Şimdi Ara

Yeni clio symbol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
8.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son zamanlarda bakıyorum bu kadar kısa bir zamanda bu kadar satın alınan başka bir araç yok.

Kullanan inceleyen arabayı bilen var mı?

Yeni clio symbol

Yeni clio symbol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibritlisimit -- 24 Nisan 2010; 22:54:16 >

• Yüzde 99'u şirketlere satıldığı için bu kadar hızlı ve çok satılması normal...
  • Fiyatı uygun. Expression versiyonun donanımı da gayet iyi. benzinli motorları olsun dizel motorları olsun yakıtta oldukça cimri. Benim ki 2005 model benzinli ve 750 km yol gidiyorum şehirler arası yolda. Neden satılmasın ki? Gerek şirketler, gerek orta direk aileler olsun alıp kullanıyor. Servisi yaygın, ikinci eli de yüksek. Her yola da gidiyor. Bakarsan seni üzmüyor. Tıpkı 51 bin km. dir beni üzmediği gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Yüzde 99'u şirketlere satıldığı için bu kadar hızlı ve çok satılması normal...

Çok komiksin. %1'ini aileler alıyor demek. Şirketler artık Corolla, Focus, Jetta bile alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcad34

Fiyatı uygun. Expression versiyonun donanımı da gayet iyi. benzinli motorları olsun dizel motorları olsun yakıtta oldukça cimri. Benim ki 2005 model benzinli ve 750 km yol gidiyorum şehirler arası yolda. Neden satılmasın ki? Gerek şirketler, gerek orta direk aileler olsun alıp kullanıyor. Servisi yaygın, ikinci eli de yüksek. Her yola da gidiyor. Bakarsan seni üzmüyor. Tıpkı 51 bin km. dir beni üzmediği gibi.
    Ben daha çok Renault amblemine bağlıyorum.
  • quote:

quote:

Çok komiksin. %1'ini aileler alıyor demek. Şirketler artık Corolla, Focus, Jetta bile alıyor.

Ben araba hakkında küçümseyici bişey söylemedim ki bana şirketlerin corolla,focus,jetta bile aldığından bahsediyorsun. Ekonomik , fiyatına göre sağlam ve iyi bir araç , o yüzden şirketler tercih ediyor. Bunda alınacak ne var

• quote:

quote:

quote:

Ben araba hakkında küçümseyici bişey söylemedim ki bana şirketlerin corolla,focus,jetta bile aldığından bahsediyorsun. Ekonomik , fiyatına göre sağlam ve iyi bir araç , o yüzden şirketler tercih ediyor. Bunda alınacak ne var

Alınmadım da öyle bir demişsin ki %99.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bence esli cliodan çok fazla farkı yok önden görünümünü de gördüm farlarda biraz farklılık var ama kasa olarak clio lastiklerin inceliğine gözüm çarptı tam ekonomi arabası

• quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

bence esli cliodan çok fazla farkı yok önden görünümünü de gördüm farlarda biraz farklılık var ama kasa olarak clio lastiklerin inceliğine gözüm çarptı tam ekonomi arabası

Alıntıları Göster
    hiç ısınamadım bu arabaya..
  • quote:

Hacum şirketler artık Trendline Şirokkoko alıcakmış 1.4 TSI ne diyosun bu duruma özellikle Bursada

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Hacum şirketler artık Trendline Şirokkoko alıcakmış 1.4 TSI ne diyosun bu duruma özellikle Bursada

Alıntıları Göster
    Görüntüsü gercekten harika

• quote:

Orijinalden alıntı: kibritlisimit

Alıntıları Göster
    Araba kullanmaktan nefret ettiren tek araba. Bir keresınde 1000km yol yapmıştım. Ömrümden 5 sene gitmişti.

Çok fena eleştiri gelecek şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Araba kullanmaktan nefret ettiren tek araba. Bir keresınde 1000km yol yapmıştım. Ömrümden 5 sene gitmişti.

Çok fena eleştiri gelecek şimdi.

E haksız da değilsin hani.

