Şimdi Ara

yeni sembol yollarda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
14.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu linkte ayrıntıları bulabilirsiniz.

http://www.renault.com.tr/model/model.asp?modelID=37

size sorum 1,2 16v ile 1,4 8v arasındaki tercih nasıl olmalı?

kısaca teknik özellikler:
    1,2 1,4
    tüketim
    şehiriçi 7,7 9,7 lt
    dışı 5,0 5,7 lt
    karışık 5,9 7,1 lt.
    ağırlık 904 939 kg.
    max hız 167 170
    subap 16 8
    motor 1149 1390
    çap strok 69x76,8 79,5x70
    yıllık vergi 351 ytl 561 ytl.
    :)

yeni sembol yollarda

• ben inceledim ayrıntılı fotoları varda bende cartreaderı bulunca paylaşacağım
  • ben 3 gün önce diyarbakırda gördüm bi tane igrenç duruyodu bi an dedim eskisi buna göre nur nagmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

ben 3 gün önce diyarbakırda gördüm bi tane igrenç duruyodu bi an dedim eskisi buna göre nur nagmet
    Honda City le dalga geçioduk bide bu çıktı şimdi başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: casio1948

Alıntıları Göster
    Ön tasarım berbat

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MR PREDATOR

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

evet eski city çok kötüydü. sybolde ön tasarım hiç olmamış ama yeni city tasarım olarak süper olmuş. bence eğer almayı düşünen biriseniz kesinlikle benzinlide olduğundan dolayı ben city tercih ederim.ayrıca diğer kriterlerdede citynin önde olacağıını düşünüyorum.(kalite, konfor, vs.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan5434

quote:

evet eski city çok kötüydü. sybolde ön tasarım hiç olmamış ama yeni city tasarım olarak süper olmuş. bence eğer almayı düşünen biriseniz kesinlikle benzinlide olduğundan dolayı ben city tercih ederim.ayrıca diğer kriterlerdede citynin önde olacağıını düşünüyorum.(kalite, konfor, vs.)

Alıntıları Göster
    1.2 1.4ten daha pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya5789

1.2 1.4ten daha pahalı

Alıntıları Göster
    iğrenç olmuşş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

iğrenç olmuşş...

Alıntıları Göster
    hepten 900kg ağırlığındamı koca araba... içi boş teneke yani öncekilerde olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

hepten 900kg ağırlığındamı koca araba... içi boş teneke yani öncekilerde olduğu gibi.

Alıntıları Göster
    Tek kelimeyle "berbat".
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Tek kelimeyle "berbat".

Alıntıları Göster
    clio 3 ile hiç bir alakası yok.

bende hiç beğenmedim.

sanki eski yıllara ait bir araçmış gibi dizaynı.

ha gene şirketlerin gözdesi olacaktır o ayrı mesele.

benzinlileri hiç de ekonomik değil 1.2 manuel şehir içi fabrika verisi 7.7, 1.4 9,7 litre !!!!!

mitsubishi colt 1.3 95 hp ve otomatik vitesli olduğu halde 7,3 litre yakmakta.

keza honda jazz otomatik vites ve 83 hp olmasına rağmen 7,2 litre yakmakta.

benzinlilerden uzak durmak lazım. alınacaksa dizel alınmalı.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Ekim 2008; 19:25:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Tek kelimeyle "berbat".

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Tek kelimeyle "berbat".

Bencede leylek gibi havada birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stanislav Petrov

quote:

Orjinalden alıntı: _Maxy_

Tek kelimeyle "berbat".

Bencede leylek gibi havada birde

Alıntıları Göster
    Gelen gideni aratır diye buna derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Gelen gideni aratır diye buna derler

Alıntıları Göster
    Araba heybetli gibi görünüyor resimlerde ama 1.2 16V 904 Kg.Aslında ne yapmak istiyorlar ben tam anlamadım. 1.2 16v motor 75Bg, 1.4 8v motorda 75bg güçleri aynı üstelik 1.4 100 km de 5.7 litre yakıyor 1.2 ise 5.0 litre birde 1.2 nin vergi avantajı var ozaman millet salak mı niye 1.4 olanı alsın ya dizel alır yada 1.2 olanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: br251

Araba heybetli gibi görünüyor resimlerde ama 1.2 16V 904 Kg.Aslında ne yapmak istiyorlar ben tam anlamadım. 1.2 16v motor 75Bg, 1.4 8v motorda 75bg güçleri aynı üstelik 1.4 100 km de 5.7 litre yakıyor 1.2 ise 5.0 litre birde 1.2 nin vergi avantajı var ozaman millet salak mı niye 1.4 olanı alsın ya dizel alır yada 1.2 olanı.

