1 - 2 yıl şehir dışına gidiş geliş yapacam. Yıllık en az 30bin km yapacağım için kilometresi yüksek araba almayı düşünüyorum. Bütçem maximum 700bin ama 300bin TL'lik araçta alabilirim.Agir hasarli yada boyali farketmez satarken cok bir kaybım olmasın yeter.Yolun yarısı yokuş aşağı yukari olduğu: İstediğim yokuşlarda baymayacak ve kmsi yüksek olduğu için bana cok fazla arıza çıkarmayacak ve Yolda bırakmayacak bir araç. Yol tutuşu ve yakıt tüketimide önemli. 1.5 dizel clio veya megane 3 bakıyorum. Benzinliler genelde çok yakıyor ve yokuşlarda bayıyor diye uzak kaldım ama öneriniz varsa benzinli araçlarda olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayben2121 -- 25 Nisan 2025; 16:13:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüksek km eski araç önerisi

-
-
Kilometresi yüksek araba almayı düşünüyorum demişsiniz.
Yüksek kilometre yanında belli başlı sorunlarıda yanında getirir. Bakımsızını bulursanız sanayide ahbap edinirsiniz.
Düşük kilometre dizel araç alıp keyifle binin…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öneriniz nedir hocam hangi dizel araci onerirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun ömürlü dizel istiyorsanız toyota 1.4 d4d en iyisi olur tabiki mercedes tarafında om646-642 gibi motorlar var ama fiyat olarak uygun olmaz
Yine 2004-2006 model yıllarında 1.3 cdti corsa veya astra çok el değiştirmemiş bulunursa alınabilir
Al bir 1.3 egea yada linea geç
Parçası dolu ustasi bol
500 bin civari,gayet diri,tertemiz 1.6 multijet bravolar var.donanim,motor gucu,yakiti,sorunsuzlugu,konforu..her anlamda tatmin eder. 9 yillik kullanici olarak bu tavsiyeyi veriyorum.siz o kadar para verip yukek km li,uzun yolda kullanacaginiz,agir hasarli bile olabilir diye yola cikarak bastan hatali arayisa giriyorunuz.2 yil sonra iyice artan km,hasar gecmisi kabarik ve aldiginiz andan baslayip,sizi her sehrin sanayisinde ustalarla arkadas edecek arac fazlasiyla uzer.hem maddi hem manevi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 25 Nisan 2025; 17:28:57 >
Motoru bitik masraflı araba alıp sandık motor taktırın. Kafanız rahat binersiniz. Uzun yolda kalmak iyi olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Megane 4 manuel 1.5 dci bulunur hasar kaydı önemli değil demişsiniz. Uzun yolda yormaz, çekişi iyidir, yakıt ekonomik görev arabası. touch donanım 110 hp.
Cebinizdeki bütçe önemli
300 bin mi 700 bin mi?
O kilometreleri yapacak olsam 300 bin civarı arabaların yüzüne bakmam.
2 senede 40 km yol yaptım. O zaman bütçem doğrultusunda i80 bin km 1.3 dizel aveo alıp 129 bin km 1 ay önce sattım. Yerine 80 bin km de 750 bine 1.3 d 500x dizel aldım.
Bu sizin araçtan beklentinizle alakalı
301 olur C elyser olur clio olur symbol olur egea olur
https://www.sahibinden.com/s/yRmQpxtK
komşumun arabası. Özel servis bakımlı. Sorun sıkıntı varsa söyler. Oldukça konforlu.
Hem eski hem km yüksek araba için serçe murat 124 ve 131 şahin biçilmiş kaftan olur hem parçası ucuz hem gaddar arabalar
hocam bende bravo bakıyorumda bu bravoların otomatikleri hakkında bilginiz var mı? sıkıntılı yaşar mıyım?
-
Bence 1.3 dizel multijetlere bakın derim. Az yakar hem 150 200 bin civarında bakımları yapılmış bir tane bulursanız baş ağrıtmaz
Benim aracim manuel,otomatigi hakkinda tecrubem yok,ama gecen seneye kadar aktif olan bravotr forumunda cok sayida kullanan uye vardi.genel olarak hepsi memmundu,ilk kalkista 1 den 2 ye gecerken biraz sarsinti oldugunu,sonrasinda puruzsuz vites gecisi oldugunu soyluyorlardi.ayni sanzumanmi bilmiyorum ama linea otomatik kullanan arkadasim var 6 senedir.oda sadece gecen sene baskisini degistirdi.başka masrafi olmadi onunda.
Taş gibi otomobiller ama 5. viteste uzun yolda 3500-4000 devirlerde bağırması yok mu. Arkadaş sadece uzun yol gideceğini söylüyor, bu yılların 1.6 motor 5 ileri D sedanlarının en büyük sorunu. Vectra'sı da, S40'ı da A4'ü de, hepsinde aynı sıkıntı.
Benim konuya önerim 1.6 multijet Egea.
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sark-otomotiv-13-ten-sanruflu-koltuk-isitma-arac-van-da-1221439040/detay
-
301 c elysee 1.6 hdi lar uygun olur yakitta da uygundur 4 litre ile uzun yol giderler ve sorunsuzlar. Bunlarin haricinde sekizslindir kanalinda km canavarlari serisinde yuksek km li cok aracin videosu var oradan da secebilirsiniz. En cok gozume carpani elantra 1.6 d cvvt oldu milyonu deviren mevcut. Keza 1.3 multijetler de baya km yapiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlacınız 1.5 dci. Bütçeniz ile rahatlıkla Megane 4 bulursunuz. Rahat rahat da satarsınız. 1.3 mj de olur. Ancak şanzıman oranı kısa olduğu için uzun yolda yorar.
Tum cevaplarınızı okudum teşekkürler herkese. Uygun birşey bulursam dedikleriniz gibi egea megane 4 yada bravo alacağım. Tekrardan teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- araç değer kaybı için aradılar
- yağ çubuğu min-max arası
- hyundai 4 ileri otomatik şanzıman nasıl
- üst kapak contası değişimi
- perte çıkan araç kimde kalır
- togg şarj ücreti
- byd gemi
- honda civic 2022 fiyat listesi
- dfsk kullanıcı yorumları
- byd türkiye"de hangi modelleri üretecek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X