Şimdi Ara

YENİ MEGANE HB 1.5 dCİ PRIVILEGE Mİ? TOYOTO COROLLA DİZEL 1.4 D-4D COMFORT MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
18.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iki arabanın fiyatı bazı kampanyalardan dolayı aynı, fakat karar veremiyorum, Megane HB Privilege navigasyon dahil bir full modeli aklınıza gelen ne ise hepsi var, Coralla Dizel 1.4 D-4d Comfort’da ise çelik jant bile yok, karar veremiyorum biri konfor diğeri kalite görüşleriniz benim için önemli teşekkürler.

• arkadaşım artık öyle kalite falan hikaye bütün c sınıfı araçları hemen hemen aynı kötü araba yok kullanımına göre sedan veya hb hangisi işini görüyorsa onu alırsın ama ben olsam meganın hemde privilaj + bi zenon + sunrof + navi + esp nin yanında corollanın hemde comfort yani bakmam bile dönüpde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeterrr23

arkadaşım artık öyle kalite falan hikaye bütün c sınıfı araçları hemen hemen aynı kötü araba yok kullanımına göre sedan veya hb hangisi işini görüyorsa onu alırsın ama ben olsam meganın hemde privilaj + bi zenon + sunrof + navi + esp nin yanında corollanın hemde comfort yani bakmam bile dönüpde...
    kesinlikle megan.......

corolla hala donanım fiyat kalitesi çoook geride, kendinbi yenilemedi.... işi zooor...
    kala 2000-2005 model araçlara karşı yarışıyor..

oysa 2010 üstü araçlar çok donanımlı, konforlu yalıtımlı...

corollla bu yeni süreçten çoook uzak kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtxpp

kesinlikle megan.......

corolla hala donanım fiyat kalitesi çoook geride, kendinbi yenilemedi.... işi zooor...
    kala 2000-2005 model araçlara karşı yarışıyor..

oysa 2010 üstü araçlar çok donanımlı, konforlu yalıtımlı...

corollla bu yeni süreçten çoook uzak kaldı.

Alıntıları Göster
    bu iki araç ve donanım arasında çıkıp toyota diyen olursa fanatiksin diye yüzüne vuracağım şimdiden söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

bu iki araç ve donanım arasında çıkıp toyota diyen olursa fanatiksin diye yüzüne vuracağım şimdiden söylüyorum

Alıntıları Göster
    megane daha konforlu doğru.yalnız corolla nın daha kaliteli olduğunu kim söylemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: antares07

megane daha konforlu doğru.yalnız corolla nın daha kaliteli olduğunu kim söylemiş

Alıntıları Göster
    Auris'i bugün test ettim, oradan geliyorum. En önemli avantajı otomatik vites...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levo_redkid

Auris'i bugün test ettim, oradan geliyorum. En önemli avantajı otomatik vites...

Alıntıları Göster
    Full Bi Megane Varken Boş bi Corolla'ya bakmam Bile.Toyota'ya eski güvenim kalmadı benim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otomatik olsun istiyorsanız toyota, öyle bir sıkıntı yoksa her türlü megane.

quote:

Orijinalden alıntı: cutcopy06

Arkadaşlar öncelikle iki arabanın fiyatı bazı kampanyalardan dolayı aynı, fakat karar veremiyorum, Megane HB Privilege navigasyon dahil bir full modeli aklınıza gelen ne ise hepsi var, Coralla Dizel 1.4 D-4d Comfort’da ise çelik jant bile yok, karar veremiyorum biri konfor diğeri kalite görüşleriniz benim için önemli teşekkürler.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

quote:

Alıntıları Göster
    İki arabayı da kullanan arkadaşlar var ise onlardan cevap bekliyorum, halen karar vermiş değilim...

• quote:

İki arabayı da kullanan arkadaşlar var ise onlardan cevap bekliyorum, halen karar vermiş değilim...

Alıntıları Göster
    Donanım açısından toyota bariz geride.
    Ama sorunsuzluk istiyorsan toyota derim.
    Konforlu ve donanımlı olsun ama arada servise giderim, nasıl olsa garanti var vs diyorsan reno...
  • quote:

Orijinalden alıntı: airea

Donanım açısından toyota bariz geride.
    Ama sorunsuzluk istiyorsan toyota derim.
    Konforlu ve donanımlı olsun ama arada servise giderim, nasıl olsa garanti var vs diyorsan reno...

