Şimdi Ara

YOKUŞ AŞAĞI GİDERKEN ARABA BİRDEN ÇILDIRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yokuş aşağı 100 km hızla giderken birden arabanın hız göstergesi ve devir saati inip çıkmaya başladı değişik değişik arıza ışıkları yandı direksiyon kaskatı kesildi ama araç stop etmedi aracı kenara çekip durdurdum yeniden çalıştırdım bi şey kalmadı ne oldu acaba çok merak ediyorum

• Araç marka model ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

Araç marka model ?

vectra c2
  • quote:

Orijinalden alıntı: odevinimo

quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

Araç marka model ?

vectra c2

Alıntıları Göster
    Enteresan bir sorun. Yetkili servise göstermekte fayda var.
  • Çok güçlü baz istasyonlar bu tür sorunlara yol açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheset

Çok güçlü baz istasyonlar bu tür sorunlara yol açıyor

enteresan şok oldum zaten korktum bayağı
  • quote:

arkadaş haklı olabilir
    bizimde zamanında honda civic abs li olanla gidiyorduk atatürk havaalanına uçak iniyordu araba kilitlendi kaldı babam dörtlüleri yakıp durdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba yolda Birden gaz kesti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

quote:

arkadaş haklı olabilir
    bizimde zamanında honda civic abs li olanla gidiyorduk atatürk havaalanına uçak iniyordu araba kilitlendi kaldı babam dörtlüleri yakıp durdu

peki hız ve devir saatlerinde inip çıkma olmuş muydu
  • quote:

quote:

quote:

arkadaş haklı olabilir

Alıntıları Göster
    sarj dinamosunda sıkıntı var hatta nokta atışı yapıyorum diyotların yanmıştır.. aynı şeyi bende yaşadım 98 astra ile yıllar önce dedim uzaylılar bizi çekiyor heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

sarj dinamosunda sıkıntı var hatta nokta atışı yapıyorum diyotların yanmıştır.. aynı şeyi bende yaşadım 98 astra ile yıllar önce dedim uzaylılar bizi çekiyor heralde..

peki daha sonrasında sorunsuz bir şekilde arabanın çalışması ve yola devam edebilmem ne anlama geliyor sizce
  • Şarz dinamosunu kontrol ettirin aküden elektrik kullanıyor fakat aküyü doldurmuyor akü biterse aracınız çalışmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonata007dr

Şarz dinamosunu kontrol ettirin aküden elektrik kullanıyor fakat aküyü doldurmuyor akü biterse aracınız çalışmaz
    cin girmiş hocaya okutturun.

voltajda düzensizlik olmuştur

yakınlarda radyo-tv vericisi veya baz istasyonu varsa yapar bazen ama nadiren parazit oluşmuştur sistemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

cin girmiş hocaya okutturun.

voltajda düzensizlik olmuştur

yakınlarda radyo-tv vericisi veya baz istasyonu varsa yapar bazen ama nadiren parazit oluşmuştur sistemde.

Önce cini çıkrttırması gerek 3 elham 3 gulhüvallahü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

peki daha sonrasında sorunsuz bir şekilde arabanın çalışması ve yola devam edebilmem ne anlama geliyor sizce

sarj dinamonda sıkıntı olduğu anlamına geliyor..

• quote:

Evet arkadaşlar yokuş aşağı 100 km hızla giderken birden arabanın hız göstergesi ve devir saati inip çıkmaya başladı değişik değişik arıza ışıkları yandı direksiyon kaskatı kesildi ama araç stop etmedi aracı kenara çekip durdurdum yeniden çalıştırdım bi şey kalmadı ne oldu acaba çok merak ediyorum

Acaba araç boştamıydı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLO_Tr

quote:

Evet arkadaşlar yokuş aşağı 100 km hızla giderken birden arabanın hız göstergesi ve devir saati inip çıkmaya başladı değişik değişik arıza ışıkları yandı direksiyon kaskatı kesildi ama araç stop etmedi aracı kenara çekip durdurdum yeniden çalıştırdım bi şey kalmadı ne oldu acaba çok merak ediyorum

Acaba araç boştamıydı ?
    ımmm atıyorum ecu parametreleri sapıttı Mantıklı, 7/24 çalışmaya programlanmış ve çökmesi,arızalanması çok zor olan bankamatik programları bile sapıtabiliyor...

• quote:

quote:

quote:

arkadaş haklı olabilir

onu bilmiyorumda sebebi abs deydi o arabanın
  • İlk mesajı okuduktan sonra şöyle bi sayfanın yukarısına baktım "konu dışı" mı diye..

Gerçekten ilginç bir problem yaşamışsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLO_Tr

quote:

Acaba araç boştamıydı ?

hayır
  • 100 km hizla direksiyonun kitlenmesi ve güvenli bir şekilde durmanız... Allah korumuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.