Şimdi Ara

Kasko anlaşmalı özel servis mi Yetkili Servis mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kaza sonucu bariyerlere sürttüm ve sağ taraf ön çamurluktan arka çamurluğa kadar hasar oluştu. Yetkili servis ön kapı ve ön çamurluğa değişim arka kapı ve arka çamurluğa boya teklif etti. Özel servis ise hepsini boyuyor ve tramere 2500 tl çıkar dedi serviste ise 7000 tl civarı çıkacak . Çok kararsız kaldım serviste yapılsın desem ileride 2 parça değişenli aracı nasıl satacağım diye düşünüyorum. E özelde yaptırsamda 4 parça boya zaten olmuş değer kaybı olduğu kadar olmuş olacak fikrinize ihtiyacım var.
    Kasko anlaşmalı özel servis mi Yetkili Servis mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0403 -- 28 Şubat 2017; 11:50:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başka bir yetkili servise gidin gösterin bence ; bu hasarda değişecek bir şey görünmüyor.

başka bir yetkili serviste aynı şeyleri diyecek mi bakalım?

hayırlı günler.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    2 tane yetkili servise gösterdim ikiside aynı şeyleri söyledi 2 parça değişecek dedi çok sinirlendim bende ama sanayiye araçta bırakmaya güvenemiyorum.

• Çok hasar yok. Kaskoya bile gerek yok. Sanayide güzelce yapılır sag taraf bel altı boyanır. 2500 tl bile tutmaz. Parça başı 250 tl boya parasi bile istese sadece boya 1000 tl tutar. Düzeltme vs 500 tl desen 1500 tl ye biter.

Araştırın sagi solu güvenilir bir yere yaptırın. Servis kaskoyu duyunca zaten abartıyor.

Arabayi yikayip surtme olan yerlere pasta cila yapsaniz baya düzelir gibi.

• Bence değişecek hiç bir şey yok. Serviste uğraşmazlar bununla zaman alır direk değiştirmek isterler normaldir. Sanayi ustası uğraşır yapar. Sadece boyacı ustayı iyi araştırın.

Kazanın fotoğrafı var. Nasıl satacağım diye düşünmeyin. Sadece siyah cizik içindeki jantlardan ve lastiklerin bitik olmasından dolayı biraz hor kullanılmış gibi geldi bana. Kazasından çok bu kısıma takılırdım ben. Benim gözümdeki değer kaybı boyasından olmazdı, hor kullanıldığını düşündüğümden olurdu. Bu kaza da üzerine tuz biber ekmiş olurdu acaba yanlarken falan mı sürttü diye...
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    usta naptın ya 11 binde daha araba lastikleri bitirdin.

Jantların hiç birinde kaza öncesine kadar çizik yoktu o tarafta bariyere sürtülünce çizikler oluştu.

• hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana diş aralıkları az göründü. Belki fotoğraftan öyledir. Jantlar için doğrudur kazada olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O arabada hiçbişey yok.yazık günah .ahlaksız bu servisler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yılbaşından hemen önce eşimin park halindeki polosuna çarpmış kaçmış biri.

Arabaya tam ön köşeden vurmuş kaçmış, insanlıktan nasibini almamış şerefsiz . Burayı okuyorsa haram zıkkım olsun, cehennemlerde yansın inşallah.

Küçücük bir yer ama far kırılmış tampon , kaputun 3-5 cm i çamurluğun 3-5 cm i gitmiş. Görsen toplamı 30 cm değil ama 4 parçayı mahvetmeyi başarmış şerefsiz. Yetkili servise gittik bir havalar bir havalar. Size muhtaç değiliz kıyamet gibi araba var sırada diyor. Bırakır 4 hafta sonra alırsın diyor. Ne bırakıcam. Beyaz polo. Sanayi kaportacısı servisten iyidir. Tamam özel renk yıldızlı kırmızı falan olsa boyası bir tek serviste olur ama beyaz poloya ne uğraşacağım. Girdim kaskonun sayfasına anlaşmalı VWye bakan servisi buldum .Gittik gayet düzgün insanlar bir ihtimam bir kibarlık. Eksper bekleme de yok zaten anlaşmalı servis eksper sayılıyormuş (anadolu sigorta). 3. gün cillop gibi teslim etti arabayı . Umrumuzda da değil değişti mi boyadı mı ..

Çarpıp kaçan şerefsiz Allahından bulsun. İnşallah Allah da ona mislini göstersin

• Öncelikle bu hasar aracınızda değer kaybı çok az olmasını sağlar mutlaka değer kaybı yaşayacaksınız boyasız araçla boyalı araç bir olmuyor.Fakat bu resimleri saklarsanız aracı satarken alacak kişide soru işareti kalmamış olur

Ben olsam 7.000 bu aracı kesinlikle yaptırmazdım iyi bir araştırma sonrası eli yüzü düzgün özel servise yaptırırdım arada ciddi uçurum fark var
  • Yetkili servislerin hiç biri bu hasara tamir yapmaz,değişim yaparlar. Tramerde 7000 tl hasar gözükmesi sizi rahatsız edecekse sanayide yaptıracaksınız mecbur ama boyalı da olsa parça değişimi de olsa satmak istediğinizde değeri düşecektir. Sanayide yaptırdığınız yer düzgün yapmazsa değeri daha çok düşecektir, düzgün işçiliği olan bir yerde yaptırmak çok önemli. Her yerde düzgün yapamazlar kaporta düzeltme boyama işini, iyi araştırmak gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.