Şimdi Ara

Yeni araç alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah nasip ederse yarın Ford Fiesta aracımızı teslim alacağız dikkat etmemiz gereken şeyler nelerdir neler önemli değildir , aracın km'si kaç olmalıdır gibi konularda bilgilerimizi almak isterim

• Hayırlı olsun Allah kaza bela ceza vermesin öncelikle, ben 3 ay önce aldım aracımı km si 21 deydi, 30 km den yüksek olmaz sanırım 30 a kadar normaldir. Aracın kaporta, çamurluk, ve kapıların bitiş yerlerine dikkat edebilirsiniz boya düzgün mü diye. 0 km de olsa olabiliyor böyle şeyler, geçenlerde bir arkadaşın aracına serviste boyalı demişlerdi.
  • Yorumunuz için teşekkürler hocam.Kimseye güvenileceği kalmamış doğru söylüyorsunuz.Bir de bu boya koruma gibi şeyler yaptırmak gerekir mi acaba çok faydası oluyor mu ? @vedat.ersin
  • NetterMD N kullanıcısına yanıt
    Ben yaptiramadim hocam ilk aldigimda cazip bir teklif yaptilar ama firsatim olmadi, siz yaptirin bence hediye olarak koparabilirseniz daha guzel olur.
  • Nasıl bir şey hocam bilginiz var mı arabaya tamamen mi yapılıyor yoksa sadece kaputa mı , bir de fiyat tahminen ne kadardır ? Tekrardan teşekkürler
  • boya ölçme cihazıyla ustanı da almadan gitme
  • Hiçbirşey olmaz millet paranoyak olmus, sıfır araçtır , tamirci boya ölçmek nedir ayıp şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir tanıdığımız sıfır km araç almıştı satarken iki parça boyalı çıktı hocam dikkatli olmak lazım yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetterMD

Bir tanıdığımız sıfır km araç almıştı satarken iki parça boyalı çıktı hocam dikkatli olmak lazım yine de

Ben inanmıyorum kardeşim, geçenlerde duster alan arkadaşın yakıt deposunu delmişler kasıtlı olarak, servise imalat hatası diye yutturmaya çalıştı, sonra kendide kabul etti.millet yalan söylüyor vurup servisleri suçluyor.
  • Tabi şimdi yalan söyleyen vardır doğru söyleyen vardır bahsettiğim insan güvenilir birisi , öyle bir şey yapmak çok büyük terbiyesizlik ne olursa olsun
  • Hayırlı olsun. İlk teslim alırken sağına soluna bak, sonra eksik gedik aksesuar vs.tamam mı kontrol et. Araban koyu veya canl bir renk ise boya koruma yaptır, iç mekan açık bir renkse koltuk koruma yaptır. Onun haricinde evraklarını tam teslim al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetterMD

Nasıl bir şey hocam bilginiz var mı arabaya tamamen mi yapılıyor yoksa sadece kaputa mı , bir de fiyat tahminen ne kadardır ? Tekrardan teşekkürler

Hocam arabanın tüm dış yüzeyine uygulanıyor, çizilmeyi falan önlemez ama kuş pisliği çam ağacı altına koyarsanız o saksaklar falan bu tarz şeyleri engelliyor. Benim araca boya koruma-motor koruma-iç kısım plastik aksam koruma-ön cam koruyucusu içiş kdv-işçilik dahil 500 tl civarı bir rakam vermişlerdi. Zamanınınz varsa ve bu rakamlar sıkıntı oluşturmazsa sizin için yaptırın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Hiçbirşey olmaz millet paranoyak olmus, sıfır araçtır , tamirci boya ölçmek nedir ayıp şeyler.

Aynen bende onu yazıcaktım. İnsanlarımız paranoyak seviyesine ulaşmalarına az kaldı . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Hiçbirşey olmaz millet paranoyak olmus, sıfır araçtır , tamirci boya ölçmek nedir ayıp şeyler.

Aynen bende onu yazıcaktım. İnsanlarımız paranoyak seviyesine ulaşmalarına az kaldı . . .

İnşallah başınıza gelmez de anlamak zorunda kalmazsınız. Arkadaşın sıfır aldığı aracın arka taraf darbeli çıktı. Mahkemeye gideceğim derken bir üst donanımla değiştirip arkadaşa sus
    payı verdiler. Umarım başınıza gelmez gerçekten çok sinir bozucu bir durum...O zaman anlarsınız insanların neden paranoyak olduğunu...

• Babamla konuştum iç mekan plastik aksam koruma ve ön cam koruma hariç 350 ₺ tutmuş , 2015 Fiesta Trend X sigorta vs dahil 39.300'e geldi sağolsunlar yardımcı oldular fiyatta o yüzden boya koruma hediye isteyemedik paspas seti anahtarlık kalem defter vs ufak tefek şeyleri hediye etmişler.İç mekan koruma nasıl oluyor hocam hiç duymamıştım ? @vedat.ersin

Size katılıyorum hocam iyi niyetli insanlar olsa da tersi durumu da mevcut yani dikkatli olmak lazım.
  • Sağolun hocam daha iyileri sizlere nasip olsun.Araç kırmızı evet boya koruma yaptırdık.Tam olarak almamız gereken evraklar nelerdir ?
  • Alırken aracın boyasına bakın kapı altlarına filan bakın bazen boya atmış olabiliyor veya biyere vurmuş olabilirler bu nedenle bir bak. Boya koruma filan yaptırmanız iyi olmaz bi kaç ay etkili olur. Daha sonra ister kendiniz yapın isterse dışarıda yaptırın. İlk aldıktan sonra lastik havalarına bakın bazen fazla hava burabiliyolar.
  • boyasını boyacıya kontrol ettir. Ne olur ne olmaz. Burası Türkiye. Çıkar 5 lira ver boyacıya kafan rahat olsun. Ben öyle yaptım
  • NetterMD N kullanıcısına yanıt
    Hocam iç mekan dedikleri olay motor koruma gibi bir şey, toz kapmıyor işte iz bırakmıyor.
  • Başka nelere dikkat etmek gerek. Bende pazar günü teslim alacam nasipse.
    Boya koruma hediye edildi. Computeste götürsem mi aracı alınca; yoksa gerek yokmu hiç?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.