Şimdi Ara

Yeni bir küre başladım fikirleri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.o.n. casein
    3.Cyoto spor glutamine
    4.Multipower BCAA
    5.Gaspari amino max 8000
    6.Hardline creapure kreatin

evet arkadaşlar bunları kullanıyorum kullanımım da şu anda şöyle spordan 1.5 saat kadar önce myo fusion+ kreatin yarım saat kala da aminomax 8000 6 tablet idmandan hemen sonra da bcaa + glutamine +amino max 8000 tablet alıyorum yarım saat kadar sora da tekrar myofusion alıyorum. gece yaterken de o.n. casein + bcaa + glutamine shaker yapıp içiyorum. böyle kullanmaya devam ediyim mi nasıl var mı fikri olan ?

• sporda geçmişin nedir ne durumdasın bunları bilmeden yorum yapmak dogru değil. ama umarım yeni 3-5 aylık değilsindir bu kadar supplement çok agır yeni biri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

sporda geçmişin nedir ne durumdasın bunları bilmeden yorum yapmak dogru değil. ama umarım yeni 3-5 aylık değilsindir bu kadar supplement çok agır yeni biri için

yok hocam 3 5 ay değil 10 aylıgım ama antrenmanlarım ağır geçiyor baya. örnegin bugün omuz calıstım 30 30 ense press bastım shoulder press de 30 30 dumbell la çıkıyor anlicagın ağır antrenmanlar geçiyoum
  • quote:

Orijinalden alıntı: waleron

quote:

sporda geçmişin nedir ne durumdasın bunları bilmeden yorum yapmak dogru değil. ama umarım yeni 3-5 aylık değilsindir bu kadar supplement çok agır yeni biri için

yok hocam 3 5 ay değil 10 aylıgım ama antrenmanlarım ağır geçiyor baya. örnegin bugün omuz calıstım 30 30 ense press bastım shoulder press de 30 30 dumbell la çıkıyor anlicagın ağır antrenmanlar geçiyoum

10 aylık biri için protein + aa yeterdi hadi bide extra bişey olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

son zamanlarda öyleydim de yerinde sayınca arttırayım dedim 3001 kullanıyordum birde böyle deneyelim

• O kadar fazla besin tavkiyesi var ki orada cidden çok gereksiz görüyorum, hele hele daha bu sporda fazla tecrübesi olmayan birinin bu ürünlerin çokca kullanarak ve dozunu da kafasına göre arttırarak daha çok gelişeceğine inanması... Bu konularda herkesin daha bilgili olması gerekiyor, 6 tane amino asiti antrenman öncesi mideye indirmek yerine vücudu geliştirmek için yapılması gereken doğru çalışma teknikleri hakkında araştırma yapılsa, beslenmenin incelikleri ile ilgili makaleler okunsa, seminerlere gidilse, çok fazla antrenman yapıp sürantrene hali yaşamamak için doğru beslenmenin ve yeterli dinlenmenin önemi kavransa... Daha bir çok şey yazabilirim tabi ama uygulayan olmadıktan sonra boş hepsi. Paranızın tamamını ek besin ürünlerine yatırmadan önce bu sporla ilgili daha çok şey öğrenmek için gayret edin derim. Bu tip yüklemelerin yapılacağı seviyeler de elbette olacaktır ama antrenman yapmaya başlayalı 10 ay olmuş birinin böyle yüklemeler yapması ve tüm gelişmeyi bu ürünlerden beklemesi çok yanlış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

son zamanlarda öyleydim de yerinde sayınca arttırayım dedim 3001 kullanıyordum birde böyle deneyelim

yerinde sayman takviye kullanmadığın için değil senin bir şeyi yanlış yaptığın için

ha birde kullandığın aminomaxın 1 porsiyonu 4 tablet
    sen 6 tableti tek seferde ne diye alıyorsun ayıptır sorması

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yerinde sayman takviye kullanmadığın için değil senin bir şeyi yanlış yaptığın için

ha birde kullandığın aminomaxın 1 porsiyonu 4 tablet
    sen 6 tableti tek seferde ne diye alıyorsun ayıptır sorması

93 kilo birine 4 tablet az gelir diye düşündüm yanlış yapıyosam 4 yaparım sorun değil senin fikrin nedir ? sen olsan bu ürünleri nasıl kullanırsın ?

• ant önce 3 amino ant sonra 4 amino + whey glut kreatin

ama aklında bulunsun bu ürünler bittikten sonra vücudunda sorunlar çıkacak, dikkat et.
  • quote:

ant önce 3 amino ant sonra 4 amino + whey glut kreatin

ama aklında bulunsun bu ürünler bittikten sonra vücudunda sorunlar çıkacak, dikkat et.

ne gib sorun çıkcak bitince tekrar alırım ? :)
  • quote:

quote:

ant önce 3 amino ant sonra 4 amino + whey glut kreatin

ne gib sorun çıkcak bitince tekrar alırım ? :)

karaciğer böbreği eline alırsın bu gidişle
    biraz bilinç..
  • Bu kadad ayri ayri supp kullanacagina(
    HARDLINE KGT(kreatin glutamin taurun 3u1arada)
    Istersen bi tanede aminoasit
    Bide whey eklersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZapieL

Bu kadad ayri ayri supp kullanacagina(
    HARDLINE KGT(kreatin glutamin taurun 3u1arada)
    Istersen bi tanede aminoasit
    Bide whey eklersin

1 servisinde 22 gram dekstroz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.