Şimdi Ara

Yıllar geçtikçe internet daha kaliteli olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar geçiyor ama şu anda 4-5 yıl öncesiyle çok bir fark göremiyorum internet konusunda. Çağ dışı internet hızıyla devam. Bir gelişme yok.

• benim gördüğüün eksi yönde gelişme.
    2010 yılında 16 megabit internet ile 1.8 indirme rahat yapılırken ve bir problem yokken günümüzde 100 megabitle o performansı alamıyorum .
    Peki neden ?
    Son kullanıcıya giden kabloda yatırım yapılmış olabilir fakat iller arası ve yurtdışına yatırım yok.
  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/fiber-hizli-hepsi-dahil-kampanyasi.aspx

nedeni bu zengine fiber internet garibana daya 8 megabiti

ama fiyatı aynı hatta daha pahalı

Türk Telekom alt yapı yetersizse hattınız 4 mbps yi destekliyor diye kestirip atıyor.

24 mbps kullanan ile 4 mbps kullananın ay sonu faturası aynı çıktıkça biz malesef bir arpa boyu yol alamayız. Çok hak yiyor Türk Telekom. Özellikle garibanın, fakirin, işçinin, çiftçinin hakkını yiyor.

Özellikle alt yapının yetersiz olduğu yerlerde farklı tarifeler çıkarıp fiyatı yarı yarıya düşürmesi lazım. Hattı 8 mbps ve altı destekleyen kullanıcılardan alacağı tutar maksimum 40 TL olmalı Türk telekom'un.

• 3-4 senedir adam akıllı altyapı sağlanmadı ülkeye şimdiye ülkenin çeyreğinden fazlasına fiber gitmesi gerekiyordu fiyatları bu kadar yüksek yapmasalar iyi olucak herkes için adamlar 100 mbit uploadlı 100 downloadlı interneti 40-50 liraya alıyo bizim burda almaya kalkarsan onu 10-15 bin bayılman gerekir aylık fiberin uploadının yüksek olması gerekir 3-4-5 veriyorlar adamlara daha 10 upload bile vermiyorlar en kötü 5 verilmesi gerekirken adamlar en iyisi 5-6 veriyolar doğru düzgün yatirim yapilmiyor yakında patlak vericekler bi yerden ama nerden bakalım neler olucak izleyip görelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.