• quote:

quote:

Nah alırlar,sıkar biraz.

• quote:

quote:

Hacu benim aracı güzel bir fiyata filoya verebilirim o zaman

• quote:

umarım gözüne uygun bir gözlük bulursun en kısa zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

umarım gözüne uygun bir gözlük bulursun en kısa zamanda

Alıntıları Göster
    Renkler ve zevkler tartışılmaz. Çok da çirkin bir araba değil yani. Sanki Passat çok güzel. Eski kasası daha şık.
    1000 km. kullanıp ömründen 5 yıl giden arkadaş herhalde Maserati kullanıyor. 51000 km'dir kullanıyorum ömrümden 255 yıl gitmemiş. Ve şehirler arası yolda bazen hiç durmadan 750 km. yol gidiyorum benzinim bitene kadar.
    Önüne VW veya Opel arması koy, harika derdiniz. Ama siz beğenmeseniz de alan alıp kullanan kullanıyor.

• quote:

Renkler ve zevkler tartışılmaz. Çok da çirkin bir araba değil yani. Sanki Passat çok güzel. Eski kasası daha şık.
    1000 km. kullanıp ömründen 5 yıl giden arkadaş herhalde Maserati kullanıyor. 51000 km'dir kullanıyorum ömrümden 255 yıl gitmemiş. Ve şehirler arası yolda bazen hiç durmadan 750 km. yol gidiyorum benzinim bitene kadar.
    Önüne VW veya Opel arması koy, harika derdiniz. Ama siz beğenmeseniz de alan alıp kullanan kullanıyor.

Alıntıları Göster
    arka koltuk çok dar kafan direk tavanda oluyor yoksa binilir ne olacak 20-25 kağıtlık araç fazla bişey beklemek hata olur

• quote:

Arabamı aldığımdan beri aldığım yerin servisine götürüyorum. Periyodik bakım harici bir sorun yaşamadım. Şu an 41200 km. deyim, önümüzde ki hafta yola çıkacağımdan bir iki gün önce 45 bin bakımını yaptırdım. Yağ ve filtresi, hava ve benzin filtresi, bujiler değişti. Triger kayışı + seti, sağ/sol rot kolları değişti. Rot ayarı yapıldı. Polen filtresi takıldı ve klima petekleri temizlendi. 1200 lira ödedim.

quote:

Fiyatı uygun. Expression versiyonun donanımı da gayet iyi. benzinli motorları olsun dizel motorları olsun yakıtta oldukça cimri. Benim ki 2005 model benzinli ve 750 km yol gidiyorum şehirler arası yolda. Neden satılmasın ki? Gerek şirketler, gerek orta direk aileler olsun alıp kullanıyor. Servisi yaygın, ikinci eli de yüksek. Her yola da gidiyor. Bakarsan seni üzmüyor. Tıpkı 51 bin km. dir beni üzmediği gibi.

Vallahi sen 45 bin bakımına 1200 TL ödeyip üzülmediysen dahada üzülmezsin kardeş ..

Bu arada benim aracım 118 bin KM de olmasına rağmen ne ön takımdan bir tıkırtı geliyor, ne triger zincirime birşey oldu, nede bir arızadan dolayı yolda kaldım.

Ödediğim bakım ücretileri ve değişen parçalara bakılırsa benim araba seninkinin yanında padişah demekki ..

Not: Aracım dizel ve senden 2 kat fazla KM yapmama rağmen toplamda senden daha az bakım ücreti ödediğimi belirtmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Arabamı aldığımdan beri aldığım yerin servisine götürüyorum. Periyodik bakım harici bir sorun yaşamadım. Şu an 41200 km. deyim, önümüzde ki hafta yola çıkacağımdan bir iki gün önce 45 bin bakımını yaptırdım. Yağ ve filtresi, hava ve benzin filtresi, bujiler değişti. Triger kayışı + seti, sağ/sol rot kolları değişti. Rot ayarı yapıldı. Polen filtresi takıldı ve klima petekleri temizlendi. 1200 lira ödedim.

quote:

Vallahi sen 45 bin bakımına 1200 TL ödeyip üzülmediysen dahada üzülmezsin kardeş ..

