Şimdi Ara

Yeni astra ve golfun Bmw 116d den kaliteli olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 aracıda kullanma fırsatım oldu Bmw bende tam bir hayal kırılıgı oldu.

Bu araçları kullanan arkadaşlarda aynı düşüncede mi?

Öncelikle troll yada fanboy değilim.Vw yada opel araç sahibi olmadım henuz.

Fakat uzun yolda 130-140 tan sonra 116d nin isteksizliği beni şaşırttır.

Golf ve Astrada ise 150-160 km lere çok rahat çıkması ve o hızlardaki güveni çok hoşuma gitti.

Bmw nin ise tasarımı ve zf8 ile ön plana çıktıgını söylmeliyim.

Fakat iç tasarımda ve kalıtesınde Bmw rakiplerinin gerisinde.

Şahsi fikirlerimdir.Bu sınıfta araç bakanlara fıkır vermek amaçlı yazdım herkesin fikrine saygılıyız.

Hep birlikte tartışalım

• Astra ve golf arkadan itişli mi bilmiyorum ama değilse onun için alıyor olabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degil,bu sinifta tek arkadan itisli arac sanirim 1 serisi. O da son,yeni kasada onden cekise geciyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel kim, VW kim la

Ayrica Bmw malzeme kalitesiyle degil surus keyfiyle meshurdur anlayin sunu artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 22 Mayıs 2017; 7:15:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söylüyor

• Bal gibi de kıyaslanır o çöp dediğin araçlar bmw 1 serisini iç mekan kalitesinde döver çok basık ve kalite olarak da ben premiumum diyemiyor ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 22 Mayıs 2017; 9:49:13 >
  • Bmw 1 serisi, çok eleştirilen bir model. Bmw tarafından bile dışlandı. Önden çekecek. Opel ve vw' ye ezbere tata muamelesi yapılacak bir ürün değil. Şu bizdeki piremiyum takıntısı Avrupa' da yok. Araba programlarında, dergilerinde her markanın her sınıftaki aracı birbiriyle karşılaştırılıyor. Bizim gibi ezbere, bmw niree opel nire diyeni görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni astra vs cla200
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fanboyların yorumlarını bir kenara bırakırsak hocam bende size katılıyorum bu konuda özellikle yeni golf iç mekan olarak ucuz olması ve herkes tarafından alınabilecek bir BMW olması için tasarlanmış 1.16 dan kesinlikle geride değil.

Ben bazı arkadaşlar her ne kadar idda etseler de 1.16 nın gerçek bir BMW olmadığını düşünüyorum yalnızca BMW logolu bir araca bindiği için insanda bir tatmin duygusu oluştuğu kanaatindeyim.
  • kime göre neye göre ? lütfen 100 km kullanıp kullanma fırsatım oldu demeyin , zira o kmler boyunca sadece kafanızdaki önyargı ile sürüyorsunuz . EN AZ 5000 KM sürün ki anlayabilin farkları
  • düz duvara çarparak da verdiği güvenliği test etmenizi tavsiye ederim..

• Valla M paket 1 serisinin iç malzeme kalitesi, kalite algısı ve özellikle işçiliği o dediğin arabalardan özellikle astradan çok çok daha kaliteli.Kalite algısı,rafineliği, sürüş hissi,50-50 dağılım,frenler, yol tutuşu şanzımanı,m koltukları bunları hiç incelediniz mi acaba?. Sadece süspansiyonu o araçların süspansiyonlarının toplamından daha pahalı ve kaliteli bmw de. Ayrıca yüksek hızlarda bayılıyor dediğin araç 136 lık astra olmasa da golfü yer.Gerek devir çevirme isteği olsun bir benzinli sürüyormuş hissi vermektedir.

Golfün ve astranın üstün olduğu tek yer iç mekan genişliği ve ferahlığıdır.

Biraz uçuk bir görüş olmuş sizinki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 22 Mayıs 2017; 9:27:1 >
  • ex_silver kullanıcısına yanıt
    İç mekanda inanılmaz bir kalite farkı yok kimse zaten burda sürüş dinamiği kötü 50 50 dağılım yok demedi sorun burda bmw premium diğerleri çöp üslubu arabanın a sından anlamayan insanlar premiumu tanrı diğerlerini insanlar yapmış gibi "bmw premium elmayla armutu kıyaslayamazsın bi kere taam mı" diyip kendini komik duruma düşürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 22 Mayıs 2017; 9:45:44 >
  • Otobanlarda 120den fazla basamiycaz 1 temmuzdan sonra ısterse 300 yapsın basamadiktan sonra ne işinize yarar. 120 altında sesiz konforlu sürüş keyfi yaşatan az yakan araçları tartışalım artık.

