Şimdi Ara

Yks Biyo Nasıl Fullenir?¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Brolar sorum belli. Biyo uzmanları doluşsun nasıl fullenir bu biyo? Şimdiden önerileriniz için teşekkürler. (Tyt bitti ayt başladım)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Agalar bi el atın şu konuya yaw

• Güncel bir kaynaktan konuları iyi öğren ve üstüne en az 2 kaynaktan soru çöz. Kolay değil biliyorum ama mantığını anlarsan ve birbirine bağlarsan konuları yorum yapmak kolaylaşır. Bunun yolu da konuya hakim olmak. Kaynak önerisi olarak konu anlatımında palme, vip, meb kitaplarını kullanabilirsin. Soru bankası olarak da palme, limit, apotemi, 345(aytsi bu yıl çıkacak) kullanılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu öğren, bol bol deneme çöz ve en önemlisi detayları fazla kurcalama 13/13 garanti
  • 2020 biyolojiyi fullemek mümkün değildi bence
  • 11 12 MEB kitaplarindaki ayrinti bilgileri ezberle. MEB kitabindaki hicbir bilgiyi hafife alma. Ve tabii bol bol soru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    ayt kimya nasıl fullenir
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Meb kitaplarından çalış, çok fazla sb çözme, sözel bir ders olduğu için bol bol tekrar et,konuyu mantığıyla öğren,bol deneme çöz.
    2020 biyo 13/13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 15 Temmuz 2020; 13:39:23 >
  • Mümkün olmasa bu kadar insan nasıl fulleyecek hocam :D

• Hocam meb kitaplarım elimde yok, nereden bulurum meb kitaplarını

• sanane1220 S kullanıcısına yanıt
    Hocam arama çubuğuna meb kitabı yazın. Birkaç arkadaş paylaşmıştı. Ogm materyalden de bulabilirsin

• Hocam bende telefon varda sizce telefondan meb kitaplarına not alarak nasıl çalışabilirim program var mı not alıp kaydedebileceğim

Maalesef bilmiyorum. Ha belki QuickMemo gibi uygulamalardan kısa notlar alabilirsin ya da önemli notlarını kağıda yazabilirsin. Bir diğer yol da pdf üzerinden fosforlu kalem seçip not alınacak yeri boyayabilirsin

• Hocam fosforluyla boyayınca kaydedebilirmiyim

• Çalışmanın yanında şans işi. Polimeraz sorusunu bilerek doğru yapan çok az kişi vardır millet bala göte doğru yaptı. 1. Öncülün tersi olsaydı cevap 1-2 olurdu keşke olsaydı. (Doğru yaptım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin Hood. -- 15 Temmuz 2020; 13:48:16 >
  • Gördüğüm en kalitesiz ve kötü ayt biyolojiydi.Sanki yksde değildim.

Oluyor diye biliyorum

• inanmıyorum ben açıkçası biyoloji 2018 ve 2019'a göre en az 3 kat daha zordu bu apaçık ortada.. bu arada arkadaş YKS Biyoloji demiş 19 soru mevcut ben 19 soru üzerinden değerlendirdim tyt'de 1 seçici aytde 2-3 seçici soru vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakuzy -- 15 Temmuz 2020; 13:13:15 >
  • Robin Hood. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir denemede 1. Öncülle alakalı bir şey okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam sarmal olması lazım. Direkt prokaryot ile ökaryotun nükleotit ekleme hızını karşılaştırmış. Ben o soruyu denemede gördüğüm için direkt işaretleyip geçtim. Ayrıca ökaryotiklerin DNA’sı daha kompleks yapıda olmasından dolayı da hız farkının nedeni düşünülebilir.
    Bu arada sallama konusunda haklısınız. Birçok insan %50’yi tutturdu. Daha önceden görmemiş olsam belki ben de o kervanın içinde olabilirdim :D

• Bana göre biyoloji çok kolay bir ders. Ben 2 senedir biyolojiden en fazla 9 10 test çözmüşümdür soru bankasından. Biraz da denemelerde çözdüklerim var başka da yok. Peki bu sene sınavda ne yaptım. Biyoloji çok iyi geçti sınavdan sonra inşallah editlerim. Meb kitabındaki bütün konuları en az 10 defa okumuşumdur. Tabiki bu sadece biyoloji için değil ben hiç test çözmedim sadece MEB kitaplarını okudum. Belki sen okumayı çok sevmezsin o zaman sana şunu öneriyim Funda hocanın kısa kısa özet videoları var gece yatmadan önce 2x de birtanesi izle. İzlerken de öylesine izleme öğrenmek için ize. Biyoloji çok eğlenceli bir ders. Baştan sona bütün konuları anlayarak giden birisi soru kaçırmaz. Sorun varsa sorabilirsin. TYT de fulleyecektim bu sene dikkatsizlikten kaçtı tek üzüldüğüm o soru.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.