< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu ve bunun gibiler yüzünden yol tıkanıyor, kış lastiği veyahut zincir takmış vatandaşta mağdur oluyor. Umarım o yolda sana cezai işlem uygulayacak ve aracını bağlayacak yürekli bir polis memuru vardır.
|
Sizlere acımıyorum da gidip günahsız insanların arabalarına vuruyorsunuz ona canım sıkılıyor.
|
kayak yapmaya gidiyorsan sıkıntı olmaz.
|
Diablo demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Millet bilip bilmeden, araştırıp bakmadan sallamıyor mu hayret ediyorum doğrusu, 80 li yıllarda GoodYear kışlık lastik kullanmaya başlamıştım, çivilisi bile vardı piyasada. Arkadaşın Mustang'inde çivili lastik vardı Boğaziçi köprüsünden geçeceğiz cahil polis zincirsiz geçemezsiniz diyor biz de ne zinciri memur bey görmüyormusun çivili lastik var araçta zincire gerek yok diyoruz; lastiğinize çivimi battı diyor, her devirde böyleleri çıkıyor... |
hard_hacker demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Evet vardı, kış mevsimine uygun lastikler ilk olarak 1934 yılında icat edildi. Hava tahminlerine bakın, günübirlik mi gideceksiniz planınız nedir bilmiyorum ama geceleri karayolunda da don ve gizli buzlanma olabilir dikkatli olun. |
Tahtalı köye erken seyahat
|
Yolda polis ya da jandarma durdurup yola devam etmenize izin vermeyebilir.
|
hard_hacker demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Allah akıl vermiş kullan diye, el adamı elinin altına Google vermiş yaz da birşeyler öğren diye, sen onu da yapmaktan acizsin. Zincir tak geç demek kolay geliyor tabi, bu adam dört tekere de zincir mi takacak, hadi diyelim usul usul indi çıktı gideceği yere vardı, buz olursa don olursa ne olacak? Asfaltta da mı zincirle gitsin? Boş boş sallamadan önce zahmet edip de hava tahminlerine bakarsan karla karışık yağmur ve dolu beklentisi var Kayseride 20 günlük süreçte. Gündüz vakti günübirlik çıkılacaksa buyursun zincirle çıksın. Ama geceleri -5 -10 civarı sıcaklıklar görünüyor ve yağış da var, don olma riski yüksek. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben Nevşehir'liyim, Kayseri bize 80km, bizim oraların ayazı vardır don ve buzlanma çok olur. Güneşli bir havada gündüz yolculuğu olacaksa ve yağış yoksa yaz lastiği ile gidilebilir,aksi durum bence doğru değil. Absürt bi ebat değilse ortalama 4x175TL'den 700 liraya bir takım kışlık lastik alıp 5 sene kullanacaksınız, bu kadar mı zor geliyor arkadaş şu parayı vermek. ![]() |
Usta, bir işin doğrusu vardır yanlışı vardır. Adamlar iyiye, doğruya teşvik ediyor; sen yanlışa teşvik edip, bir de tribe girip atar yapıyorsun. Google ile bilmem ne ile ne alakası var bunun?
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 29 Aralık 2017; 11:0:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|