Şimdi Ara

yeni astra 49 bine alınır mı?acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1)arkadaşlar 2012 astra 1.4t otomatik cosmo hb araç bulduk.makyajlı kasa değil.11 bin km si var.arabada bir parça boya var.başka bir şey yok iç dış temiz.hasar kaydı yok.lastikler ilk lastikleri ama 2 yıl daha gider gibi.yıllık 10 bin km yaparız.49 bin eder mi bu araba.öncedende konu açmıştım.bir kaç ay önce.o zamanlar 43-45 lere çok güzel astralar vardı. şimdi neden uçtular bu kadar.ötv ile bu kadar artması mantıksız.altın yükselsin diye bekledik.altın yükseldi sevindik arabalarda yükseldi.seçim sonrasını beklemeli miyim?yoksa 49 iyi mi böyle bir araba için?adama yarına kadar cevap vermem lazım.adam 48 verdiler vermedim falan dedi.yardımlarınızı bekliyorum.

2)birde 44 bine 2011 6 parça boyalı sağ farı değişmiş var.33 bin km 1.4t otomatik sport paket.lastikler yine ilk lastikler.birkaç ay sonra değiştirmem gerekebilir.sunroof var.2000tl hasar kaydı var.far ve 2 boyası kayıtlı.kafam yine çok karıştı.birkaç ay önce bekleyim düşeş denk gelirse alırım dedim altında yükselir belki dedim.kaç aydır araba alamadım.

3)arabanın plakası 32.kaskosu düşer mi?düşerse ne kadar düşer?

4)değişeni olan araba da var ama hep içimde bir tereddüt var bu konuda.1.4t enjoy 30 bin km 37 ye bırakırım dedi.9bin hasar kaydı var.kaput ve sağ çamurluk değişmiş.2 tane de boyası var.

insan gibi fiyat yazan kalmamış internettegaleriler zaten hayal aleminde.yardımlarınızı bekliyorum.

• O 49 ediyorsa benim kazalı 2013 Auris rahat 55 eder
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

O 49 ediyorsa benim kazalı 2013 Auris rahat 55 eder
    Teşekkür ederim.

öneriniz nedir almayım mı?aurislere baktım temizleri 53 ten açıyor kapıyı.bu arabalar niye pahalı bu kadar?kırk yılda bir güzel arabamız olsun dedik iyiki.auris astra golf leon gibi c sınıfı konforlu uygun fiyata hangi araçlar var.en uygun astrayı bulabildim.diğerleri hep 50 üstünde.eski kasa aurisler var uygun.uygun dediğimde 42 binden başlıyor temizi.boyayı takmayıp 2. seçenek alınır mı?yoksa 44 çok mu o arabaya.hızlı yorumunuz için teşekkürler
  • pccix kullanıcısına yanıt
    Çok fazla. 2013 50.000 civarına bulabilirsiniz biraz daha araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: pccix

1)arkadaşlar 2012 astra 1.4t otomatik cosmo hb araç bulduk.makyajlı kasa değil.11 bin km si var.arabada bir parça boya var.başka bir şey yok iç dış temiz.hasar kaydı yok.lastikler ilk lastikleri ama 2 yıl daha gider gibi.yıllık 10 bin km yaparız.49 bin eder mi bu araba.öncedende konu açmıştım.bir kaç ay önce.o zamanlar 43-45 lere çok güzel astralar vardı. şimdi neden uçtular bu kadar.ötv ile bu kadar artması mantıksız.altın yükselsin diye bekledik.altın yükseldi sevindik arabalarda yükseldi.seçim sonrasını beklemeli miyim?yoksa 49 iyi mi böyle bir araba için?adama yarına kadar cevap vermem lazım.adam 48 verdiler vermedim falan dedi.yardımlarınızı bekliyorum.

2)birde 44 bine 2011 6 parça boyalı sağ farı değişmiş var.33 bin km 1.4t otomatik sport paket.lastikler yine ilk lastikler.birkaç ay sonra değiştirmem gerekebilir.sunroof var.2000tl hasar kaydı var.far ve 2 boyası kayıtlı.kafam yine çok karıştı.birkaç ay önce bekleyim düşeş denk gelirse alırım dedim altında yükselir belki dedim.kaç aydır araba alamadım.

