Merhabalar, Evim kentsel dönüşüme girdi VDSL 100 mbit paket kullanıyordum, şimdi aynı ilçede ama farklı mahallede bir yere taşındım geçici, burası yeni bina hem Türk Telekom hem @TurkNetDestek e ulaşarak fiber istedim, Türknet ilgilenmedi kutu koymadı Türk Telekom ise 1 aylık süreçle beraber kutu koydu ve 1000 Mbit internet kullanmaya başladım. TT ilk geldiğinde kablo için ekip yollamıştı yeni bina zaten fiber kablo varmış ben modem ekibini yönlendireyim dedi, benim de aklıma bu soru geldi yeni evimde de fiber olacak mı? Eski evimdeki sokakta fiber yok diye biliyorum ama kutu direkt karşımda, balkondan baktığım zaman kuşbakışı 30 metre civarı. Sokakta 2-3 ev daha kentsel dönüşüme girecek inşaatın büyük kısmı bittikten sonra fiberin çekilebilmesi için nasıl hamleler yapabiliriz? İmza toplamak vs. gibi. Türknet gigafiber talebi oluşturmama izin veriyor ama zaten halihazırda buraya oluşturduğum için oraya bir şey yapamıyorum, açıkçası zaten çok da takmıyorlar. Şu an TT müşterisi olduğum için oraya nakil istesem fiber internet yok diyecekler oradan bir şey yapabilir miyim acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPlay -- 27 Mart 2025; 12:21:52 > |
Bildirim