Bildirim
YTÜ İNŞAAT HAKKINDA BİLGİSİ OLAN??
Bosch Akülü Matkap Vidalama UniversalDrill 18 (2 Akü, 18 Volt Sistemi, Takım Çantası İçinde) : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B08LP6MB7H
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yukarı -
odtü itü gibi bi etiket bekleme. sıralaması kaç bilmiyorum ama daha rahat meslekler var -
kardeşim hiç bişey beklemiyorum sadece giden birinden bilgi istiyorum boş yapmaya geldiysen defol git -
okulu bilmem de inşaat okuyan adam aç kalmaz bu ülkede düşünmeden yaz Benim hedefimde ytü itü odtü seviyesinde degil belki ama teknik okul nihayetinde iyidir -
Kuzenim mezun oldu oradan şimdi ingilterede master yapıyor. Memnundu. İnşaatçılar büyük şehirlerde çok düşük ücretlerle çalışıyor(çoğunluğu). Para kazanmak istiyorsan ayda 3-5 bin $ arası maaşla kazakistan türkmenistan arabistan yani kısacası ortadoğu ve orta asyaya gönderiyorlar. Para için katlanabilir misin bilmem ama ytü inşaat kalitelidir. Bunlar kuzenimden işittiklerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adam farklı bir etiket arıyorum dememiş.sen de boundaki gibi etiket arama o zaman.anti ytü örgütü üyesisin sanırım.3-5k sıralama yaptın diye tüm kariyerin de bu adamlardan iyi olacak dimi.hadi git işine.
senin amacını da anlamış değilim madem etikete bu kadar önem veriyorsun git dil kas filan.okulda bilmem kaçıncı sınıfsın hala buralarda milletin moraliyle oynuyorsun belki de eğleniyorsundur aklın sıra sana valla billa acıyorum gereksiz insan seni
niye moralim bozulsun kardeşim sanki adam mezun olunca adam 10 milyar ben 1 milyar alcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X