Şimdi Ara

Yokuşta arabanın devri düşüp araba yavaşlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel aracım son zamanlarda yokuş yukarı çıkarken devri düşüyor. nedeni nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 25 Ekim 2016; 20:13:25 >

• uçmaya kanatların yok demekkihergün yeni konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

uçmaya kanatların yok demekkihergün yeni konu
    gaza basiyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

gaza basiyor musun?

Evet Gazi kokluyorum yine hız ve devir düşüyor. Vites küçültüyorum bir nebze fayda oluyor yine düşüyor anlamadım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

gaza basiyor musun?

Evet Gazi kokluyorum yine hız ve devir düşüyor. Vites küçültüyorum bir nebze fayda oluyor yine düşüyor anlamadım ben de

Nadir de olsa benim aracımda da oluyor. Turbo hortumunu kontrol ettir dediler bana. Sorun hortumda değilse de turbon son demlerini yaşıyor demekmiş.

• ikinci c 180 vakası .gel bakem konuya
  • Önce bakımı yapılmadıysa onu yaptırın daha sonra bir daha deneyin, olmadıysa pompa, enjektör, turboya bakılması gerekebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yokuşta Devir Düşmesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ikinci c 180 vakası .gel bakem konuya

Yav kardeşim sen kimsin kafayı taktın bana bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Önce bakımı yapılmadıysa onu yaptırın daha sonra bir daha deneyin, olmadıysa pompa, enjektör, turboya bakılması gerekebilir.

Bakımını geçen ay yaptırdım adam filtreleri degistirdi yağ damlatmasini cozdu bilmem onu bunu yaptı araç Peugeot bipper. Satmak istedim, iyi anlayan bir ustaya götürdüm usta motor hasta dedi. Bir süre sürdükten sonra Yağ ekleme kapağı açıldığında biraz duman çıkıyor ve usta, arabanın kötü olduğunu söyledi acaba bu sorunumla bir ilgisi var mi?

Araba daha önce şirket arabası olarak hunharca kullanılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 25 Ekim 2016; 20:27:17 >
  • Depodaki mazot çeyrekten az ve rampa çıkarken yapıyorsa normal.
  • quote:

quote:

benim biraderde nemo var ,bikaç kere kullandım motoru çok zayıf,yokuşta zaten vasat uçmasınımı bekliyorsunyaş kaç bakem

• quote:

quote:

quote:

benim biraderde nemo var ,bikaç kere kullandım motoru çok zayıf,yokuşta zaten vasat uçmasınımı bekliyorsunyaş kaç bakem

25. Arabaya zaten hasta diyorlar mecbur değiştirip Mercedes alacağım bak Mercedes diyorum bu arada sevdiğin bir arabanız var herhalde nickine plakasını bile yazdırmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 25 Ekim 2016; 20:49:30 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

25. Arabaya zaten hasta diyorlar mecbur değiştirip Mercedes alacağım bak Mercedes diyorum bu arada sevdiğin bir arabanız var herhalde nickine plakasını bile yazdırmışsın

c180 al,ara sokaklarda iyi gidiyo diyorlaracemiliğin çıksında biraz bekle kullanmayı öğren

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

c180 al,ara sokaklarda iyi gidiyo diyorlaracemiliğin çıksında biraz bekle kullanmayı öğren

Yok dünden sonra c180i bedava verseler kullanmam

• Yokuşlarda aynı sorunu ben de yaşıyordum,vites düşürsem de sürekli hız kaybediyordu,yüksek devirde bile hızlanmayıp sürekli devir düşüyordu dik yokuşları 30-40 km den hızlı çıkamıyordum bazen yokuşun en dik yerine gelince 1.vitese düşürmem gerekiyordu aracı. Serviste debriyaj sensörünü değiştirdiler sorun çözüldü,30 tl'lik bir parça. Değistikten sonra arabanın performansı düzeldi artık yokuşlarda performans düşmesi yaşanmıyor,rahat rahat hızlanıyor yokuşta. Bu arada araç 1.5 crdi getz.
  • quote:

Oyy içim geçmiş uyumuşum, geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Yokuşlarda aynı sorunu ben de yaşıyordum,vites düşürsem de sürekli hız kaybediyordu,yüksek devirde bile hızlanmayıp sürekli devir düşüyordu dik yokuşları 30-40 km den hızlı çıkamıyordum bazen yokuşun en dik yerine gelince 1.vitese düşürmem gerekiyordu aracı. Serviste debriyaj sensörünü değiştirdiler sorun çözüldü,30 tl'lik bir parça. Değistikten sonra arabanın performansı düzeldi artık yokuşlarda performans düşmesi yaşanmıyor,rahat rahat hızlanıyor yokuşta. Bu arada araç 1.5 crdi getz.

sağol tekrar ustaya götüreceğim senin dediğin debriyaj sensörünü de söylerim inşallah faydalı gelir
  • Turbo hortumu veya turbonun kendisinde sorun olabilir ses değişikliği varsa enjektörde sorun olabilir
    Forum artık ciddiyetsiz boş konuşanların cirit attığı bir yer oldu sözlüklerden farkı kalmadı yetkililer ne iş yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

Turbo hortumu veya turbonun kendisinde sorun olabilir ses değişikliği varsa enjektörde sorun olabilir
    Forum artık ciddiyetsiz boş konuşanların cirit attığı bir yer oldu sözlüklerden farkı kalmadı yetkililer ne iş yapıyor

turbo hortumunda bir sıkışma ya da kirlenme mi var? Kendim söküp bakabilir miyim yoksa usta mı baksa iyidir?
  • Aracınız garantiliyse hiç dokunmadan yetkili servise götürün yoksa ustaya gidin anlatın sizin bakabileceğiniz basit bir şey değil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.