Alıntıları Göster
    Tam bir şirket aracı

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Tam bir şirket aracı

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar bu forumu anadolunun küçük bir şehrinden takip ediyorum ve sizlerden çok şeyde öğreniyorum yalnız şu sembol olayında sizlere katılamam yani şirket aracı denmiş oysa benim şirketlerde çalışan pek çok arkadaşım var hemen hepsi focus özellikle beyaz sedan focustan gına geldi,megan, astra ,corolla kullanıyo ayrıca tercih edilmek kötü bir şey değildir şirketler versin bakalım bir honda jazz veya honda city,hyundai era ya da colt versinler bakalım acaba neden almıyorlar? bir düşünmek lazım bugün 184 bin ailenin sembolü var acaba neden? arkadaşlar, para kolay kazanılmıyo arabanın iyisini ben de biliyorum ama reno sembol 23-24 bine sağlam,bagajı büyük,servis ve parça sıkıntısı olmayan, ha deyince satabileceğiniz araçlar üretiyo anadolu da honaymış,coltmuş adam bilmez reno der belki bu saydığımız arabalar biraz daha pahalı ama daha ii olabilir ama işte insanımız reno demiş bir kere bence reno ya ve sembole haksızlık ediyorsunuz bugün 30 sene çalışan bir memur emekli olunca bile 30 bin ytl alamıyorsa sembole haksızlık etmeyin örneğin hyundai era daha ii deniyo forumda ama fiyatıda aşağı yukarı aynıysa neden sembolü geçemiyo hepimiz mi salağız merak edecek olursanız benim arabam reno değil sembolde değil opel kullanıcısıyım bazen merak ediyorum buradaki arkadaşların kaçı imzalarındaki arabaları kendi kazandığı ile almış? herşeyi anket yapıyoruz bunu da yapalım amacım kimseyi eleştirmek ya da polemik değildir ama inanın şu sembole iğrenç denmesi de dokunuyo bana benim pek çok arkadaşa önerdiğim bir arabadır ben de alabilrdim durumum daha kötü olsaydı yada kendimi kasıp opel alacağıma sembol mü alsaydım dediğim olmuyo değil sonuçta hepsi araba ve ülkemiz de herşey pahalı. saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

selam arkadaşlar bu forumu anadolunun küçük bir şehrinden takip ediyorum ve sizlerden çok şeyde öğreniyorum yalnız şu sembol olayında sizlere katılamam yani şirket aracı denmiş oysa benim şirketlerde çalışan pek çok arkadaşım var hemen hepsi focus özellikle beyaz sedan focustan gına geldi,megan, astra ,corolla kullanıyo ayrıca tercih edilmek kötü bir şey değildir şirketler versin bakalım bir honda jazz veya honda city,hyundai era ya da colt versinler bakalım acaba neden almıyorlar? bir düşünmek lazım bugün 184 bin ailenin sembolü var acaba neden? arkadaşlar, para kolay kazanılmıyo arabanın iyisini ben de biliyorum ama reno sembol 23-24 bine sağlam,bagajı büyük,servis ve parça sıkıntısı olmayan, ha deyince satabileceğiniz araçlar üretiyo anadolu da honaymış,coltmuş adam bilmez reno der belki bu saydığımız arabalar biraz daha pahalı ama daha ii olabilir ama işte insanımız reno demiş bir kere bence reno ya ve sembole haksızlık ediyorsunuz bugün 30 sene çalışan bir memur emekli olunca bile 30 bin ytl alamıyorsa sembole haksızlık etmeyin örneğin hyundai era daha ii deniyo forumda ama fiyatıda aşağı yukarı aynıysa neden sembolü geçemiyo hepimiz mi salağız merak edecek olursanız benim arabam reno değil sembolde değil opel kullanıcısıyım bazen merak ediyorum buradaki arkadaşların kaçı imzalarındaki arabaları kendi kazandığı ile almış? herşeyi anket yapıyoruz bunu da yapalım amacım kimseyi eleştirmek ya da polemik değildir ama inanın şu sembole iğrenç denmesi de dokunuyo bana benim pek çok arkadaşa önerdiğim bir arabadır ben de alabilrdim durumum daha kötü olsaydı yada kendimi kasıp opel alacağıma sembol mü alsaydım dediğim olmuyo değil sonuçta hepsi araba ve ülkemiz de herşey pahalı. saygılarımla

Alıntıları Göster
    bir de reklamı izledim geçen, herkes hayran kalıyo falan çok komikti

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

Alıntıları Göster
    Kesinlikle katılıyorum arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

aslında fikir iyi ama araç reklama uymamış megane 3 e yapsan anlarım o reklamı ama symbole olur mu hiç o ya

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.