Alıntıları Göster
    bencede meganin tipi daha guzel donanimli megan derim.esit donanimda olsa ayni fiyata corolla derdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

bencede meganin tipi daha guzel donanimli megan derim.esit donanimda olsa ayni fiyata corolla derdim

Alıntıları Göster
    Arabaları kullanan arkadaşlar yok mu?
  • quote:

Alıntıları Göster
    kullanım olarak ikiside birbirine yakın, sonuçta kullandığın arabaya alışıyordun. bende corolla var babamda fluence, renault'ların donanımı yüksek olmasına rağmen arıza olayı toyotaya göre çok fazla yok farında sorun, radyosunda sorun ıvır zıvır bi sürü şey çıkıyor. toyota ize kısıtlı donanıma sahip olmasına rağmen hem ikinci eli yüksek hem de dayanıklılığı daha fazla. ikisininde artıları ve eksileri farklı. herkes kendi amaçlarını belirleyip ona göre seçmeli, ikiside türkiyenin en çok satan araçları

• quote:

Orijinalden alıntı: murat-----s

kullanım olarak ikiside birbirine yakın, sonuçta kullandığın arabaya alışıyordun. bende corolla var babamda fluence, renault'ların donanımı yüksek olmasına rağmen arıza olayı toyotaya göre çok fazla yok farında sorun, radyosunda sorun ıvır zıvır bi sürü şey çıkıyor. toyota ize kısıtlı donanıma sahip olmasına rağmen hem ikinci eli yüksek hem de dayanıklılığı daha fazla. ikisininde artıları ve eksileri farklı. herkes kendi amaçlarını belirleyip ona göre seçmeli, ikiside türkiyenin en çok satan araçları

Alıntıları Göster
    megane daha tercih edilebilir geliyor , corollaya göre ...
    ancak toyota'lar daha sorunsuz araçlar bu konuda taneru'ya katılıyorum....
    bu arada tabii biri hb , diğeri sedan ... ihtiyaca göre düşünülmeli ....

• quote:

Alıntıları Göster
    artık araç markalarının kalitesi birbirine çok yakın. c segmentinde özellikle çok daha yakın. hyundai, kia bile avrupalı araçlarla kafa kafaya. bu yüzden reno ve toyota markaları ile ilgili önyargı varsa bunu kaldırın kafanızdan. sonrada dolu dolu megane hb'i alın. toyota'da biraz akıllansın artık ya. yıl oldu 2010 hala bomboş arabaları getirmekte ısrar ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

artık araç markalarının kalitesi birbirine çok yakın. c segmentinde özellikle çok daha yakın. hyundai, kia bile avrupalı araçlarla kafa kafaya. bu yüzden reno ve toyota markaları ile ilgili önyargı varsa bunu kaldırın kafanızdan. sonrada dolu dolu megane hb'i alın. toyota'da biraz akıllansın artık ya. yıl oldu 2010 hala bomboş arabaları getirmekte ısrar ediyor.

Alıntıları Göster
    Megane'ın dci motoru da son derece sorunsuz ve ekonomiktir, donanım farklarını da siz belirtmişsiniz zaten.Ben de megane diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

Megane'ın dci motoru da son derece sorunsuz ve ekonomiktir, donanım farklarını da siz belirtmişsiniz zaten.Ben de megane diyorum

Alıntıları Göster
    5-10 sene kullanmayı düşünüyorsan toyota al 3-4 senede satarım donanımlı olsun dersen megane al
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

5-10 sene kullanmayı düşünüyorsan toyota al 3-4 senede satarım donanımlı olsun dersen megane al

Alıntıları Göster
    Her türlü Megane diyorum. Bir de şu Toyota'nın sorunsuzluğu muhabbetinden bana fenalık geldi. Sanki Megane alsa hemen bozulacakmış gibi konuşuluyor. Doğru bu iki araç arasında Megane'ın arıza çıkarma olasılığı daha fazla ama niye? Çünkü Toyota'da bozulacak donanım yok.
    Edit: Bagaj hacmi sebebiyle sedan araba almak bence pek avantajlı değil. Yeni nesil hb araçların 400 lt civarı küp şekline yakın bagajları, sedan araçların dar ağızlı, basık ve derin 450-500 lt'lik bagajlarından çok daha fonksiyonel. Mesela benim Linea'nın 500 litrelik bagajına sokamadığım 3 tekerli bisiklet Focus Hb'in bagajına rahatlıkla konulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_39 -- 7 Ekim 2010; 12:33:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_39

Her türlü Megane diyorum. Bir de şu Toyota'nın sorunsuzluğu muhabbetinden bana fenalık geldi. Sanki Megane alsa hemen bozulacakmış gibi konuşuluyor. Doğru bu iki araç arasında Megane'ın arıza çıkarma olasılığı daha fazla ama niye? Çünkü Toyota'da bozulacak donanım yok.
    Edit: Bagaj hacmi sebebiyle sedan araba almak bence pek avantajlı değil. Yeni nesil hb araçların 400 lt civarı küp şekline yakın bagajları, sedan araçların dar ağızlı, basık ve derin 450-500 lt'lik bagajlarından çok daha fonksiyonel. Mesela benim Linea'nın 500 litrelik bagajına sokamadığım 3 tekerli bisiklet Focus Hb'in bagajına rahatlıkla konulabiliyor.

Alıntıları Göster
    şahsen dizel alacaksam toyota alırım. meganın kötü olduğundan değil ama yaşadığım şehirde renault servisi teknik elemanlarının tecrübesiz ve yetersiz olması ve 5 yıl toyota kullanmış biri olarak bena en ufak bir arıza dahi çıkarmamış olması toyota konusunda insana biraz bağımlılık yapıyor. özellikle makyajlı corolla son haliyle megane ve fluence'lerden daha oturaklı ve estetik durduğu kanısındayım. Fakat megane coupe'nin görüntüsü araca çok yakışmış

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.