Şimdi Ara

[b]Yeni Corsa Kar Lastiği[/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni corsam var, dizel, ankarada yasıyorum. Malum (eskiden oyleydı gercı ama) karlı olma ihtimali kuvvetlı kısın, kar lastıgı ne tavsıye edersınız. 185/65/ 15 lastik ebatlarım. Michelin arastırdım ama en ucuz 143 YTL'ye buldum tanesini 6 taksitli olarak.

Yorumlarınızı/ önerilerinizi bekliyorum.

Tesekkurler

Tarık

• baktım cevap yok kımseden, soyle sorayım
    lassa snoways 2 plus için bilgisi olan var mı???
  • Tarık30
    Opel (geçmiş yıllarda ) Michelin lastik kullanıyordu hala öylemi bilmiyorum. Benim 2000 Corsa arabam var ve Michelin lastik kullanıyorum.

Michelin Alpin in ilk lastikleri çok güzeldi. Daha sonra A2 ve A3 ü çıkarttı. Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlar iyi olduğunu söylüyor.

Lassa snoways kullanan arkadaşlarda memnun.

Bende kış tipi lastik almak istiyorum karar veremedim.

Her iki lastik de gayet güzel benim araştırmalarıma göre (Ankara şartlarında)

Fiyat Michelin de biraz daha uygun galiba.
  • Tarık ben de ankaradayim ben de kar lastiği alıcam; ama henüz araştırma yapmadım. sen ve bilgisi olan diğer arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
  • valla yaptığım ufak caplı arastırmaya göre, benım arabanın lastik ebatları için tabi, michelin alpin 145 YTL/ tane civarı, lassa snoways 130 - 135 YTL falan. Buna değiştirme ve balans dahil. goodyear ultragrip var ki etrafımda kullananlar var ve kış lastiklerinin babası diyolar, supermıs ama fıyatı cok daha pahalı bunlardan.
    bı arkadasım toyo aldı, ama test edemedi tabi henuz.

valla kafam o kadar karısık ki, bi yandan diyorum bunun sakası olmaz kıy paraya, bı yandan da ya daha ucuzlar da aynı performansı verıyosa diye

pirelli nasıl sizce bu arada??
  • arkadaşlar herkese meraba
    foruma 2 aydır uğrayamıyodum uzun süreden sonra ilk mesajım :)

Tarık30 arkadaşım,
    seninle aynı lastik ebadında ben de arkadaşım için lastik araştırdım..

benim 2004 corsa cdti aracımda goodyear ultragrip7 lastikler var, ve çok memnunum.
    senin ebadın için goodyear ultragrip7 tanesi 189ytl görünüyo internet fiyat listesinde.
    ben de ankarada yaşıyorum, istersen sana tanesini 155ytl'ye bulurum..

ha diyosan ki yok o kadar önemli değil kışın zaten yavaş kullanıyorum,
    ki ben kendi arkadaşıma da bu lastiği alıcam,
    Hankook Icebear W440; tanesini peşin 85ytl'ye, kredi kartına 8taksit 90ytl'ye buldum.
    hankook eskiden kalitesiz lastikler üretirdi ama yeni ürettiği yazlık lastikler de kışlık lastikler de gayet başarılı..

dediğim gibi, ben arkadaşıma bikaç gün içinde hankook alıcam..
    kışın kuru yolda aracı aşırı zorlamadıkça çok iyi bi lastik..
    karda zaten süper..

lastiğin bi fotoğrafını da koyayım buraya (desenini de çok seviyorum ) :
     [b]Yeni Corsa Kar Lastiği[/b]

• oo fircam hoşgeldin geri
  • ben de michelin alpin 3 için 140 ytl peşin, 155 12 taksit fiyat aldım.

pahalımı?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16326287/mpage_1/key_/tm.htm
    biraz pahalıdır ama hakkını verir.
    nokian
  • TiFoSi_BJK, hoşbuldum :)
    bu arada aracın hayırlı olsun :)

marginalimm, herkesin fikri farklıdır ama, şahsen ben 140 verdikten sonra goodyear yada continental alırdım...
    ki continental geçen sene kış testlerinde kanıtladı kendini, ama ben babamı ikna edemediğimden, ille de goodyear dediğinden ultragrip7 aldım, ondan da memnunum..

Nokian lastikleri özellikle kış şartlarında mükemmel lastikler, ama ben o kadar para vermeyi gereksiz buluyorum..

benim fikrim, hala Hankook Icebear W440
  • teşekkürler çok uzun bir bekleyiş sonunda geldi. ama beklediğime gerçekten değdi.
    inanmazsın geçen günlerde son attığın mesajlara baktım dedim bu adama nooldu öldü mü kaldı mı? allah korusun bişi oldu sandım gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

teşekkürler çok uzun bir bekleyiş sonunda geldi. ama beklediğime gerçekten değdi.
    inanmazsın geçen günlerde son attığın mesajlara baktım dedim bu adama nooldu öldü mü kaldı mı? allah korusun bişi oldu sandım gerçekten.

yok ölmedim çok şükür :)

bi ara soğur gibi oldum forumdan, banlantıktan sonra soğudum giresim gelmedi..

araçtan memnunmusun?
    chip tuning yaptırdın mı? :)
  • henüz 400 kmye gelmedim. anca camlara film yaptırdım. spoilerim gelio almanyadan pazar günü istanbulda olacak onu taktırcam hafta içinde. chip değilde ara beyin düşünüyorum ama yaz sonundan önce olmaz. araba baya bir sert. konfor aramıyordum zaten. çok da çekici. farları mercekli xenona çevirmeye çalışacam. (elimde astra bixenon mercekler var hella marka) ufak tefek sıkıntılar da var mesela aynalarda ısıtma yok gibime geldi bugünkü yağmurda kurumak bilmedi aynalar. yol tutuşu opel klasiği rayında giden tren gibi stabil daha esp ile ilk çalıştırmadaki system check dışında tanışma fırsatı bulamadım. çok güzel tok bir motor sesi alıyor içeri ki dizel bir motordan beklenmeyecek güzellikte.yavaş yavaş çekişine alışmaya başladım 70 lik corsaya göre biraz daha değişik bir devir bandını kullanıyor 1800 devir değilde 2100 devir gibi delirmeye başlıyor motor. tabi bunda artan ağırlığında etkisi çoktur. ama delirdimide inanılmaz bir şekilde iyi hızlanıyor corsa c ye göre. tek kelimeyle tavsiye edilebilecek bi araç corsa d ama sport almak için 1.si şoförün boyu uzunsa araba kesinlikle 3 kişilik (örnek benim arkamda diz mesafesi değil parmak mesafesi anca kalıyor)2.si araba baya sert ve spor koltuklarda rahat etmek alışkanlık gerektiriyor. alışık olmayan birisi kesinlikle araçta rahatsız olacaktır. bu arada ara beyinide seneye direk almanyadan getirtme niyetindeyim spoileri getiren tanıdığın oğlunun astrası 130 hp güç üretio şu anda nerdeyse m5 veriminde bir motor oldu litre başına verdiği güç sayesinde.

• fircam hoşgeldin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.