Şimdi Ara

ygs ye yeni çalışmaya başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar mezunum.ygs 5te ham 360 370 yapmam gerek bu saattten sonra konuları bitirebilmem için önerebilceğiniz bir şeyler varmı nasıl calısarak ilerlemeliyim.mezunum eayım.

• Bu saatten sonra konuları bitirebilmen zor...konuları bitirsen bile soru çözmeye zamanın kalmaz fakat zararın neresinden dönersen kardır mantığıyla sana tavsiyem profesyonel destek al.çevrende yardım alabileceğin bir dershane varsa onlardan ders çalışma programı alabilirsin.
  • Konu özetli soru bankalarına bakabilirsin.
  • Konu ozetli soru bankasi
  • ben delta yayınlarının cep kağıtlarından aldım. dershanedeki tarih hocası sınavda çıkacak 40 sorudan 35 i burada var demişti geçen sene.

bilmiyorum geçen sene çalışmamıştım ama hoca gayet sağlam biriydi bir dershanede soru falan hazırlamış zamanında
  • yorum yapan herkese tesekkurler. delta yayınlarının cep kitaplarından mı calısıyosun sözellere ?^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha başlamadm bile ama temelm var diye güvenyrm ham 410 fln almam gerk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz diye birşey yok.Türkçede paragrafın iyiyse dil bilgisinin 1 haftalık işi var.Tarih coğrafyadan da ort. 22 konu olduğunu ve 2 güne bir konu bitirdiğini varsaysak 40 günde ygs biter.Matematik için farklı durumlar var. o yüzden yorum yapmıcam. Ama sosyalde durum bu.
  • 2 ay da az değil
  • arkadaş şu konu bitiremez muhabbetleri yapanlara ayar oluyorum.
    sayın mezun birey.
    kendimden örnek vermek istiyorum.
    2010 ygs 60 bin yaptım.
    lys denemelerinde de çok kötü yapıyordum.
    baktım herkes bi şeyleri bırakmış. seneye ertelemiş oturdum. çözümlü sorular çözdüm.
    fizik 28 -0 kimya 30 - 0 biyoloji 27 -3 bu netlerin yarısını bile dersanedeyken yapamıyordum.
    önemli olan kısa zamanda ne kadar iş yapabilirim diye düşünmek.
    şimdi yapacagın iş şu.
    dersleri konu konu ayıracaksın. hangisinden eksiğin varsa onları tekrar edip bilmiyorsan ögrenip üzerine internetten çözümlü soruları çöz olmadı o soruları defterine yaz
    daha 2 ay daha konu çalışabilirsin belirli bi periyot oluştur.
    kimseleri dinleme. her konuda biri diyor bin soru çözmek gerek biri diyor sunu yapmazsan kazanamazsın.
    senin kendini bilip yorumlaman lazım
    nasıl mı?
    şimdi konuyu çalışıp testlerini çözdügünde tatmin olduysan bitti. aynı soruları yüzlerce kez çözmenin bi anlamı yok
    uzattım.mütemadiyen saçmaladım.
    kısa ve öz olarak.bu satten sonra olur mu olmaz ? olayını bırak bi de gün sayanlar var. onlar hakkında bi şey demiyorum.
    saygılar
    bilal refref.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalrefref

arkadaş şu konu bitiremez muhabbetleri yapanlara ayar oluyorum.
    sayın mezun birey.
    2010 ygs 60 bin yaptım.
    baktım herkes bi şeyleri bırakmış. seneye ertelemiş oturdum. çözümlü sorular çözdüm.
    fizik 28 -0 kimya 30 - 0 biyoloji 27 -3 bu netlerin yarısını bile dersanedeyken yapamıyordum.
    şimdi yapacagın iş şu.
    dersleri konu konu ayıracaksın. hangisinden eksiğin varsa onları tekrar edip bilmiyorsan ögrenip üzerine internetten çözümlü soruları çöz olmadı o soruları defterine yaz
    kimseleri dinleme. her konuda biri diyor bin soru çözmek gerek biri diyor sunu yapmazsan kazanamazsın.
    nasıl mı?
    şimdi konuyu çalışıp testlerini çözdügünde tatmin olduysan bitti. aynı soruları yüzlerce kez çözmenin bi anlamı yok
    kısa ve öz olarak.bu satten sonra olur mu olmaz ? olayını bırak bi de gün sayanlar var. onlar hakkında bi şey demiyorum.
    saygılar
    bilal refref.

