Şimdi Ara

Yaz lastik karşılaştırma (Hankook, Nokian, Falken)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yazlık lastik alacağım fakat kararsız kaldım

sizce Hankook Ventus S1 mi, Nokian Line mı yoksa falken ziex mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybaham -- 29 Mart 2019; 11:41:0 >

• Aynen kardeş bende 4 adet yazlik alacagim. Hankook Ventus prime 3 K125 - nokian line ve falken sn832 arasinda kaldim. İnsallah tecrübeli arkadaşlar varsa bilgilendirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nokian line güzel lastik daha önce kullanmadım ama 3 tercih arasında en mantıklısı o
  • 225x45x17 yazlık için ne önerirsiniz?

• Bugün falken ziex ecorun 310 siparişi verdim. Çarşamba günü taktıracağım. Nokian wetproof, Goodyear eagle sport ve falken arasında kalmıştım. Yerli üretim, japon kalitesi olsun en azından dedim ve falken aldım.

• Yukarıdaki yazı için kusura bakmayın. Başka bir konuya yazacağıma yanlışlıkla buraya yazmışım ama silinmiyor maalesef.

• Yurtdışı fiyatlarını baz alırsak mevcut model/ebatlar içerisinde S1 evo modeli en pahalısı,daha sonradan evo2 ve taze taze evo3 modelleri de çıktı ilgili serinin.

Ben olsam ve seçeneğim bu 3 model ise kesinlikle S1 evo alırdım.Plase ise Nokian Line olurdu.Nokianlardan ise Finlandiya üretim mi yoksa Rusya üretim mi diye de satıcıya sorardım ve Finlandiya olarak teyid alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hankook vs Nokian
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    Nokian finlandiya mali oldugunu duymustum. Oralar soguk ulke. Kislik lastikleri gercekten harika ama yaz olunca oralarda havalar buralar gibi asiri sicak degil. Acaba sicak hava kosullarina gore lastik uretmede tecrubeleri ne kadar iyi o aklimi karistiriyor.

• Yazlık Falken Ziex var bende. Kışlık kullandığım goodyear ultragrip 3 ten daha çok yol sesi alıyor. Tek eksi yanı yol sesi. Gerisi muhteşem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.