Şimdi Ara

Yeni Aldığım araç çizildi.. sizce ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakınan göze çöp batar derler ya , 2 aylık yeni aracımı bugün temizlerken birde ne göreyim arka çamurluktan arka tampona uzanan bir çizik, arka tampondaki çok önemli olmasada çamurluktaki uykularımı kaçıracak derecede boyatmak istemiyorum ama o çiziği her gördüğümde ömrümden ömür gidecek, büyük bir ihtimalle otokinge lokal boyatıyım diyorum ne dersiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: celik360

Sakınan göze çöp batar derler ya , 2 aylık yeni aracımı bugün temizlerken birde ne göreyim arka çamurluktan arka tampona uzanan bir çizik, arka tampondaki çok önemli olmasada çamurluktaki uykularımı kaçıracak derecede boyatmak istemiyorum ama o çiziği her gördüğümde ömrümden ömür gidecek, büyük bir ihtimalle otokinge lokal boyatıyım diyorum ne dersiniz?

yapma arkadaşım; ufak bir şey; istanbulda çiziksiz arabamı var.

kafanıza takmayınız böyle şeyleri.

ince bir fırçayla rötuş, üzerine güzel bir pasta cila sorunu halledecektir kanımca.

hayırlı günler.
  • pasta cila yaparsan geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: laprace

pasta cila yaparsan geçer

çizik çok derin malesef pasta kapatmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: celik360

quote:

Orjinalden alıntı: laprace

pasta cila yaparsan geçer

çizik çok derin malesef pasta kapatmaz

o zaman yapacak fazla bir şey yok geçmiş olsun
  • rötuş yaptırın fırça ile, ama boyatmayın bence ufacık çizik için
  • Geçmiş olsun ama istanbulda çiziği olmayan araç gerçekten zor, birkaç defa çizilince insan artık duyarsızlaşıyor :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metalik boyanın böyle zevksiz sorunları oluyor işte. her yeri boyatmak yerine böyle takılmak en iyisi, geçmiş olsun.
  • Boyatmanıza hiç gerek yok siz her çiziği boyatırsanız yamalı bohça gibi dolaşırsınız Nazarlık diyip geçiceksiniz inşallah üzülüceğiniz en kötü şey bu olur
  • o çizikte bişi yok boyatmak delilik olur, rötuş yaptır

önemsenecek konu açılacak birşey değil bana göre

ARaba Ferrari olsa tamam =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

o çizikte bişi yok boyatmak delilik olur, rötuş yaptır

önemsenecek konu açılacak birşey değil bana göre

ARaba Ferrari olsa tamam =)

Ne alaka yani herkesin arabası kendine özel.
  • Bence ne yapmalısın?
    Günde onbeş kere çizenin sülalesini yokla...Bir şey elde edilmese de insanı rahatlatıyor...
    Bizim araç bir haftalıkken çizildi,hem de sağ sol iki kapı birden...Araç onbeş bin km.oldu...Her arabaya bindiğimde bir parti yoklama çekerim halen...
  • Denildigi gibi, Istanbul'daysan yapacak pek bi$ey yok aslinda. Cizikler gayet normal geliyo insana bi sure sonra, cunku elden bi$ey gelmiyor. Eger mutlaka yaptirmak istiyorsaniz, kaskonuzdan mini onarim var mi, yok mu onu bi soru$turun. Eger mini onarim varsa, 4 parcaya kadar Auto King'de, kaskonuzun hasarsizligini etkilemeden cizigi tamir ettirebilirsiniz.
  • İlk çizik biraz acı oluyor ama bir süre sonra duygusuzlaşıyorsun.Çizik gayet normal bile gelmeye başlıyor Şaka bi yana Allah daha beterinden saklasın,kafaya takılacak birşey değil,olur böyle şeyler,kazasız belasız kullan derim.
  • malesef insanı alıştırıyorlar.insan önceleri üzülüyor ama sonuçta bir araç.üzülmeyede değmez
  • bir şey değil o nazar boncuğu bugun arka tamponu mahvettim
  • oraya çizik boyunda yapıştırma yazılardan(sport,fulloil vb..) yazdırabilirsin
    sıkma canını zahiri dünya herşey yerle bir olacak boşver...
  • autokinge sakın bulaşma benden söylemesi
  • İnatmı yapıyolar anlamadım ne kadar kendini bilmez insan varya daha geçen gün mahallemizde 15-20 aracı boydan boya çizmişler yakında kundaklıyacaklar galiba.
  • Bi boyacıya rötuş yaptır belli olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.