hocam sıralamanz n'oldu nasıl değişti referansm sizsinz bundn sonraşaka bi yana hemfikrz

• quote:

Orijinalden alıntı: tryunar

quote:

sayın mezun birey.
    2010 ygs 60 bin yaptım.
    şimdi yapacagın iş şu.
    nasıl mı?
    saygılar
    bilal refref.

hocam sıralamanz n'oldu nasıl değişti referansm sizsinz bundn sonraşaka bi yana hemfikrz

işte onu unutmuş tam editliyordum.
    sıralamam 16k oldu. neyse sonra okulu bıraktık yeniden hazırlamıyoruz.
    bir de insanlara bu tarz şeyleri danışma geregi duyma içinde hallet.
    çözümlü denemeler ve sorular en büyük yardımcın olsun bir de
    vimeo.com diye bi site var hayatını değiştirir o derece güzel kaynaklar var
    örnegin vimeo hesabı aç
    sonra burdan tekinhoca mustafatekinay filan takip et videolarını belirli bi periyotla izle
    izledigin videoyu like la bu sekilde hangi videoyu izledigini unutmazsın orda gözüküyor
    sistemli bi şekilde ilerle
    iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatrosheykeli -- 11 Ocak 2013; 17:43:52 >

• quote:

sayın mezun birey.
    2010 ygs 60 bin yaptım.
    şimdi yapacagın iş şu.
    nasıl mı?
    saygılar
    bilal refref.

cok tesekkurler tavsıyelerın ıcın :)

• Hocam düzgün bir program yaparsan kesinlikle yetiştirirsin.

Fen çözmediğin için ; Matematikten konuları yetiştirmeye çalış. 2 günde 1 konu bitirirsen yetiştirirsin :)

Tarih - Coğrafya için sayısal olduğumdan yorum yapamıyorum. İşi üstadlarına bırakıyorum :)

Türkçe'de Dilbilgisini maksimum 2.5 haftada bitirirsin. Paragraf zaten soru çözmeye dayalı bence.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastnight

Hocam düzgün bir program yaparsan kesinlikle yetiştirirsin.

Fen çözmediğin için ; Matematikten konuları yetiştirmeye çalış. 2 günde 1 konu bitirirsen yetiştirirsin :)

Tarih - Coğrafya için sayısal olduğumdan yorum yapamıyorum. İşi üstadlarına bırakıyorum :)

Türkçe'de Dilbilgisini maksimum 2.5 haftada bitirirsin. Paragraf zaten soru çözmeye dayalı bence.

Kolay gelsin.

cok tesekkurler :)

• bu forumu sevmem için tek neden yardımlaşma dayanışma:) hepsi burada...
  • Ben sözelim daha adam gibi başlamadım. Bugün tesadüf dershanedeki tarih hocamla karşılaştım. Hocam bu delta yayınlarının cep kağıtları gerçekten işe yarıyor mu dedim..

Tabiiiiii yaptı uzatarak :D Ben onları silip süpüreceğim testlerle birlikte. Az ama öz bilgi var sonuçta. Bazı sorular ister istemez kaçacaktır ama hiç bir şey yapmamaktan iyidir. Hem zaman kalırsa kitaplara da bakacağım.

Sözel olduğum için yaparım diyorum fen falan olsam hiç kasmazdım herhalde kafa basmıyo benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

ben delta yayınlarının cep kağıtlarından aldım. dershanedeki tarih hocası sınavda çıkacak 40 sorudan 35 i burada var demişti geçen sene.

bilmiyorum geçen sene çalışmamıştım ama hoca gayet sağlam biriydi bir dershanede soru falan hazırlamış zamanında

çıktı mı hocam 40 sorudan 35i ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.