Şimdi Ara

YENİ MITSUBİSHİ L 200 4x2 -VW CADDY SIFIR HANGİSİNİ TERCİH EDERSİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
20.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YENİ MITSUBİSHİ L 200 4x2 -VW CADDY 2.SİDE SIFIR

L 200 DE ABS +SİS FARI +ALT BASAMAK YOK GERİ KALAN CADDY AYNI SAYILIR

ESKİ CADDY Yİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ DA CADDY DEN MEMNUNUZ.MITSUBISHI NIN DE YENI

KASASI HOSUMA GIDIO GIBI DENEME SÜRÜŞÜ YAPACAĞIM.

SİZCE HANGİSİ HEM İŞ HEM AİLE?(ama gönlüm caddy de)

• Caddy : Güzel araba.
  • Mitsubishi çok büyük. Ayrıca iç mekanı Caddy'ye oranla çok daha dar. L200 daha çok yakar, orası kesin.

Caddy'yi de DSG olarak tavsiye ederim

Bu arada, Touran tamponu takılmış olanlar için ne kadar fiyat aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Mitsubishi çok büyük. Ayrıca iç mekanı Caddy'ye oranla çok daha dar. L200 daha çok yakar, orası kesin.

CADDY
  • quote:

Mitsubishi çok büyük. Ayrıca iç mekanı Caddy'ye oranla çok daha dar. L200 daha çok yakar, orası kesin.

4*4 l200 deseydin kesinlikle l200 derdim ama 4*2 almayı düşünüyosan arkadaşların da dediği gibi l200 çok yakar caddy al bence... şimdiden alacağın araba hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyali34

4*4 l200 deseydin kesinlikle l200 derdim ama 4*2 almayı düşünüyosan arkadaşların da dediği gibi l200 çok yakar caddy al bence... şimdiden alacağın araba hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    hepenize çok teşekkür ederim caddy nin sürüşü çok rahat ve pratik normal fiyat aldım 37 civarı full çelik jant hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colega

hepenize çok teşekkür ederim caddy nin sürüşü çok rahat ve pratik normal fiyat aldım 37 civarı full çelik jant hariç.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: colega

full dediğin? tavan barları, basamak filan mı koymuşlardı? bi de tamponları boyayıp satıyorlar. Normalde alıp götürsen 2-2.5 milyara yaptıracağın şeyleri bunlar çok daha ucuza yaptırıp arabaya 5 milyarlık masraf diye yazıp satıyolar. Aman dikkat diyim. Çıplak almaya bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

full dediğin? tavan barları, basamak filan mı koymuşlardı? bi de tamponları boyayıp satıyorlar. Normalde alıp götürsen 2-2.5 milyara yaptıracağın şeyleri bunlar çok daha ucuza yaptırıp arabaya 5 milyarlık masraf diye yazıp satıyolar. Aman dikkat diyim. Çıplak almaya bakın

Alıntıları Göster
    Ben L200 derim...

• bikere farklı klasmandaki araçlar MITSUBİSHİ iyi markalar arasında fakat caddylrede harika arabalar MITSUBİSHİ ninde duruşu çok dehşetmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLMVER

bikere farklı klasmandaki araçlar MITSUBİSHİ iyi markalar arasında fakat caddylrede harika arabalar MITSUBİSHİ ninde duruşu çok dehşetmiş
    sevgili dostum
    ic mekana ihitiyac ne kadar, onu belirtmemissin
    eger Caddy'nin ic mekanindan hacminden vaz gecmeyi dusunmuyorsan
    Mitsubishi'yi konusmaya bile gerek yok
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: felmali

sevgili dostum
    ic mekana ihitiyac ne kadar, onu belirtmemissin
    eger Caddy'nin ic mekanindan hacminden vaz gecmeyi dusunmuyorsan
    Mitsubishi'yi konusmaya bile gerek yok
    selamlar

Alıntıları Göster
    Caddy daha ağır basıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferdenon

Caddy daha ağır basıyor

Alıntıları Göster
    bitane de bana al yawww yada eski cadd ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: >>>------>

bitane de bana al yawww yada eski cadd ver

Alıntıları Göster
    l 200
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaom

l 200

Alıntıları Göster
    ***CADDY LIFE EDITION***

Türkiyede var birkaçtane ama sıfır yok sen dsg caddy ile devam et bütçe ne kadar bilmiyorum ama mercedes vito veya vianolarada bakabvilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

***CADDY LIFE EDITION***

Türkiyede var birkaçtane ama sıfır yok sen dsg caddy ile devam et bütçe ne kadar bilmiyorum ama mercedes vito veya vianolarada bakabvilirsin

Alıntıları Göster
    Caddy vazgeçilmez. Ama kamyonet olsun diyorsan Mitsubishi yerine Nissan Navara al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Life_Live_It

Caddy vazgeçilmez. Ama kamyonet olsun diyorsan Mitsubishi yerine Nissan Navara al.

