Şimdi Ara

Yeni İbiza aldım, görüşlerim (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
1
Favori
92.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kasa daha çok taze. En az 5-6 yıl değişmez.

2010 Haziran Ayının 4'ü fiyat listesini ekleyeyim. Bu arada forumu kullanan arkadaşlar, yıllar itibarı ile rahatça fiyat mukayesesi de yapabilir.

IBIZA SC fiyatları ise bunlardan biraz daha düşükçe...

Yeni İbiza aldım, görüşlerim
  • İbiza SC ile İbiza arasında ne gibi farklılıklar var acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcold1907

İbiza SC ile İbiza arasında ne gibi farklılıklar var acaba.

biri tek kapı birisi 4 kapı he birde tek kapı kullanan biri olarak 4 kapı bana çirkin geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

Orijinalden alıntı: blackcold1907

İbiza SC ile İbiza arasında ne gibi farklılıklar var acaba.

biri tek kapı birisi 4 kapı he birde tek kapı kullanan biri olarak 4 kapı bana çirkin geliyor

@harmonyoa teşekkür ederim.Bende 3 haftadır 4 kapı kullanıcısıyım .Tek kapılısını hiç görmedim.Tasarım Spor ağırlıklı olduğu için dediğin gibi belki tek kapı daha güzel duruyor olabilir.

• 5 kapıma laf ettirmem
  • Arkadaşlar arkadaşıma 2011 model ıbıza 1.6 dsg reference aldık ama bir baktık ki arka kapılarda kolon yok teyp sadece 2 hoperlörle çalışıyor şaştık kaldık walla 2011 model arabada nası 2 hoperlor olur şimdi arkalara biz taktırıcaz kolon ama arkalar 13 lük mü 16 lık mı kolonlar bilgisi olan varsa yazarsa sevinirz , saygılar........
  • ACİLLLL.
    Arkadaşlar Seat ALTEA için klima kompresörü lazım.2004 stylance 102 hp motor.Nasıl temin ederim.Kaç liradır.
  • Benim araba 1.2 referance, arkalarda da hoparlor var. Sizinkinden çalmıştır doğuş kesin
  • Konuyu bir hortlatayım :) Arkadaşlar başladım aramaya seat ibiza'yı. Şimdi bu aracın 1.4 85 bg si mi ii yoksa 1.2 simi? ben sonra tup felan takarım diye dusunuyodum bilemedim ama bir internet sitesi var sizin icina rastırıyolar turkiyedeki bayileri en ucuzunnu bulmaya calisiyolar. Ben o yuzden onlara bırakıyorum isi. Simdi acaba hangi renk iidir diye dusunuyorum siyahı çok hoş ama bakımı zormuş, beyazıda guzel ama ben kırmızı dedim acep hatamı yaptım. Hic gormedim calisiyorum zamanımda yok gormeye internetten baktım begendim. Alıyorum. Sadece hangi motoru sececegimi bilemedim. Hangi fiyat iidir bu aralar. Bir fikir seat ustadlarından.
  • Konuyu bir hortlatayım :) Arkadaşlar başladım aramaya seat ibiza'yı. Şimdi bu aracın 1.4 85 bg si mi ii yoksa 1.2 simi? ben sonra tup felan takarım diye dusunuyodum bilemedim ama bir internet sitesi var sizin icina rastırıyolar turkiyedeki bayileri en ucuzunnu bulmaya calisiyolar. Ben o yuzden onlara bırakıyorum isi. Simdi acaba hangi renk iidir diye dusunuyorum siyahı çok hoş ama bakımı zormuş, beyazıda guzel ama ben kırmızı dedim acep hatamı yaptım. Hic gormedim calisiyorum zamanımda yok gormeye internetten baktım begendim. Alıyorum. Sadece hangi motoru sececegimi bilemedim. Hangi fiyat iidir bu aralar. Bir fikir seat ustadlarından.
  • türkçenizden pek birşey anlamadım ama 1.2 mi 1.4 mü tercihini ben 1.2 105 bg olarak yaptım.
  • Hocam pek alakasız bir cevap olmuş seninkisi. Türkçemi anlayamamamışsın fakat keşke bir kez daha okusaydın. Soru açık; 1.4 85 bg mi yoksa 1.2 85 bg mi? TSI motordan bahsediyorsunuz siz ki bence herseye ragmen b segmenti bir arabaya o kadar para verilmez. Ucacak kacacak diye 1000 kg arabaya bindigimi nasıl unutabilirim? Az yakıyor diyorlar fakat ha 8 lt ha 7 lt bu benzin fiyatlarıyla nasıl ugrasılır illa lpg dusunulecektir. Her türlü yakıt performansı öncelikli düşünce oluyor. Neyse sozun kısası bulamıyorum zaten ibiza fiyatlara da zam gelmiş sanırım alamıyacagim.

