< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (604. sayfa)
-
-
garantinin smart fonundan kredi kartılı düzenli talkimat veren warmı ? diyor ki "ilgili kartın son ödeme tarihindeki fon fiyatından alım gerçekleştirilir." hesap kesimden 1 gün sonra alma durumu var mı ? yani 40 gün sonra ödeme yapılabiliniyor mu ?
-
9400 de savaş var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine iyi bir karar verdim. 9300 lerden satıp gümüşe aktardıklarım %4 kârda
Bu iktidar varken türkiye de hiçbir yatırım yapılmaz konut arsa dahil
Onların söz sahibi olamadığı bitcoin altın gümüş ve diğer emtialar gibi şeylere yönelmek lazım sürekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realsatoshi -- 19 Kasım 2024; 11:52:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yokmu şuna cevap verebilecek olan ?
-
Garanti BBVA'nın Smart Birikim Hesabı kapsamında, kredi kartınız üzerinden düzenli fon alım talimatı verebilirsiniz. Bu talimatlar, kredi kartınızın hesap kesim tarihinde provizyon alınarak başlatılır ve son ödeme tarihinde fon alımı gerçekleştirilir. Bu süreçte, hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihi arasında genellikle 10 günlük bir süre bulunur. Dolayısıyla, fon alım işlemi hesap kesim tarihinden yaklaşık 10 gün sonra yapılır.
Kredi kartınızın hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihi arasındaki süre, bankanın belirlediği standartlara göre değişir ve genellikle 10 gün olarak uygulanır. Bu nedenle, fon alım işlemi hesap kesim tarihinden 40 gün sonra değil, yaklaşık 10 gün sonra gerçekleştirilir.
Eğer fon alım işleminin daha uzun bir süre sonra gerçekleşmesini istiyorsanız, vadesiz TL hesabınız üzerinden düzenli ödeme talimatı vermeyi düşünebilirsiniz. Bu durumda, fon alım işlemi tahsilat tarihinde geçerli olan fon fiyatından gerçekleştirilir
-
ozmn herhangi bir faydası mantığı yok.. ben çok basit olarak algılamıştım :) karttan fon alırım ay sonunda satarım onuda karta yatırırım aradaki karı alırım diye .. bi ben akıllıyım zaten :)
-
Satmadan once yaz da bız de faydalanalım engin öngörüşlerinden
5-6 gün önce yazmıştım hocam hatta sende alıntılamıştın. Ama öyle engin bilgilerim falan yok şahsen çok iddialı değilim ama siyasi gündem ortada çok bişey beklememek lazımquote:
Orijinalden alıntı: ahmet9000
Satmadan once yaz da bız de faydalanalım engin öngörüşlerinden
Biden son kazığı attı mesela. Trump savaşları durdurucam falan dedi ama fos çıktı kabinesi hep savaş yanlısı
Bu gelişmeler bizi doğrudan etkiler. İran türkiye suriye gerilim hattı gibi
şu konudaki arkadaş her 100 puan yükselişte borsa kefeni yırttı demese uçup gidecek borsa
bir tane de ons altın 1800 dolara kadar yolu var diyen arkadaş vardı o da sanırım analiz işini bıraktı
-
yeni 3 aylık bebe BES yatırımım.
aylık 1000tl yatıyor. zıraat süper şube kampanyası ile başlattım
-
IPB -1,5
TI2 -1,3
-
tekrardan merhaba geçen ruh hastası,bir kişinin bana tşkkur edmesine dayanamayıb beni bloklattı,iyiki sizler bunlar gibi ruh hastası değilsiniz,beni bloklayanların çoğunuda bu tür ruh hastaları yaptı,şu donanımhabere kimse babasının hayrına gelmiyor,hem kimseye donanimhaber parada kazandirmiyor,ben 9500 endeksini bekliyorum,trump zaten israil yanlisi,iran hapu yuttu,trump delinin teki,dünya liderimizide eskiden yaptigi gibi kücümseyecek..
4 düncü aya girdik,halen kazanc yok,bir takim fonlar birgünde %45 kazancla yükselmelerindede manipüle var,bankofamerikada kesin bir takim hisseleri bilincli yükseltince o fonlar tavan yapiyor,o yüzden dikkat etmek gerek,bankofamerikanin sagi solu belli olmuyor..
-
sağol şakada yapsan,özbeyin kim olduğu belli oldu,çoğu ekonomistler uyari yapıyor bir takım kişi ve şirketler sizi yanlış yönlendirebilir diyor,BES sirketim var diyince orda duracaksın,komisyon almıyorum diyor ama alıyordur kesin ama hangi portföylardan bilemeyiz..
Sayende özbeyinde kim olduğunu öğrendik,zaten can950 bir anda hortlayı verdi,hatta biri tavsiye istemişti bu özbeye yönlendirmiştim,keşke daha önce kim olduğunu bilseydim hayatta yönlendirmezdim..
-
can950 hem insanları kışkırt hemde beni donanimhabere şikayet ed,bende onlara seni şikayet ettim aynı cezayı sanada verdiler,zaten senin gibi delilerle uğraşamam,bir daha bu huyla gelirsen ana avrat düz giderim,donanimhaberide dinlemem,istedikleri cezayi versinler,zaten başka rumuzla giris yaptigindanda haberim var 14 kasim 2024de sen biliyorsun rumuzunun ne oldugunu,özelden dostlarima senin o rumuzunu uyardim..
Ben simdi özbeyin BES sirketi oldugunu şaka yapan arkadaş sayesinde öğrendim,cumhuriyet bassavciligina sikayet edsem kesin üzerime saldigin çeteninde kim oldugu ortaya cikar ama ugrasilmaz zaten benim ugrasacagim real hayattan biri var,ne haliniz varsa görün yarin birgun zaten bir kisiyi dolandirirsiniz otomatikmen savciya sikayet eder,ondan sonra gercek yüzünüz teker teker ortaya cikar..
-
ben 9500 endeksi bekliyorum,yani benim icin oradan alim iyi olur,herkesinki farkli benimki ortalama alis 10250 puan oldu,9500 e cikarsa ordan ekleme yaparsam 11100 endeksine geldiginde kaymakli karim olacak,daha önce almamislar,assadan aldiklari icin onlarinki lokum tadi resmen :)))...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 20 Kasım 2024; 12:8:26 > -
birs ürü dev şirket bedavaya düşmüş halâ siyasetçileri BES liyorsun hayrın kabul olsun ne diyeyim🤭
2 günde %50 düşmüş, tefas'a açık fon. Uğraşsan yapamazsın şunu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X