Şimdi Ara

Yeni PS3 Model HDD si Daha hizli olacak 7200rpm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ila 5 saniye daha hizlandiracakmis menuyu installari ve loadingleri... Bize 5400rpm yeni cikacak olana 7200 SONY E http://www.ps3center.net/story-1016-PS3-Getting-Performance-Boost-In-New-Model.html Biz keriz mi olduk simdi

• 2.5" lerde 7200 rpm varmı ki?
  • 2.5¨larda 7200 mevcut.
  • Biraz arastirdim 5400ler daha uzun ömürlü oluyormus, 7200 ler hizli oldugu icin isiniyor ve böylelikle yanma olayi daha yakin,
  • Hehehe hızlı olsa ne olacak.Bu merete istediğin gibi hdd takıyormusun takıyorsun dimi.Eee sorun yok o zaman.40gb Ps3 alan adam gider 200gb hdd takar gider 100gb takar.Daha hızlısınıda takar bu meretin hdd değişmesi olayını seviyorum
  • 80 GB 10000 RPM HDD'yi kişi kendisi takabiliyorken, bunun bir sorun olacağını cidden hiç sanmıyorum.
  • Zamanında ign bu konu üzerine bir araştırma yapmıştı. Aklımda kaldıgı kadarı ile R.Racer7 üzerinde test etmişlerdi. 5400 ile 7200 arasında bir fark göremediklerini yazmışlar. Loading sürelerine bakıp değerlendirmişler. Hatta yazıyordu süreleri sn olarak ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Bende ilk aldıgımda yükseltecektim ama hem bu yüzden hemde ısınma problemi oluşturabilir diye vazgeçmiştim 7200rpm den.

Eğer sony ps3 lere kendisi koyarsa bizde takarız o zaman gönül rahatlığı ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alex_webster

Hehehe hızlı olsa ne olacak.Bu merete istediğin gibi hdd takıyormusun takıyorsun dimi.Eee sorun yok o zaman.40gb Ps3 alan adam gider 200gb hdd takar gider 100gb takar.Daha hızlısınıda takar bu meretin hdd değişmesi olayını seviyorum
    Para vermeden 7200 icinde gelse iyi olur, sorun isinma
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

80 GB 10000 RPM HDD'yi kişi kendisi takabiliyorken, bunun bir sorun olacağını cidden hiç sanmıyorum.

dsotum icimizi rahatlattin walla bi an kendimi keriz gibi gordum ps3 yeni almistimda dedigin gibi isnan gidip 7200 rpm sini taktirabilir ynalsi anlamadiysam degil mi
  • ya ark. 7200 rpm ısınsa ne olur ısınmasa ne olur ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.