Şimdi Ara

Yeni Aveo,Linea,C4,Bravo yakıt durumları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ; 1.3 yeni aveo ltz 95 hp , 1.6 mjet emotion 105hp linea, 1.6hdi confort c4 112hp, 120hp 1.6mjet bravo sport , bu araçları kullanan arkadaşlar yakıtları hakkında bilgilendirirse sevinirim . şimdiden ilginize tşk ederim . . .

• Yeni aveo 1.3 95 hp nin

S. ici 4.8
    S. disi 3.6
    ortalama 4.1

Katalog degeri var. Cogu kisi tutturuyor bu degerleri fakat ilk baslarda 5 litre civari yakıyorlar motor açıldıkca bu degerleri yakalıyorlar sanırım

Bu arada yeni aveo daki start stop teknolojisi de cok fayda sağlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 multijet 5,5 - 6 litre arası yakar, 1.6 multijet 5,8 - 6,0 arası yakar...ikisinide kullanıyorum. tabi 1.6 ile 1.3 arasında performansta çok büyük fark var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Yeni aveo 1.3 95 hp nin

S. ici 4.8
    S. disi 3.6
    ortalama 4.1

Katalog degeri var. Cogu kisi tutturuyor bu degerleri fakat ilk baslarda 5 litre civari yakıyorlar motor açıldıkca bu degerleri yakalıyorlar sanırım

Bu arada yeni aveo daki start stop teknolojisi de cok fayda sağlıyor

benım için önemli olan gerçek değerler . tşk ederim cevap için :)
  • 1.6 e-hdi 112 ş.içi 5.4 lt yakıyor katalog verisi 4,8 ama oldukça zor o değerleri yakalamak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_memur

1.3 multijet 5,5 - 6 litre arası yakar, 1.6 multijet 5,8 - 6,0 arası yakar...ikisinide kullanıyorum. tabi 1.6 ile 1.3 arasında performansta çok büyük fark var...

1.3 ama; 95 hp, euro5 ve S&S olduğu için çok daha az yakıt tğketiyor. (1.3 75 liklerden çok faklı)

benim araçta aynı motor var. full şehir içi 4.4 şehir dışı 3.8.
  • Aveo 1.3 95 hp aracımın 2300 km şehiriçi, şehirdışı ortalaması 4.8.
    Son denememde depoyu tam doldurduktan sonra araç 359 km yapmışken ortalama hız 43.6, şehiriçi, şehirdışı karışık ortalama yakıt tüketimi 4.5.
    http://www.youtube.com/watch?v=6S_9WKSJolo
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

Orijinalden alıntı: the_memur

1.3 multijet 5,5 - 6 litre arası yakar, 1.6 multijet 5,8 - 6,0 arası yakar...ikisinide kullanıyorum. tabi 1.6 ile 1.3 arasında performansta çok büyük fark var...

1.3 ama; 95 hp, euro5 ve S&S olduğu için çok daha az yakıt tğketiyor. (1.3 75 liklerden çok faklı)

benim araçta aynı motor var. full şehir içi 4.4 şehir dışı 3.8.

S & S bir miktar tasarruf sağlar ama euro 5 lerde tüketim bir miktar fazla çıkıyor. emisyon değerleri de paralel olarak fazla , fiatin sitesinde belirtiliyor. Benim değerlerim linea için. 1.3 multijet linea 1185 kg, 1.6 multijet emotion plus ise 1280 kg dır. normal kullanımda bu değerler çıkar. ama dikkatli olarak tasarruf amaçlı kullanırsanız bir miktar düşer.

İlave olarak, 1.6 multihet 2100 d/d 120 km, 2500 d/d de 140 larda gidiyor ister istemez bu araba ile 90la 100km hızla gidilmiyor normal şartlarda. özetle ister şehir içi ister şehir dışı bu araç 5,8-6,0 arasında ortalamalara imza atar. 90 la gitmeyi başarırsanızda artık 4 litre felan yakarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_memur -- 19 Nisan 2012; 15:20:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.