Şimdi Ara

Yeni bir güç kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayirli akşamlar dilerim , araniza yeni katiliyorum ve bir hatam olursa şimdiden affedin . Sorunuma gelirsek msi GTX 750Ti o.c model bir ekran karti aldim .Kasamin icerisinde gelen cooler master 400 wattlik güc kaynağinin oyunlarda isindigini farknettim .Eski ekran kartim olan Zotac GT420 synergy de böyle bir ısı sorunum yoktu . Toptan oem urun alip satan bir arkadasimdan bir guc kaynagi istedim FSP Hyper 500w model bir psu gonderdi . Bu psu GTX750 Ti ekran kartini kaldirir mi ? Ileride GTX 960 almaya kalkarsam tekrar guc kaynagi degistirmek zorunda kalir miyim ? Şimdiden değerli yorumlarınız için çok tesekkür ederim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gercekten yorunlarinizi bekliyorum eğer ki yetersiz derseniz iade edicem psu yu.

• kimse yokmu anlayan ?

• tgrlsn93 T kullanıcısına yanıt
    750ti nin tdp değeri 60w zaten.sisteminizin diğer bileşenlerini bilmiyorum ama o iki güç kaynağıda gayet yeterli.
  • diģer bileşenlerim asus p8h77 le anakart,i5 3770 işlemci,msiGTX 750Ti o.c ekran kartı ,kingston hyper 4+4 ddr3 ram,120gb ssd,1tb 7200 rpm seagate hdd, 5 adet 120mm cooler master isikli fanım var . Yorumunuz icin cok cok teşekkür ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgrlsn93 -- 31 Temmuz 2016; 0:18:29 >
  • tgrlsn93 T kullanıcısına yanıt
    rica ederim.https://tr.msi.com/power-supply-calculator
    bu siteden sisteminizin harcadığı toplam gücü hesaplayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.