Alıntıları Göster
    amacım konuyu hortlatmak değil sadece yeni konu açmamak için buraya mesaj yazmak..

benimde merak ettiğim gelecek sene bunlardan birini alabiliriz ve l200 gerçekten çok şık duruyo ve bence 4*4 daha oturaklı ve lastikleri filan daha gösterişli vw caddy çok hoşuma gidiyo fakat iç mekan kalitesi filan sanırım caddynin daha iyidir diye düşünüyorum,40bin ytl lik caddy de çelik jant orjinal değilmiş sanırım o kadar para verince insan ister istemeden çelik jant filan orjinal olsun istiyo bide sanırım arkası makaslı ve sabit dingilli olduğu için bir binek araba gibi yol tutuşu iyi değildir.Ama l200 de çok güzel ve içi filan harika ama çok uzun ve çok yakar diye düşünüyorum.Bide dsg şanzımanlı caddy şehir içi ve dışı kaç lt yakıyo bunları bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim. herkese iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: K-Z-M

amacım konuyu hortlatmak değil sadece yeni konu açmamak için buraya mesaj yazmak..

benimde merak ettiğim gelecek sene bunlardan birini alabiliriz ve l200 gerçekten çok şık duruyo ve bence 4*4 daha oturaklı ve lastikleri filan daha gösterişli vw caddy çok hoşuma gidiyo fakat iç mekan kalitesi filan sanırım caddynin daha iyidir diye düşünüyorum,40bin ytl lik caddy de çelik jant orjinal değilmiş sanırım o kadar para verince insan ister istemeden çelik jant filan orjinal olsun istiyo bide sanırım arkası makaslı ve sabit dingilli olduğu için bir binek araba gibi yol tutuşu iyi değildir.Ama l200 de çok güzel ve içi filan harika ama çok uzun ve çok yakar diye düşünüyorum.Bide dsg şanzımanlı caddy şehir içi ve dışı kaç lt yakıyo bunları bilen bir arkadaş aydınlatırsa sevinirim. herkese iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yengeç kazım

L200 gerçekten çok uzun ve park sorunu yaşarsın
    L200 uzun yolda ,7.5-8.5 arası yakıt tüketimi var zorlarsan 9.5-10 lt ye kadar çıkıyor şehir içinde 10-11 lt yakıt tüketimi var.
    ben doblodan sonra L200 aldım kullanım kolaylığı olarak dobloyu arıyorum
    gerisini siz düşünün:)

ama L200ün tadı daha başka
    inanılmaz keyif vermeye başladı.
    bu arada kabin darlığından bahsedilmiş; L200ün kabini sınıfının en genişi. navaranınkinden bile daha geniş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokosit -- 7 Nisan 2008; 14:55:59 >

• quote:

YENİ MITSUBİSHİ L 200 4x2 -VW CADDY 2.SİDE SIFIR

ESKİ CADDY Yİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ DA CADDY DEN MEMNUNUZ.MITSUBISHI NIN DE YENI

Yeni l200 4X2 MT (düz Vitet)lere abs de eklediler

• quote:

Orijinalden alıntı: blue__system

quote:

YENİ MITSUBİSHİ L 200 4x2 -VW CADDY 2.SİDE SIFIR

Yeni l200 4X2 MT (düz Vitet)lere abs de eklediler
    Bence her isisinide kullan ve ihtiyacını hangisi daha çok görecekse kararını o yende kullanmanı tavsiye ederim. ABS siz araçlara da ABS takılabiliyor. Sonradan ABS takılan araçları da test edip taktırabilirsin ama öncelikle ihtiyaçlarını ön planda tutmalısın siye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: caramurat

Bence her isisinide kullan ve ihtiyacını hangisi daha çok görecekse kararını o yende kullanmanı tavsiye ederim. ABS siz araçlara da ABS takılabiliyor. Sonradan ABS takılan araçları da test edip taktırabilirsin ama öncelikle ihtiyaçlarını ön planda tutmalısın siye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Kesinlikle L200 derim.1 buçuk seneden beri kullanıyoruz harika bir pikap,diğerlerinden çok farklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.