Şimdi Ara

Yeni Egea 10 bin zamlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egea 1.4 fire easy paketin fiyatı 132.900 den 142.900 oldu diğer paketler içinde aynı artış var, ne düşünüyorsunuz? Yeni C3 ile egea arasında kalmıştım artık Fiat'ın kapısından geçmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten zam mı gelmiş Egea'ya? Yuh diyorum başka bir şey demiyorum, diğer markalara baktım, aylardır zam yapmamışlar, bu Egea ne yapmak, nereye varmak istemektedir? İstikametini mi kaybetmiştir?

Çok şükür bugünü de dopdolu(!) bir konu görerek geçirdim, forum şaşırtmamaya devam ediyor.

Araçlarına zam yapmayan kullanıcı dostu, aile babası, cebinizi düşünen Citroen ile mutluluklar.

• söylentiye göre bu kararınız karşısında fiat da karalar bağlamış.

• C3'ün fiyatı da aynı kalmadı zaten. 150bini geçti diye duydum..

• Kutsal kase tabiki zamlanacak.

• Gerçekten zam mı gelmiş Egea'ya? Yuh diyorum başka bir şey demiyorum, diğer markalara baktım, aylardır zam yapmamışlar, bu Egea ne yapmak, nereye varmak istemektedir? İstikametini mi kaybetmiştir?

Çok şükür bugünü de dopdolu(!) bir konu görerek geçirdim, forum şaşırtmamaya devam ediyor.

Araçlarına zam yapmayan kullanıcı dostu, aile babası, cebinizi düşünen Citroen ile mutluluklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 2 Nisan 2021; 15:25:49 >
  • Hayırlı cumalaaar hacı abi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almazsan alma.Seneden başka egea alacak adam kalmadı sanki.Adamlar yıllardır uygun fiyata C segmenti mis gibi f/p aracı satıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Kutsal kase tabiki zamlanacak.

Hocam Egea sahibi olarak şu yorumların beni bitiriyor.  

• Her zam haberinde artık alınmaz diyenler... Sonra alanların hep kazandığı bi sektör...

Ayrıca c3 önce segmentinde iyi olsun da sonra egeayla yarışabilsin.

• Çok boş diye yakın zamanda almaktan vaz geçmiştim. Şimdi benim içimde büyük bir boşluk oluştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Almazsan alma.Seneden başka egea alacak adam kalmadı sanki.Adamlar yıllardır uygun fiyata C segmenti mis gibi f/p aracı satıyor.

Dimi beyefendi nasıl böyle ağır konuşuyorlar bu gurur kaynağımız olan Egea için. Hiç yakıştıramıyorum egea ya laf atmanın cezası olmalı.

• Abi neden egeanın montaj hattında çalışıyor gibi, CEO'su gibi, hemşerisi anası babası gibi yorum yapıyorsunuz siz deli misiniz, araba la bu araba hangi zihniyet bir ürüne bir gecede 10 bin zam geldi diye sevinir, sizin gibi kafalar olduktan sonra yarın 20 bin daha zam gelse keşke.

• Corollonunda bu fiyatlara gelmesi lazım ikisi arasında hiç bi fark yok. İkiside aynı segment ve yerli.

• Daha dün araca zam yapmadılar diye konu açılıp övülmüştü. Ahanda yapıştırmışlar.

• Esas fanboy sizin gibi işsiz sabahtan akşama kadar egea karalama konusu açanlar.Yazdıklarınıza bakıyorum 5 yaşındaki çocuk ancak bu kadar yapmacık olur.Egea ya kim ne şekilde eleştiriyorsa eleştirsin babamın şirketi değil sonuçta.Ortada100000 yıllık satış rakamı olan bir araç varken ısrarla insanlara bilmediği bir şeyi öğretiyormuş gibi saçmalamanın alemi ne?Gerçekten her gün 10 tane egea karalama konusu okumaktan bıktık.Kabak tadı verdi artık
  • Alıntı

metni:
    Almazsan alma.Seneden başka egea alacak adam kalmadı sanki.Adamlar yıllardır uygun fiyata C segmenti mis gibi f/p aracı satıyor.

@ykaya1983

Egea C segment değildir, karoseri şişik bir B segmenttir, Fiat'ın C segment arabası Viaggio'dur ve tutulmadığı için Fiat C segmentte pek mücadele edememektedir.

Bahsi geçen araçta Türkiye hariç kimsenin umrunda değil, Regata-Şahin ilişkisi, Regata'lar çöp olduğunda sizin gibiler 30 sene daha Tofaş'a binmeye devam etti. 

• @ykaya1983

Alıntı

metni:
    Esas fanboy sizin gibi işsiz sabahtan akşama kadar egea karalama konusu açanlar.Yazdıklarınıza bakıyorum 5 yaşındaki çocuk ancak bu kadar yapmacık olur.Egea ya kim ne şekilde eleştiriyorsa eleştirsin babamın şirketi değil sonuçta.Ortada100000 yıllık satış rakamı olan bir araç varken ısrarla insanlara bilmediği bir şeyi öğretiyormuş gibi saçmalamanın alemi ne?Gerçekten her gün 10 tane egea karalama konusu okumaktan bıktık.Kabak tadı verdi artık

Hindistan'da Tata ve Tuktuk 500 bin satıyor Tata ve 3 teker Tuktuk iyi mi?

Egea Avrupa'da kaç satmış ki başarıdan söz edilsin, Logan'la aynı satıyor satışların %50'si Türkiye %30 Meksika Brezilya vs. oralarda da arabaları gırtlak doldurup Dodge logosuyla satıyorlar.

Taliant gelince görürüz Egea 2017'de 42 bin satmış çöp Symbol 22 bin satmış canavar gibi Taliant gelince Egea'dan ben 20 bin satış kafadan düşerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.