Biraz arastirdim 5400ler daha uzun ömürlü oluyormus, 7200 ler hizli oldugu icin isiniyor ve böylelikle yanma olayi daha yakin,
Hehehe hızlı olsa ne olacak.Bu merete istediğin gibi hdd takıyormusun takıyorsun dimi.Eee sorun yok o zaman.40gb Ps3 alan adam gider 200gb hdd takar gider 100gb takar.Daha hızlısınıda takar bu meretin hdd değişmesi olayını seviyorum
80 GB 10000 RPM HDD'yi kişi kendisi takabiliyorken, bunun bir sorun olacağını cidden hiç sanmıyorum.
Zamanında ign bu konu üzerine bir araştırma yapmıştı. Aklımda kaldıgı kadarı ile R.Racer7 üzerinde test etmişlerdi. 5400 ile 7200 arasında bir fark göremediklerini yazmışlar. Loading sürelerine bakıp değerlendirmişler. Hatta yazıyordu süreleri sn olarak ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. Bende ilk aldıgımda yükseltecektim ama hem bu yüzden hemde ısınma problemi oluşturabilir diye vazgeçmiştim 7200rpm den.
Eğer sony ps3 lere kendisi koyarsa bizde takarız o zaman gönül rahatlığı ile.
Hehehe hızlı olsa ne olacak.Bu merete istediğin gibi hdd takıyormusun takıyorsun dimi.Eee sorun yok o zaman.40gb Ps3 alan adam gider 200gb hdd takar gider 100gb takar.Daha hızlısınıda takar bu meretin hdd değişmesi olayını seviyorum
Para vermeden 7200 icinde gelse iyi olur, sorun isinma
quote:
Orjinalden alıntı: OTACON
80 GB 10000 RPM HDD'yi kişi kendisi takabiliyorken, bunun bir sorun olacağını cidden hiç sanmıyorum.
dsotum icimizi rahatlattin walla bi an kendimi keriz gibi gordum ps3 yeni almistimda dedigin gibi isnan gidip 7200 rpm sini taktirabilir ynalsi anlamadiysam degil mi
ya ark. 7200 rpm ısınsa ne olur ısınmasa ne olur ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme