Şimdi Ara

YGS-1 62 k ist müh için yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler öğrendiğim kadarıyla ygs-1 müh ilgilendiriyormuş daha çok benim ygs-1 62 k ygs-2 de 71 k şuan için bu puan ist müh için yeterli mi yada yetmiyorsada bir uçurum mu var yoksa ufak bir fark mı şimdiden yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler.

• Herhangi bir mühendislik için soruyorsan evet, yeterli. 90.000'e de istanbulda mühendislik var. Ama İTÜ Endüstri gibi çok yüksekten alanlar için biraz zor.
  • Eesti E kullanıcısına yanıt
    hayır ne herhangi ne de çok çok yğksek ben kendimi ve puanımı biliyorum mesela az önce baktım bir elektronik müh istanbul üni 2. öğretim geliyor onun gibi düşünüyorum hedef bir müh 1. yada 2. öğr fark etmez ama devlet üniv istiyorum @Eesti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çevik

hayır ne herhangi ne de çok çok yğksek ben kendimi ve puanımı biliyorum mesela az önce baktım bir elektronik müh istanbul üni 2. öğretim geliyor onun gibi düşünüyorum hedef bir müh 1. yada 2. öğr fark etmez ama devlet üniv istiyorum @Eesti
    Her şeyi belirleyen LYS. LYS'de normal bir çalışmayla istediğin bölüme girersin, YGS sıralaman yeterli.
    abi işte beklediğim cevap be adamsın kardeşim 30 dkdır gaza getirecek adam arıyorum hahahahhahahahah :D eyvallah @Eesti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çevik

abi işte beklediğim cevap be adamsın kardeşim 30 dkdır gaza getirecek adam arıyorum hahahahhahahahah :D eyvallah @Eesti

Geçen sene 63k ygs sıralamasını görünce lys'ye doğru düzgün çalışmamıştım fiziğe hiç bakmadım mesela ona rağmen ytü çevre mühe girdim. 62k yı görünce umutsuzlanma çalışmaya devam et yeter ki
    reis iyi güzelde Allah aşkına çevre mühendisi nedir abi yapma ayrıca 62 bin hakkında bende senın gıbı dusunuyorum kotu bır sıralama değil ayrıca sana bir soru soracam müh ygs-1 mi etkiliyor yoksa 2 mi bilgin varsa yardım et lütfen en merak ettiğim konu @Eesti
  • Napim çevre mühendisliğine yetti bi tek, lysde çok düşürmüştüm çalışmadığım için bıraktım zaten okulu bu sene tekrar girdim. Ygs-1 matematik ağırlıklı olduğu için mühendisliği daha fazla etkiler. Ygs-2 fen ağırlıklıdır. Tıp, diş, ecz. Hedefleyenler ygs-2'ye bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 30 Mart 2014; 12:16:03 >
    Kardesim bu yil ne yaptın acaba ygs lys siralaman nasil kactan kaca atti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksakle

Kardesim bu yil ne yaptın acaba ygs lys siralaman nasil kactan kaca atti
    48.000'den 74.000'e attı :D tövbe ettim bir daha ösym'nin sınavlarına girmicem eski okuluma devam ediyorum sen naptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eesti

48.000'den 74.000'e attı :D tövbe ettim bir daha ösym'nin sınavlarına girmicem eski okuluma devam ediyorum sen naptın?

Sonuclarini ss olarak alabilir.miyim rica etsem
    Ygs den sonra biraktim 80 bin oldum.Ss atabilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksakle

Ygs den sonra biraktim 80 bin oldum.Ss atabilir misin
    SS koyarsan ben de memnun olurum , hedefim o civarlarda en azından kaç net yapmam gerektiğini görürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35bna

SS koyarsan ben de memnun olurum , hedefim o civarlarda en azından kaç net yapmam gerektiğini görürüm.
    yanlış hatırlamışım 58den 74e atmış ama yine de bi 20 000 geri sallıyo -

Bu da netler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 3 Kasım 2014; 18:12:09 >

• Bence tm den ilk 10k nin icine cok rahat girebilirdiniz tabi hedefler farkliysa diyecek bir sey yok ygs netleriniz nasildi
  • quote:

Bu da netler:

Tesekkurler isime yaradi keske ygs netleride olsaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc.KaaN.cCc44

quote:

Bu da netler:

Tesekkurler isime yaradi keske ygs netleride olsaydi

Alıntıları Göster
    TM'ye yönelik çalışsaydım kesinlikle ilk 5 bine girerdim ama tm'den bi hedefim yoktu ve mf çıkışlıyım zaten

Buyrun bunlar da ygs netleri @cCc.KaaN.cCc44 @ksakle

• Matematik biraz daha iyi olsa bu yil degistirdin
    mat tan 7-8 net daha yapsan ygs - 2 yaklaşık kaç bin sıralama ilerlerdi(tahminen) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20alper20

mat tan 7-8 net daha yapsan ygs - 2 yaklaşık kaç bin sıralama ilerlerdi(tahminen) ?
    30-35.000 aralığında olurdu diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.