Şimdi Ara

Yerdeniz Serisi - Ursula K. Le Guin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu seriyi okuyanınız var mı? Önerir misiniz?

• takip
  • İsabet oldu. Ciltli basımı listemde merak ediyorum içeriğini, akıcılığını, okuyan arkadaşlar detaylı bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.
  • Okuyan arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir mi?
  • Kimseden ses seda yok biraz daha bekleyip, biz Okuyup yorumlasak mı acaba?
  • azuredragon kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle olacak; iyi kötü okumaya başlayalım.
  • Ben yerdeniz büyücüsü nü okudum fakat hafif geldi kitap, çok boşluk kaldı kafamda, genelde beğenilmiş ama sayfa sayısının az olmasından sanırım yarım kalmış gibi geldi bana. Okunabilir bir kitap yinede ama çok çok güzel olduğunu söyleyemem tatmin etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 11 Ağustos 2013; 15:30:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kral Katili Güncesi Serisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumunuz için teşekkürler. Seri tamamlandığında acaba boşluklar da tamamlanır mı merak ediyorum, sanırım deneyip göreceğim.
  • Minerva* kullanıcısına yanıt
    Serinin diğer kitapları farklı şeyler anlatıyor sanırım, yani kitabın sonunda diğer kitapların konularını yazmışlar farklı konular gibi geldi bana. Rica ederim :).
  • Araştırdığım kadarıyla bu kitap üçleme olarak geçiyor, ancak ablamız iki kitap daha yazmış ve bu iki kitap seriden farklı diye biliyorum. Umarım okuyan arkadaşlar bilgilendirir bizleri.
  • Minerva* kullanıcısına yanıt
    okudun mu acaba kitabı, nasıl buldun ? merak ettim :)
  • Birkaç ay önce okudum tüm seriyi.
    Ama ne yalan söyleyeyim beklentimi pek karşılamadı.
    Epik fantezi ayarında savaşlı dövüşlü bir hikaye beklemiyordum, felsefi yönü ağır olan bir kitap olduğunu biliyordum ama yine de bana göre bekleneni veremiyor kitap.
    Sadece ilk kitapta'ki Ged'in kendini bulma arayışı okumaya değer.Diğer kitaplar çok fazla hoşuma gitmedi benim.
  • Ben de ilk kitabi okudum sadece ve yazdim usttede cok eksik geldi yetersiz geldi. Ben de mi acaba sorun diye merak ettm :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında bu seriye de el atacağım olumsuz yorumlara rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 6 Eylül 2013; 20:03:08 >
  • Raven~ kullanıcısına yanıt
    İlk iki kitabı okudum, Yerdeniz ve Atuan Mezarları. İlk kitaptaki ana fikir hoşuma gitti. İkinci kitaptan pek keyif alamadım. Arada kaldım ben de devam etsem mi diye.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    naptınız hocam kkgyi siz önerdiniz çok beğendim ben takip ediyorum dolayısıyla
    bu arada metis in 6 kitap tek ciltli çıkardığı sürümüde var 3leme olarak geçmiş ama diğer 3 kitap acaba yan hikaye falan mı bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

naptınız hocam kkgyi siz önerdiniz çok beğendim ben takip ediyorum dolayısıyla
    bu arada metis in 6 kitap tek ciltli çıkardığı sürümüde var 3leme olarak geçmiş ama diğer 3 kitap acaba yan hikaye falan mı bilen var mı?

Daha başlamadım hocam bu ara okumuyorum pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabın üzerine düşünemeyen insanlar dolmuş konuya. Kitabı bir daha okuyun ve kelimelerin, cümlelerin altını arayın. O zaman anlarsınız kitabın altına yatan gizemleri. En kötüsü anlamadıysanız neden bahsettiğini Ekşisözlük'ten bakın. Görün bir kitap nasıl kafanızda yeniden anlamlanıyor.
  • Çok sağlam kitaplardır. Az ama özdür içlerinde çok iyi kısımlar var. Ha ama gidip süpergüçler adına dövüşler adına okuyorsan o kadar sarmaz diye tahmin ediyorum.
  • Yerdeniz Öyküleri tek cilt kitabını almış arkadaşlara bir sorum var. Tek ciltte, ayrı olarak satılan 6 kitaptaki çizimler yokmuş diyorlar, doğru mudur?
    Ona göre tek cilt veya ayrı 6 kitabı alacağım arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.