Hocalarin cogu kacmis gitmis ne olcak simdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YTÜ KOM DA HOCA KALMAMASİ HAKKİNNDA
-
-
nedeni ne acaba?
-
Bilemiyorum hocam ben de ariyorum cevabini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bi arkadaş yazacaktı 2 yıl önce o zaman da hiç profesörü yoktu yani kaçma değil de direkt hoca yok bence.
Neden yok hocam bu telafi edilir mi sizce
Bizim bölümün hocalarından ders alıyorlar problem yok
Valla hocam pek bir bilgim yok ne desem yalan olur EHB yazıp keyfinize bakın
-
Bi mucize olup tutsa keşke
2021’de istifa ettiler zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölümün geleceğini ne derecede etkiler hocam eğitim kalitesini durumunu vs
Mezunlarının istihdamını ve bölümün geleceğini bence etkilemez ama okurken sorunlar olabilir ehbci hoca dersi veriyorda ehb hocası işte kom hocası olsa ehb’de olmazdı. Seçmeli derslerde sıkıntı olabilir. Zorunlu dersleri bi şekilde hallederler de seçmelilerde seçenek sayısı kısıtlı olabilir. Kontrol dersi alamayıp ehbyle ilgili şeyler almak zorunda kalmak gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 31 Temmuz 2024; 17:36:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz sanıyor musunuz ki BOÜ ve İTÜ kan kaybetmiyor?! Kaçan kaçıyor, gün ve gün özellerle ya da USA'daki üniversitelerle ya da vakıflarla iş görüşmesi yapıyorlar. Kuru maaaşa, mobinge can mı dayanır? Son hoca gidene kadar devletlerden istifade ediniz kapitalizm hepsini öğütecek ve para vermeden eğitim alınmayacak. Bu gidişle kendiliğinden KAST sistemine giriş yapacağız. Hayat çok acımasız ve ülkemin o eski devletçi halkçı günlerini özlüyorum, kızan kızsın.
-
Oha kanka o kadar da karamsar olma be
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Benim bi arkadaş yazacaktı 2 yıl önce o zaman da hiç profesörü yoktu yani kaçma değil de direkt hoca yok bence.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X