Şimdi Ara

Yulaf ezmesi ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yulafı her sabah yiyorum ama spor günleri bir saat önce falan da yemem gerekir mi? Yersem ne kadar yemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her sabah yiyorsan yemene gerek yok bence , sabahları 100 gram yesen yeter. Yemesi zor geliyorsa yoğurt ile karıştır ve içine muz doğra güzel oluyor
  • sabahları çavdar veya tam tahıllı ekmek yiyip spordan önce 100-150 gr ye bence daha iyi oluyor. yalnız spordan 1.5 saat filan önce yemen gerekiyor. sade gitediği için muzlu sütle yiyorum ben çok iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Her sabah yiyorsan yemene gerek yok bence , sabahları 100 gram yesen yeter. Yemesi zor geliyorsa yoğurt ile karıştır ve içine muz doğra güzel oluyor

Dolu dolu 6 yemek kaşığı yiyorum her sabah gramaj olarak ne kadardır bilmiyorum ama yeterli geliyor. 2 bardak sütle ve kuru siyah üzümle çok iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: oxy05

sabahları çavdar veya tam tahıllı ekmek yiyip spordan önce 100-150 gr ye bence daha iyi oluyor. yalnız spordan 1.5 saat filan önce yemen gerekiyor. sade gitediği için muzlu sütle yiyorum ben çok iyi oluyor.

Her sabah kesin yiyorum da spor öncesi de gerek var mı merak ettim. Peki spordan önce karbonhidrat olarak yememi tavsiye ettiğin bi şeyler var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bird_hunter

quote:

sabahları çavdar veya tam tahıllı ekmek yiyip spordan önce 100-150 gr ye bence daha iyi oluyor. yalnız spordan 1.5 saat filan önce yemen gerekiyor. sade gitediği için muzlu sütle yiyorum ben çok iyi oluyor.

Her sabah kesin yiyorum da spor öncesi de gerek var mı merak ettim. Peki spordan önce karbonhidrat olarak yememi tavsiye ettiğin bi şeyler var mi?

6 çorba kaşığı yediğin ortalama 40-50 gr oluyor zaten. spordan önce de 100 gr ye tam olur kanımca :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bird_hunter

quote:

6 çorba kaşığı yediğin ortalama 40-50 gr oluyor zaten. spordan önce de 100 gr ye tam olur kanımca :)

Tamam teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.