Şimdi Ara

YEDEKTE BEKLERKEN NERDE KALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaelide 750.yedeğim, 11 14 18inde tekrar yerleştirme yapılacak ailem bi umut hala yerleşebileceğimi düşünüyor. pazartesi günü okul açılacak annem hala bi git orda bulursun diyor, ki eminim ilk gün kalacak arkadaş ya da ev arayan sazan bi benimdir. Sizce 750 bu üç yerleştirmede yerleşir mi, bu süre zarfında geçici olarak nerede kalabilirim? Şimdi kalkıp gitsem okula birileini bulabilir miyim bi faydası olur mu?

• Hocam ili bilmiyorum ama 750. yedek sanmıyorum ya o tarihlerde geleceğini ben bence özel yurt apart vs aramaya başlayın derim okul pazartesi açılsa dahi benim okul gibi ben 18'inde başlayacağımız sanmıyorum öyle bulacağınızı.
  • bankta yatın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.airbnb.com.tr/rooms/3837444

Buldum hocam çabucak bir yer. Kalınabilir böyle evlerde. Ayrıca bu evin bulunduğu semt izmitin en yaşanabilir yerlerinden biridir bana kalırsa. Uzun süre kalınca daha ucuza geliyor galiba 1-2 haftadan fazla kalınca. İnceleyin siteyi öyle bir şey olması lazımdı. Aylık 1200 desek yanınızda kalacak bulsanız bir de kirayı bölmek için tamam kurcalarsan siteyi daha uyguna da bulursun kısa süreli kalmak için fena değil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • max 250 aldigini duydum. kiz yurtlari erkeklerden daha cok kendine bir yer bul bence. hangi bolum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogudeg

https://www.airbnb.com.tr/rooms/3837444

Buldum hocam çabucak bir yer. Kalınabilir böyle evlerde. Ayrıca bu evin bulunduğu semt izmitin en yaşanabilir yerlerinden biridir bana kalırsa. Uzun süre kalınca daha ucuza geliyor galiba 1-2 haftadan fazla kalınca. İnceleyin siteyi öyle bir şey olması lazımdı. Aylık 1200 desek yanınızda kalacak bulsanız bir de kirayı bölmek için tamam kurcalarsan siteyi daha uyguna da bulursun kısa süreli kalmak için fena değil bence

Eşyalı güzel yerlerde buldum ama 800-1100 arası. En az bi arkadaş bulmam lazım. Benim tanıdığım hiç kimse yok.

• tetanos kullanıcısına yanıt
    kızı bankta mı yatıracaksın umarım bir gün kız babası olursun !!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogusCay

max 250 aldigini duydum. kiz yurtlari erkeklerden daha cok kendine bir yer bul bence. hangi bolum acaba?

endüstri mühendisliği
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    feministmisin hocam?

• tetanos kullanıcısına yanıt
    misin ayrı hayır
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    sokakta yatan binlerce insan var ve bunların hepsi erkek.burda kıza yavşamak icin duyar kasmayalım lütfen

• selin hanım ben kocaelide oturuyorum isterseniz benim evimde kalabilirsiniz
  • GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
  • GeneralBeterali kullanıcısına yanıt

çok yardımseversin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeneralBeterali

selin hanım ben kocaelide oturuyorum isterseniz benim evimde kalabilirsiniz

beterali bey kocaelinde okuyorum evinizde kalabilir miyim

• -tazemeta- kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.