Arkadaşlar başıma gelen olayı özetliyorum benzer mesajlar illaki gelmiştir ama forumda bilgi kirliliği oluştuğundan istediğim bilgiye ulaşamadım.
Yaklaşık 3 ay önce e devlet üzerinden gerekli yerleri doldurdum daha sonra aile hekimliğine gidip işlerimi hallettim. 2 yeşil ışık yandı. 3 yeşil ışığı beklerken yaklaşık bir hafta sonra yükümlü kaydınız bulunmadığından askerlik işlemlerinizi gerçekleştiremezsiniz yazısı yazdı. Bedelli sonuç sorgulamada ise yoklama yok görünüyor. 3 aydır böyle durum. Askerlik şubesine gittim sorun yok dedi. Ama hala düzelmedi 2019 eylülde celp dönemim var ama endişeliyim her gün kontrol etmekten yoruldum ne yapmalıyım. Ya da işlerim tamamlanmış mıdır bilen yol gösterirse gerçekten sevinirim
Kardeşim,bi zahmet Bedelli Askerlik Ana Konu yazan başlığın 930. sayfasını aç oradan itibaren yazılanları son sayfaya kadar oku. Biraz araştırın kardeşim. Yoklamanı yaptırdın,şubeye belgeleri teslim ettin. Yoklaman bitti,şuan yoklama olmana gerek yok. O yüzden sistemde öyle görünür. Dediğim sayfayı aç,dedigim.yerleri oku. Senin durumun gibi bir sürü yazan panik yapan var. 10 ayın var daha ya. Heyecan yapma.
quote:
Orijinalden alıntı: Emekli Komutan
Kardeşim,bi zahmet Bedelli Askerlik Ana Konu yazan başlığın 930. sayfasını aç oradan itibaren yazılanları son sayfaya kadar oku. Biraz araştırın kardeşim. Yoklamanı yaptırdın,şubeye belgeleri teslim ettin. Yoklaman bitti,şuan yoklama olmana gerek yok. O yüzden sistemde öyle görünür. Dediğim sayfayı aç,dedigim.yerleri oku. Senin durumun gibi bir sürü yazan panik yapan var. 10 ayın var daha ya. Heyecan yapma.
Farkettiysen kendin yazıyorsun 930. Sayfa diye google a yazıyorum donanım haber çıkıyor ama bilgi kirliliği var.
Bu konuyu incele. Burada senin durumunla ilgili çok örnek var.
Sonradan merak eden görenler için benim de yoklama durumu yok yazıyordu şu tarihe kadar yoklama yapmanız gerekiyor yazıyordu ama gittim şubeye gerekmiyormuş yani e devlette yanlış gözükğyor bir daha yapmanız gerekmiyor
Aynen bende şimdi denk geldim askere gideceğiniz güne kadar bile yoklama durumu yok yazabilir sistemsel bir sorun aile hekimine gidip muayene işlemlerini halletiyseniz bir sorun yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme