Şimdi Ara

YAZIK BU ÜLKENİN İNSANLARINA, BİZE !!! (dolandırıcı içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu polislerin harekete geçmesi için ne yapmak gerek ? Az önce SAHTEKAR!! linkinde ki ilanı gördüm. İlanda ki aracın sahibini tanıyorum. 38.000 TL ye sattı aracını bu siteden. Şimdi denk geldim ve arkadaşımın koyduğu ilandan fotoğraflar kopyalanmış. İlan kaldırıldıktan sonra ise kopya fotoğraflarla sahte bi ilan açılmış. 26.000 TL ye koymuş ilanı. Bunlara çok denk geldim bi kaçını nasıl insanları tongaya düşürüyolar diye merak edip aradığım da bana 400-500 kapora yolla bugünden yarın da gel aracı gör al git diye konuşuyorlar. Büyük ihtimalle kaporayı aldıktan sonra o numaraya bir daha ulaşılamıyordur. Herneyse polisi aradım dedim böyle böyle. İlanda ki telefon numarasını takibe alın ya da sorgulayın bişey yapın falan. Adam dedi ki mağdur olarak şikayetçi olmadıkça birşey yapamayız öyle telefon takibi ya da bilgi takibi falan yapamayız dedi. ''İlle birinin dolandırılması gerek yani dedim. O zaman ne anlamı var ? Dolandırıcı tuzağına birini düşürdükten sonra yakalamaktansa o tuzağı kurup henüz kimseyi dolandıramamışken yakalamak daha sağlıklı olmaz mı?'' dedim. Poliste yapacak bişeyimiz yok dedi. Bende peki iyi geceler diyip kapattım yoksa saydıracaktım başıma bela alacaktım bi de haklı yere.

İnsanın sinirleri bozuluyor.

• Adam dedi ki mağdur olarak şikayetçi olmadıkça birşey yapamayız öyle telefon takibi ya da bilgi takibi falan yapamayız dedi. ''İlle birinin dolandırılması gerek yani dedim...........
    aynen öyle hocam biz Türkler önlemimizi her zaman iş işten geçtikten sonra yaparız böyle geldi böylede gidecek gibi
  • O değilde güzel fikir he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zaten sahibindende olan bişey. Ek olarak arabayı ustaya götürmeden kapora yatırmak? Hele Türkiye'de? Mezarcılık yapacam derken çarpılanlar var gerçi neyse susayım.
    Not: Ben değilim, evet mezarcıyım ama ben çarpılmadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Bu zaten sahibindende olan bişey. Ek olarak arabayı ustaya götürmeden kapora yatırmak? Hele Türkiye'de? Mezarcılık yapacam derken çarpılanlar var gerçi neyse susayım.
    Not: Ben değilim, evet mezarcıyım ama ben çarpılmadım

Ne diyeyim kardeşim bunlar böyle türüyosa bu işi yapıyosa demek ki var kapora yatıranı. Eğer öyle olmasa bu tipler de türemezdi böyle. Yazık insanımıza yani ne diyeyim. İlk yorumu yapan arkadaşın da dediği gibi yani iş işten geçmeli ille bi kurban verilmeli ki harekete geçilsin.
  • Bu ülkede polis sadece biber gazı sıkmak için var , bende dolandırıldım 4 ay önce parayı kurtaramayacagımı bilsemde belki bulunur cezasını çeker diye şikayetçi olmak için gittim karakola kimse umursamadı bile kurmuşlar düzeni çaylar dönüyor sohbet koyu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemusic34 -- 22 Mart 2015; 3:45:57 >
  • Polisleri sorumlu tutmak doğru olmaz.Sonuçta onlar kanunun dışına çıkamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinekli Bakkal

Polisleri sorumlu tutmak doğru olmaz.Sonuçta onlar kanunun dışına çıkamazlar.

Onların kanunu çobanlarını dinlemek ve kanunlar çerçevesinde biber gazıyla veya doverek genç yaşlı demeden vurmak oldurmek.. Kanuna bak beee.

• suç işlemeyen bi adama yaptırım olamaz çok saçma. öyle birşey olsa eminim herkes kafasına göre birbirine iftira atar.
  • quote:

önleyici hizmetler diye birşey duymadınmı amerikada polisler anahtarı üzerinde araç bırakıp çalınmasını bekliyor suç üstü yapmak için yani illa birinin canı yanması gerekmiyor hatta bunu realty show tarzında program yapıyorlar ama nerde bizim polisler böyle alıcı gibi arasın suç üstü için uğraşsın adamların önünde kadını doğruyorlar müdahale yok bi bakıma polislerde haklı herşey yasak yasaklara rağmen yakalasalar bile savcılık %90 serbest bırakıyor neden çünkü hapishaneler full kapasitede adam öldürmedikçe yada kodaman birine dokunmadıkça tutuklama yapmıyorlar kısace lanet olsun böyle adalete hukuğa

• quote:

Orijinalden alıntı: korkanadam

quote:

önleyici hizmetler diye birşey duymadınmı amerikada polisler anahtarı üzerinde araç bırakıp çalınmasını bekliyor suç üstü yapmak için yani illa birinin canı yanması gerekmiyor hatta bunu realty show tarzında program yapıyorlar ama nerde bizim polisler böyle alıcı gibi arasın suç üstü için uğraşsın adamların önünde kadını doğruyorlar müdahale yok bi bakıma polislerde haklı herşey yasak yasaklara rağmen yakalasalar bile savcılık %90 serbest bırakıyor neden çünkü hapishaneler full kapasitede adam öldürmedikçe yada kodaman birine dokunmadıkça tutuklama yapmıyorlar kısace lanet olsun böyle adalete hukuğa

Yakalasa nolur ne ceza düzgün ne hukuk. Amerika sistemi baştan kurmuş biz baştan batığız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: freemusic34

Bu ülkede polis sadece biber gazı sıkmak için var , bende dolandırıldım 4 ay önce parayı kurtaramayacagımı bilsemde belki bulunur cezasını çeker diye şikayetçi olmak için gittim karakola kimse umursamadı bile kurmuşlar düzeni çaylar dönüyor sohbet koyu .

bu işleri yapan adamlar ve daha bir çoğu, polisin bu adamlar hakkındaki evrakları hazırlaması bitmeden savcı tarafından serbest bırakılıyor...

eleştirinizi yanlış yere yapıyorsunuz....

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=taraf%C4%B1ndan+serbest+b%C4%B1rak%C4%B1ld%C4%B1&tbm=nws

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 22 Mart 2015; 8:13:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

suç işlemeyen bi adama yaptırım olamaz çok saçma. öyle birşey olsa eminim herkes kafasına göre birbirine iftira atar.

Kesinlikle.
    Adaletin en kuvvetli oldugu modern ulkelerde de durum boyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.