Evet arkadaşlar yokuş aşağı 100 km hızla giderken birden arabanın hız göstergesi ve devir saati inip çıkmaya başladı değişik değişik arıza ışıkları yandı direksiyon kaskatı kesildi ama araç stop etmedi aracı kenara çekip durdurdum yeniden çalıştırdım bi şey kalmadı ne oldu acaba çok merak ediyorum
Araç marka model ?
quote:
Orijinalden alıntı: M E C A Z
Araç marka model ?
vectra c2
quote:
Orijinalden alıntı: odevinimo
quote:
Orijinalden alıntı: M E C A Z
Araç marka model ?
vectra c2
Alıntıları Göster
Enteresan bir sorun. Yetkili servise göstermekte fayda var.
Çok güçlü baz istasyonlar bu tür sorunlara yol açıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Cheset
enteresan şok oldum zaten korktum bayağı
quote:
arkadaş haklı olabilir bizimde zamanında honda civic abs li olanla gidiyorduk atatürk havaalanına uçak iniyordu araba kilitlendi kaldı babam dörtlüleri yakıp durdu
arkadaş haklı olabilir bizimde zamanında honda civic abs li olanla gidiyorduk atatürk havaalanına uçak iniyordu araba kilitlendi kaldı babam dörtlüleri yakıp durdu
peki hız ve devir saatlerinde inip çıkma olmuş muydu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Silentmachine
quote:
Alıntıları Göster
sarj dinamosunda sıkıntı var hatta nokta atışı yapıyorum diyotların yanmıştır.. aynı şeyi bende yaşadım 98 astra ile yıllar önce dedim uzaylılar bizi çekiyor heralde..
quote:
Orijinalden alıntı: дltuğ
sarj dinamosunda sıkıntı var hatta nokta atışı yapıyorum diyotların yanmıştır.. aynı şeyi bende yaşadım 98 astra ile yıllar önce dedim uzaylılar bizi çekiyor heralde..
peki daha sonrasında sorunsuz bir şekilde arabanın çalışması ve yola devam edebilmem ne anlama geliyor sizce
Şarz dinamosunu kontrol ettirin aküden elektrik kullanıyor fakat aküyü doldurmuyor akü biterse aracınız çalışmaz
quote:
Orijinalden alıntı: sonata007dr
Şarz dinamosunu kontrol ettirin aküden elektrik kullanıyor fakat aküyü doldurmuyor akü biterse aracınız çalışmaz
cin girmiş hocaya okutturun.
voltajda düzensizlik olmuştur
yakınlarda radyo-tv vericisi veya baz istasyonu varsa yapar bazen ama nadiren parazit oluşmuştur sistemde.
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
cin girmiş hocaya okutturun.
voltajda düzensizlik olmuştur
yakınlarda radyo-tv vericisi veya baz istasyonu varsa yapar bazen ama nadiren parazit oluşmuştur sistemde.
Önce cini çıkrttırması gerek 3 elham 3 gulhüvallahü
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: дltuğ
peki daha sonrasında sorunsuz bir şekilde arabanın çalışması ve yola devam edebilmem ne anlama geliyor sizce
sarj dinamonda sıkıntı olduğu anlamına geliyor..
quote:
Evet arkadaşlar yokuş aşağı 100 km hızla giderken birden arabanın hız göstergesi ve devir saati inip çıkmaya başladı değişik değişik arıza ışıkları yandı direksiyon kaskatı kesildi ama araç stop etmedi aracı kenara çekip durdurdum yeniden çalıştırdım bi şey kalmadı ne oldu acaba çok merak ediyorum
Acaba araç boştamıydı ?
quote:
Orijinalden alıntı: SeLO_Tr
quote:
Acaba araç boştamıydı ?
ımmm atıyorum ecu parametreleri sapıttı Mantıklı, 7/24 çalışmaya programlanmış ve çökmesi,arızalanması çok zor olan bankamatik programları bile sapıtabiliyor...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Silentmachine
quote:
onu bilmiyorumda sebebi abs deydi o arabanın
İlk mesajı okuduktan sonra şöyle bi sayfanın yukarısına baktım "konu dışı" mı diye..
Gerçekten ilginç bir problem yaşamışsınız..
quote:
Orijinalden alıntı: SeLO_Tr
quote:
Acaba araç boştamıydı ?
hayır
100 km hizla direksiyonun kitlenmesi ve güvenli bir şekilde durmanız... Allah korumuş