Bu arada benim aracım 118 bin KM de olmasına rağmen ne ön takımdan bir tıkırtı geliyor, ne triger zincirime birşey oldu, nede bir arızadan dolayı yolda kaldım.

Ödediğim bakım ücretileri ve değişen parçalara bakılırsa benim araba seninkinin yanında padişah demekki ..

Not: Aracım dizel ve senden 2 kat fazla KM yapmama rağmen toplamda senden daha az bakım ücreti ödediğimi belirtmek isterim.

Alıntıları Göster
    Evet üzülmedim. 1200 lirayı gidip tek kalemde verdim. Ve şu an da gayet kafam ve içim rahat biniyorum. Belki trigerimi değiştirmeyebilirdim. 4 yılda bir veya 60 binde bir denildiği için, haydi dedim hazır 4 yıl doldu değiştireyim gitsin dedim. Sağ rot kolu 30 bin bakımında değişecekti ama ben değiştirmedim. 1200 lira ödediğim bakımda değiştirdim ve sol rot kolunu keyfi olarak değiştirdim. Çünkü sol sağlamdı ama titiz biri olduğum için haydi dedim ikisi de eşit olsun dedim ve sağlam olan solu da değiştirdim.
    Toplam parça tutarı 630 lira tuttu. İşçilik de 400 küsür lira tuttu. Bir de KDV eklenince 1200 liraya çıktı.

Alıntı yaparken eksik alıntı yapmışsın. Bir de arka susturucun değişmeli dendi. Dedim ne kadar? 260 LİRA. Dedim kalsın. Ve şimdi sıkı dur. Aks'ların değişmesi lazım, dedim niye ben anormallik görmüyorum araba da. Değişmesi lazım, körükte delik var. Arabanın dengesi boxulur, seni yolda bırakır dedi. Peki sadece aks körüğünü değiştir dedim. Dedi olmaz, komple akslar değişir, o da 2 bin lira tutar dedi. İyi dedim anahtarı bırakayım sana senin olsun araba bana 2009 Symbol ver gideyim. Kalsın dedim. Yaptırmadım. Akün bitik bir haftaya çalışmaz araban dedi. Değiştirelim dedi. Dedim tek marşta alıyor akü, hem hava yaz yani niye bıraksın dedim. Delphi akü takacaktı 160 lira da ona dedi. Dedim kalsın, kışa biterse değiştiririm. Bu dediklerini yaptırmadım ve bir hafta sonra tatil için Bodrum'a gidip geldim, hiç bir şey olmadı arabama. Ekim ayında; Arka susturucumu Bilen Egzost'a gidip 125 liraya, sadece aks körüğümde ki iğne deliğini de tesadüfen Bostancı Oto Sanayi de görüp yeniden bulduğum 12 yıl önce ki ustama gidip yamatıp 50 liraya yaptırdım. Aküyü de Ocak ayında 130 liraya Mutlu akü alıp yeniledim. Renault Servisine de gidip bunları söyledim. Aksı değiştirmeden senin 2000 lira tutar dediğin işi 50 liraya yaptırdım. O arkadaş o dönemlerde serviste ayın elemanı seçilmiş ki benden o ayın elemanı oluşunun acısını çıkartıp öbür ay da ayın elemanı seçilecek servise böyle havadan paralar kazandırtarak.
    Ha bu arada, o 1200 liralık servise girmeden önce lastiklerimi yenilemiştim. 350 lira tutmuştu. 87.5 lira'dan 4 adet Bridgestone B330 EVO aldım. Yani 1200 lira servis, 350 lira lastik, 125 lira egzost, 50 lira aks, 130 lira da akü toplam 1855 lira para harcadım arabama bu yıl. Şu an 51 bin deyim ve şükür bir sorunum yok. Sadece yağ+filtre değişimi yapar devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 25 Nisan 2010; 11:27:02 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.