• sadece iç mekan kalitesine bakarak Golf bana 116d'den 1 üst sınıf gibi gelmişti. Ancak mekanik, aerodinamik, elektronik dinamiklerini test etme şansım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

İç mekanda inanılmaz bir kalite farkı yok kimse zaten burda sürüş dinamiği kötü 50 50 dağılım yok demedi sorun burda bmw premium diğerleri çöp üslubu arabanın a sından anlamayan insanlar premiumu tanrı diğerlerini insanlar yapmış gibi "bmw premium elmayla armutu kıyaslayamazsın bi kere taam mı" diyip kendini komik duruma düşürüyor

Öyle birşey yazan yok. Ama bu yazdığım konular göreceli olan konular değil ki herkese göre değişsin. Gayet ölçülebilir incelenebilir verilerdir.

Tasarımı beğenmessin birşey denmez de malzeme kalitesi diğer araçlardan geride dersen, motor golfün tdi ına göre isteksiz dersen biride sana cevap yazar doğal olarak.Astranın 136 lık versiyonu daha iyidir kabul ama onun da 115 liği 116d kadar gitmez. A3 ten 1 tık geride olabilir ama astranın o kore vari plastik kalitesini burada översen biride yanlış düşünüyorsun diyebilir.Normaldir.

Tekrar ediyorum sadece süspansiyon sistemi astra ve golfün 2 sinin süspansiyon sisteminden daha pahalıdır ve kalitelidir. Süspansiyon konforu run flat lastiklere rağmen özellikle makyajlı kasa da çok iyidir 1 serisinde. M koltuklar m direksiyon vs vs.

Bu görüşleri M paket varsayarak yazıyorum. Çünkü M paket normal paketlere göre daha kaliteli iç mekana sahip 1 serisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 22 Mayıs 2017; 9:57:51 >

Ben motor golfun tdi na göre isteksiz demedim ben kalite konusunu normal donanımları baz olarak söyledim hani sokakta çok daha fazla gördüğümüz içine ilk oturduğumda yaşadığım hayal kırıklığı çok garipti bu mu bmw 1 demiştim siz bütün tartışmayı m paket üzerinden yapıyorsunuz m paket eminim kalitelidir ama golfun de r line ı var bilmem biliyor musunuz onu baz alarak karşılaştıralım o zaman bana burda golf savundurtmayın ayrıca sizi rencide etmek istemem ama iki mesajınız da da takmışsınız bmw nin motoruna ne motoru Allah aşkına o fındık dizel motor sabaha kadar devir çevirse istekli olsa ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 22 Mayıs 2017; 10:5:46 >
  • Bmw nin surusu yeter. Hersey hizlanma degil. Bmw ile girdiginiz viraja astra ve golf ile ayni hizda giremezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Ben motor golfun tdi na göre isteksiz demedim ben kalite konusunu normal donanımları baz olarak söyledim hani sokakta çok daha fazla gördüğümüz içine ilk oturduğumda yaşadığım hayal kırıklığı çok garipti bu mu bmw 1 demiştim siz bütün tartışmayı m paket üzerinden yapıyorsunuz m paket eminim kalitelidir ama golfun de r line ı var bilmem biliyor musunuz onu baz alarak karşılaştıralım o zaman bana burda golf savundurtmayın ayrıca sizi rencide etmek istemem ama iki mesajınız da da takmışsınız bmw nin motoruna ne motoru Allah aşkına o fındık dizel motor sabaha kadar devir çevirse istekli olsa ne olur?

Arkadaşım motora taktığım yok ta tdı golfü kullan sonra birde dizel bmw kullan anlarsın demek istediğimi zaten. Motorun rafineliği sürüş hissi ayrı birşeydir.Ben motor çok performanslı demedim zaten.Herkesi geçer de demedim.Beygir gücü belli sonuçta.Önemli olan size verdiği his.İsteklilik şanzımanla olan uyum.

Ayrıca ben M paket ve highline gole göre yorum yapıyorum ve dediklerimin arkasındayım.

• talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Bmw önden çekişe geçiyor ama alfa giuletta'yı arkadan itişli getirecek c segmentine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam şurda anlaşamıyoruz ben zaten golfun veya astranın daha iyi sürüş sunduğunu iddia etmiyorum eminim bmw nin sürüş dinamikleri ve keyfi daha iyidir buna bişey demedim zaten tartışılan şey bu konuda daha başka

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.