Şimdi Ara

yetkili servis vs sanayi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model kangoo aracımız 350bin km'yi devirdi, turbo, pompa gibi ağır parçaların bakımlarının yapılması gerekiyor. yetkili servise gitsek çok yüksek fiyat çekerler mi? son durum nedir fiyat politikası olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 24 Ocak 2021; 18:55:59 >

• özel servis

• Dürüst ve işini bilen usta bulursanız sanayi, emin olamazsanız servis iyidir. Çevrenizde illa renault kullanan vardır, internetten ziyade çevreden araştırmak faydalı olur, internette esnaf kullanıcı gibi yorum yapıp kendi dükkanını övebiliyor.

• Önce yetkili servisten fiyat alırsınız daha sonra özel servisten sonra karar verirsiniz
  • Yetkili servis derim gidin bir fiyat alın sonra özel servis ama güvenilir olması şart
  • Bu tarz büyük işlerde şahsen yetkili servis derim. Bir sorun olursa parça garantisi var, hesap sorabiliyorsun vs.
    Tabi aracınızı ve kullanım durumunu siz daha iyi biliyorsunuz, oma göre son kararı verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserkang -- 24 Ocak 2021; 21:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aserkang kullanıcısına yanıt

aslında sanayii de tanıdık da var, o yönden sıkıntı yok ancak parça garantisi olayı cezbediyor beni.. motor ufaktan yağ kaçırmaya başladı turbo taraflarından sanırım, motoru elimize alıp tamir etmektense önceden güzel bir bakımdan geçirelim diyoruz. neyse bir fiyat alalım bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 24 Ocak 2021; 21:40:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetkili servis
    geçen yıl açıldı
    Ankara Yetkili Servis Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bosch car servisleri düşünebilirsiniz. Faturalı çalışıyorlar. Sanayi ustalarından daha iyidir. Parçaları kendiniz alırsanız daha iyi olur.

• yetkili servislere nazaran fiyatları nasıl? hizmet kalitesi vs. iyi mi?

• Yetkili servislerde internetten gördüğüm kadarıyla tamirden ziyade parça değişimi yapıyorlarmış sanırım. bu parçaların sıkıntısını gidermek yerine direkt yeni turbo takalım vs. derlerse sıkıntı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 24 Ocak 2021; 21:57:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: facepunchS

Yetkili servislerde internetten gördüğüm kadarıyla tamirden ziyade parça değişimi yapıyorlarmış sanırım. bu parçaların sıkıntısını gidermek yerine direkt yeni turbo takalım vs. derlerse sıkıntı  

Renault yetkili servisleri çok pahalı maalesef.

2015 passatıma 950 tl bakım fiyatı almıştım, yetkili servisten, arkadaşın 2014 clioya 2300 tl fiyat aldık. Ben tabi yetkili serviste yaptırdım, arkadaş parçaları alıp kendi yaptı. Her ikisi de sadece filtre ve sıvı bakımı.

Not : passat benzinli manuel, clio dizel manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intermed -- 24 Ocak 2021; 22:13:11 >
  • Intermed I kullanıcısına yanıt

:(

• facepunchS F kullanıcısına yanıt

Bosch Car servisler de farklı farklı fiyatlar olabilir.

Benim bulunduğum ilde periyodik bakım icin işçilik ücreti 100 lira aldılar. Sanayideki normal işçilik ücreti de bu kadar zaten. Ama daha yüksek işçilikle çalışan çıkabilir. ama her halükarda yetkili servisten oldukça ucuz olur. Yoksa kimse tercih etmez.

• Sanayiden uzak durun çünkü dolandırılma ihtimaliniz oldukça yüksek. Değiştirdik derler değiştirmezler, ucuz parça takarlar vs vs. Yetkili servis pahalı ancak dolandırmaz.
  • sanayide araba yapan adamın ne tahsili var ne biliyorda yapacak hepsi ilkokul terk, ezbere yapıyorlar birşeyler.

• Nice yetkili servisler gordum icinde usta yok, nice ustalar gordum yetkili servisi yok, kucucuk dukkanda is yapmaya calisiyor. Arayip bulmak lazim. Nasil hasta olunca doktorun iyisini arastiriyorsun, ustani da arastiracaksin maalesef.

• Bosch car servisleri farklı davranabiliyor. Sadece yağ ve filtre değişimi için benden 6 ay önce 150 tl isçilik aldılar. Parçaları ben getirdim diye önce kabul etmek istemediler, sonra nazlı nazlı tamam dediler ama suratları asıldı. Sığıntı müşteri gibi, şunu bir aradan çıkarıp gönderelim modundaydilar. Kredi kartı vereyim dedim, o zaman kdv ekleriz dediler v.s.
    Yani bana sanayiden farkları, tabelaları, telefona bakan bayan sekreter bir de bosch yazan kostümleri geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

Zaten servisten servise değiştiğini belirtmiştim. Bir arkadaşıma yetkili servis ile benzer para cikartmisti başka bir bosch car.

boschun guzel yani faturalı çalısması. Aracın servis kaydını, kmsini tutması. “Garantisi benim” lafı disinda elinizde birşeylerin olması.

garanti derken yetkili servislerin bile garantisi tirt turkiyede ama hic yoktan iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.