4)değişeni olan araba da var ama hep içimde bir tereddüt var bu konuda.1.4t enjoy 30 bin km 37 ye bırakırım dedi.9bin hasar kaydı var.kaput ve sağ çamurluk değişmiş.2 tane de boyası var.

insan gibi fiyat yazan kalmamış internettegaleriler zaten hayal aleminde.yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam gel benim arabayı vereyim sana.33000 km de sunrooflu boyasız ve değişensiz 1.4 sport...NEHİR GRİ HB...

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

quote:

1)arkadaşlar 2012 astra 1.4t otomatik cosmo hb araç bulduk.makyajlı kasa değil.11 bin km si var.arabada bir parça boya var.başka bir şey yok iç dış temiz.hasar kaydı yok.lastikler ilk lastikleri ama 2 yıl daha gider gibi.yıllık 10 bin km yaparız.49 bin eder mi bu araba.öncedende konu açmıştım.bir kaç ay önce.o zamanlar 43-45 lere çok güzel astralar vardı. şimdi neden uçtular bu kadar.ötv ile bu kadar artması mantıksız.altın yükselsin diye bekledik.altın yükseldi sevindik arabalarda yükseldi.seçim sonrasını beklemeli miyim?yoksa 49 iyi mi böyle bir araba için?adama yarına kadar cevap vermem lazım.adam 48 verdiler vermedim falan dedi.yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam gel benim arabayı vereyim sana.33000 km de sunrooflu boyasız ve değişensiz 1.4 sport...NEHİR GRİ HB...

arabanız kaç model otomatik mi birde resim atabilir misiniz?fiyatta anlaşırsak neden olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

hocam açıkçası ben 2011-12 model 1.4 sport otomatik max 30bin km astra arıyorum.sunroof olur cosmo olur onlar önemli değil.bulursam ona göre değerlendiririm.ama dediğim gibi sadece temiz sport paket astralar 47-48 lerin üzerinde hep.1-2 boya önemli değil ama ya 5-6 boyası çıkıyor.ya değişen parçaları oluyor ucuz olunca.ucuz dediğimde 43-46 arasında bu arabalar.43-44 e temiz bulsam alıcam direk.ah aharaba almak çok zorlaştı.
  • quote:

quote:

hocam açıkçası ben 2011-12 model 1.4 sport otomatik max 30bin km astra arıyorum.sunroof olur cosmo olur onlar önemli değil.bulursam ona göre değerlendiririm.ama dediğim gibi sadece temiz sport paket astralar 47-48 lerin üzerinde hep.1-2 boya önemli değil ama ya 5-6 boyası çıkıyor.ya değişen parçaları oluyor ucuz olunca.ucuz dediğimde 43-46 arasında bu arabalar.43-44 e temiz bulsam alıcam direk.ah aharaba almak çok zorlaştı.

2013 sıfırları yokladınız mı? hiç bayileri...

• quote:

quote:

quote:

2013 sıfırları yokladınız mı? hiç bayileri...

hocam sıfır otomatik hiç kalmamış.sahibinden dışındaki sitelere hiç bakmamıştım.2.el araba yazıp tüm sitelere tek tek baktım.bunu buldum.44-45 e verirse ve temizse almayı düşünüyorum.telefonla aradım ulaşamıyorum.http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-opel-astra-1-4-t-sport-otm/acil-satis/4688414#5

• pccix kullanıcısına yanıt
    30 marttan sonra döviz 2 katına çıktığında otomatikler gelir

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-enes-ten-hesapli-full-plus-full-otomatik-astra-turbo-degisensiz-158059676/detay şu ilandan sonra araba almaktan vazgeçtim.insanlar gerçekten kazık fiyatlara koyuyolar.flexride sunroof ısıtmalı koltuklar navigasyon cosmo paket.daha ne olsun millet full+full diye geçinsin.onlar fullse bu nedir bilinmez.ve 43750 yazmış.helal olsun.tek eksi 74binde.sırf km düşük diye boş arabaları 50 binden kakalamaya çalışanlar var hala.50 ye 2011 enjoy satan gördüm 10bin km.fazla söze gerek yok araba piyasası rezil bir durumda şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

30 marttan sonra döviz 2 katına çıktığında otomatikler gelir

Nasıl olacak ta döviz iki katına çıkacak? 31 Mart sabahı döviz daha da düşecek bence. Araba almak için artık acele edilmez.
  • citroen c4 2012 ve sonrası yeni kasalara bakın dizel otomatiklerini veriyorlar o paralara , plus paket olanları da oldukça donanımlı, tüketimleride dizel otomatik enaz tüketen araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.