yüksek statülü adamla takılmak
-
-
tebrik ederim
-
Tebrik ederim
-
Adnan hocanın tezgahı geldi aklıma .Zenginlikle avla sonra gg .
-
O kadar zengin adam ilik gibi kızlarla takılır,senin gibi çirkin obezi napsin la -
takıldı valla bana da tonla iltifat etti
airbnbde 5klık ev kiralayacaktı benim için hem de
-
3 k hesap öyle uçuk bir fiyat değil hocam -
Aklıma margot robbie geldi para avcısı -
Yoksa 4f3 reis mi? Ona miras kalmıştı -
Ben de ona takıldım. İstanbul'da en son yediğim düzgün akşam yemeğinde hesap 5 haneliydi. 3000'e iyi bir şişe şarap içemiyorsun kaliteli bir restoranda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 7 Kasım 2024; 11:0:12 > -
Kuşadasında 2 kişi limanda az nemalanıp deniz ürünü yemiştik 6 k hesap gelmişti az yememize rağmen -
Bizimkini iyi kandırmışlar.
Hem aldırttı, gezdirtti diyor. Demek ki kendisi bile gelmemiş, vakit harcamamış. Sonra yemeği ucuza kapatıp...
-
Hocam normalde bu işin racomu gidersin deniz kenarına hafif bi yemek yedirirsin kremalı mantarlı tavuk gibi ondan sonra yürütürsün az kıyıda 3-5 yer gezdirirsin sonlara doğruda gün batarkn deniz kıyısı bi pubda sex on the beach içersin biter. -
Sex on the beach mevsimi geçti, yaza artık o.
Benim ilk buluşma standardım biraz farklı açıkçası. Yürümeyi sevmiyorum. Restoran için de ya Hint, ya Uzak Doğu mutfağı seçiyorum.
-
Hiç inandırıcı değil, biliyor musun?
-
?
-
Himt mutfağı seven kız olmaz hocam çin kore olabilirde hint imkanı yok max pana puri ekmeği yer bence -
Şimdiye kadar götürdüklerimin hiçbiri erkek çıkmadı, çok yakından kontrol ettim
-
İlginç hocam -
Uyduruk
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O kadar zengin adam ilik gibi kızlarla takılır,senin gibi çirkin obezi napsin la
|
Yoksa 4f3 reis mi? Ona miras kalmıştı
|
Benzer içerikler
- acnegen kullananlar
- rebul parfüm hangisi güzel
- sincap hangi kokuya gelmez
- bozuk yoğurt yedim ne yapmalıyım
- halı sahada krampon giyilir mi
- bim para sayma makinesi
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- black friday ne zaman 2024
- telegram indirim kanalları
- elon musk roket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X