Kolay gelsin.
  • Ben böyle komik muhabbet görmedim:) hangi ibiza diye sormaya çalışıyorsunuz. Ben şu şeklinde cevap verince o paralara ibiza mı alınır diyorsunuz :)
  • arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bu aracım benzin ışığını yaktı az önce sesli uyarı da verdi.

kaç km daha giderim acil yardım lütfen?
  • Merhaba arkadaşlar!
    Konu çok keyifli geçmiş ve uzunca bir süre de yazılmış, çizilmiş... Okuması da uzun sürdü baya...

Konunun konuşulduğu başka bir sayfa var mı bilmiyorum. Ama buradan sormak istiyorum,

ibizasına orjinal body-kit taktıran oldu mu? Veya bu güzellikte parçalar sanayide var mı?

İyi forumlar.
  • http://otomobilden.com/kucuk-hacimin-buyuk-performansi/

Ibıza 1.2 litre DSG test sürüşü
  • Benimde yapacaklarım var henüz başlamadım. Yalnızca önde yarış şeritleri ve sport yazısı var. Aracım görüldüğü üzere sport station : )

Aracım 1.4 85 hp Sportourer style donanım

Şuan böyle yalnızca sticker var.

• arkadaşlar bende yaklaşık 1buçuk aydır ibiza kullanıyorum 1.4 style 85 hp...aracıma ön kol dayama cam filmi ve park sensörü düşünüyorum...park sensörü ve kol dayama serviste 750 tl dediler çok fazla geldi bana...park sensörünü dışarda taktırsam yaparlar mı???ayrıca cam filmi kaç numara takılıyor önler 1 arkalar 2 numaramı???cam filmi markası en iyi hangisidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalca60

arkadaşlar bende yaklaşık 1buçuk aydır ibiza kullanıyorum 1.4 style 85 hp...aracıma ön kol dayama cam filmi ve park sensörü düşünüyorum...park sensörü ve kol dayama serviste 750 tl dediler çok fazla geldi bana...park sensörünü dışarda taktırsam yaparlar mı???ayrıca cam filmi kaç numara takılıyor önler 1 arkalar 2 numaramı???cam filmi markası en iyi hangisidir?

bende 1 hafta önce aldım aynen sizin gibi park sensörü taktırmak istiyorum. Tampon delmeden yapılan yeni manyetik sistemden taktırmak istiyorum. Kol dayama çok acil değil. Ca filmini ise araca özel perde ile halledeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batistuta

quote:

Orijinalden alıntı: kartalca60

arkadaşlar bende yaklaşık 1buçuk aydır ibiza kullanıyorum 1.4 style 85 hp...aracıma ön kol dayama cam filmi ve park sensörü düşünüyorum...park sensörü ve kol dayama serviste 750 tl dediler çok fazla geldi bana...park sensörünü dışarda taktırsam yaparlar mı???ayrıca cam filmi kaç numara takılıyor önler 1 arkalar 2 numaramı???cam filmi markası en iyi hangisidir?

bende 1 hafta önce aldım aynen sizin gibi park sensörü taktırmak istiyorum. Tampon delmeden yapılan yeni manyetik sistemden taktırmak istiyorum. Kol dayama çok acil değil. Ca filmini ise araca özel perde ile halledeceğim.

araca özel perdeyi nereden bulacaksın kardeş...park sensörü netten buldum ben zaten tampon altı siyah kısma takılıyormuş servistede...benim bulduğum göstergeli ama onu nereye yapabiliriz acaba bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.