Şimdi Ara

Yeter artık.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizler de benim gibi bazı TV programlarının saçma ve gereksiz olduğunu düşünüyorsanız (ben evleniyorum,ünlüler çiftliği vb.) lütfen tepkinizi gösterin........

Daha kaliteli programlar izlemek hakkımız sanırım.........

Lütfen tıklayın.....

http://www.dogailebaris.org.tr/

(Kardelen isimli farklı bir forum kullanıcısından alıntıdır. Lütfen destekleyelim)

• OFFFFFFF BEEEEEEE NE BU YAA SANA YETER ARTIK AHANDA SANA
  • dünden beri bunun için tepki gösteriyorduk tüm site olarak KAİNS sanırım sen takip edemedin :) o yüzden BAN aldın erenn21 arkadaşımızdan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenn21

OFFFFFFF BEEEEEEE NE BU YAA SANA YETER ARTIK AHANDA SANA

Asıl senin gibi koyun insanlara

• İzlemeyin kardeşim alla lla bakın ben izlemiomm ve mutluyum kim kimi izlemis sizene yaaa bu kadar isleniyorsa seviliyo demekki kafaınza silah mı dayayırlar bıktım hep bunu demekten
  • tartışmayın arkadaşlar iki tane ne idiğü belirsiz program için .Zaten seviyesi olan hiç kimse onları izlemiyor bende dahil ama sana destek verebiliriz KAİNS
  • ben televızyon ızlemıyorum yaklasık 5 aydır..ne olcak sımdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    2 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1655465/tm.htm arkadaşaım aynı konu az aşığda mevcut niye aynı konuyu açıyorsun.

• Türkiyenin %80'ni seviyesiz o zaman.

quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

tartışmayın arkadaşlar iki tane ne idiğü belirsiz program için .Zaten seviyesi olan hiç kimse onları izlemiyor bende dahil ama sana destek verebiliriz KAİNS
  • insnların eğer hepsi bunu izliyorsa ve bundan zevk alıyorsa düşünülesi bir durum bu .Seviyesi olan bir programmı o bahsettiğin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddie_bg

http://forum.donanimhaber.com/m_1655465/tm.htm arkadaşaım aynı konu az aşığda mevcut niye aynı konuyu açıyorsun.

Görmemiş olabilirim. Ama bu banlaman anlamına gelmez..Seviyeli olalım Lütfen...

• quote:

insnların eğer hepsi bunu izliyorsa ve bundan zevk alıyorsa düşünülesi bir durum bu .Seviyesi olan bir programmı o bahsettiğin

Değil tabiki bende öle düşünüyorum sevmiyorum da. Ama izleyenlere saygı duyuyorum.Diğer topictede demiştim 100 yaşındaki kadın eve bağlı çıkamıo dışarı ve bu programları izleyerek mutlu olabiliosa.Bişey diyemem yani. Saygı duymak gerekir izleyenlere.
  • haklı olabilirsin bu açıdan bakmamıştım duruma ama.Ama takdir edersinki o ekrana çıkan kadınları ve bu konuyu yaşayanlardan çok uzatanların yaş ortalaması çok olsun 40 tır.Böylede olunca bu yaş ortalaması olan kadınlar yada beyler kendileri için başka şeyler yapabilirler
  • Neden sadece yaşlı insanları düşünüyorsunuz..Gençler ve çocuklar bu tür programları izlyerek büyüyor..Onları televizyon başında yasakmı koymalıyız yanii.Bu tür programlar olmassa herkes rahat eder.
  • bende bunu diyorum işte mesela ABUK SABUK olan bir programda SİHİRLİ ANNEM denen o saçmalık.Küçük çocukların hepsi bunu izliyor ve düşünün nasıl bir gelişim izliyorlar.5 yaşındabir yeğenim var ve hayal gücü bu konuda yeteri kadar geniş zaten .Böylesi uçan yok olan şeyleri izlerken siz düşünün ne hal alıyor.Tv programcılarının bunları iyi değerlendirmesi gerekiyor diye düşünüyorum
  • Gençler ve çocuklar için tek zararlı şey o programlar olsaydı keşke
  • silah zoruyla izletmiyorlarya devam ettiklerine göre izleyenlerde var
  • Birde verdiğiniz site doğayla ilgili anlayamadım ne alaka yani. Eğer türkiye için iyi bişey yapacaksa o site Sorgun ormanında yapılacak olan golf tesisini durdursunlar.Bu şekilkde 300 hektar orman yok olacak.Bilmiyorum siteye bakmadım belki bununlada ilgileniyorlardır
  • tabiki zorla değil ama insanlarımız biraz bilinçli olsa bu konuda hiç biri izlenmez ve kaldırılır yayından
  • quote:

tabiki zorla değil ama insanlarımız biraz bilinçli olsa bu konuda hiç biri izlenmez ve kaldırılır yayından

Doğru söz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.