Şimdi Ara

YUMUŞAK SÜSPNSİYONLU ARAÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SEYEHAT ESNASINDA İNSANI YORMAYAN YOLLARDAKİ BOZUKLUKLARI HİSSETİRMEYEN SÜSPANSİYONU EN GÜZEL ARAÇ HANGİSİ LÜTFEN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

• megane olabilir heralde ranoların süspansiyonları çok yumuşak genel olarak japonlar sert bir genelleme yapacak olursak böyle başlayabiliriz sanırm
  • kARDEŞ DEDİĞİN KOMİK GELDİ BANA. bİZDE MEGANE VAR. Stebilizede acaip ses yapıyor. Renolar amortisör olarak sert yapıya sahiptirler. Hemde çok. Süspansiyon genelde ford araçlarda yumuşaktır. Benim tecrübelerime göre. Saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: Tacarsoy

megane olabilir heralde ranoların süspansiyonları çok yumuşak genel olarak japonlar sert bir genelleme yapacak olursak böyle başlayabiliriz sanırm
  • Kac model olacak Butceniz ne sordugunuz fiyat araligi ne ?

Simdi milyontane arac sayar burda arkadaslar.

Sizin sorunuz sari cizmeli mehmet aga olmus
  • Impala veya Taunus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orrepbebe

kARDEŞ DEDİĞİN KOMİK GELDİ BANA. bİZDE MEGANE VAR. Stebilizede acaip ses yapıyor. Renolar amortisör olarak sert yapıya sahiptirler. Hemde çok. Süspansiyon genelde ford araçlarda yumuşaktır. Benim tecrübelerime göre. Saygılar...
    quote:

megane olabilir heralde ranoların süspansiyonları çok yumuşak genel olarak japonlar sert bir genelleme yapacak olursak böyle başlayabiliriz sanırm

hyr benımde bıldıım renoların suspansıyonları yumusaktır ..
  • impala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat ATECA sert süspansiyonlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gazozuna başlık acar gördüm sizi!!!!
  • arkadaşlar megan, civic, astra, corolla, focus,

modellerini kıyaslarsanız bu nereden çıktı demeyin arkadaşım fusion aldı araba traktörden farksız diyor yanlış bir seçim yapmak istemiyorum
  • quote:

renomu süspansiyonmu meganemı :)

askerliğimi uçak savar topçu taburunda yapmıştım .. ordaki obuslerin bile suspansiyonu daha iyiydi .(cihazlar paletliydi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazand
    arkadaşlar megan, civic, astra, corolla, focus,
    modellerini kıyaslarsanız bu nereden çıktı demeyin arkadaşım fusion aldı araba traktörden farksız diyor yanlış bir seçim yapmak istemiyorum

Bu araçlardan Corolla 94 model, Astra II, Megane II, Focus I ve Focus II kullandım. Focus II'yi tek geçerim.
  • değerli arkadaşlar başlığım gerçekten gazoz değil
    benim otomobilde rahatsız olduğum nokta sert süspansiyon bulunduğum yerde yollar çok düzgün değil bu yüzden tavsiye almak istedim

gerçi bildiğim kadarıyka serlik yol tutuşunu arttırıyor muş! benim bu konuda fazla beklentim yok.
    Birde lastik seçiminin bu durumu etkilediğini söylediler doğrumu?
  • Golf 4 ve bora bu konuda bir numara
  • Focus bu konuda dengeyi güzel kurmuş hem yol tutuşu süper hemde o performansa göre süspansiyonlar sesiz çalışıp darme emme konusunda da başarılı ama yol tutuş filan beni bağlamaz yeterki yumuşak olsun çukurları hissetmeyeyim diyorsan clio symbol ve megane fiyat performans olarak bu konuda çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazand

değerli arkadaşlar başlığım gerçekten gazoz değil
    benim otomobilde rahatsız olduğum nokta sert süspansiyon bulunduğum yerde yollar çok düzgün değil bu yüzden tavsiye almak istedim

gerçi bildiğim kadarıyka serlik yol tutuşunu arttırıyor muş! benim bu konuda fazla beklentim yok.
    Birde lastik seçiminin bu durumu etkilediğini söylediler doğrumu?

bende 2003 model corolla var, oldukça memnunum süspansiyonlarından, ayrıca o bana yetmez diyosan sana süspansiyonda ve konforda son noktayı yazayım, avensis...

konfor = avensis
  • şaka bir yana bence en yumuşak süspansiyon honda accord ta var ..( bindiğim araçlardan )

ama ford genel anlamda yol tutuş ustasıdır ..süspansiyonuda genelde yumuşaktır

diye biliyorum

ayrıca bir veya birkaç arkadaş teknik anlamda süspansiyon nedir ..?
    süspansiyonun yumuşaklığı nelere bağlıdır..?
    sert süspansiyon tam anlamıyla nasıl olur..?
    hangi araca hangi kriterler uyarsa yumuşak süspansiyonludur diyebiliriz..?
    neden araçlar yumuşak veya sert süspansiyon ile üretilir..?

bunları açıklarlarsa veya bilgisini verirse
    daha doğru yorum yapılabilir aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 1 Mayıs 2007; 18:45:13 >
  • MAZDA 626
  • Süspansiyonlar yumuşak olursa yol tutuş zayıflar,pratikte böyledir bu ,bunu da dikkat almalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: arikanturk

Impala veya Taunus

ımpala-plymound-nova-buick-cadillac eldorado- safkan amerıkanlar en yumusak sıspansıyonlara sahıptırler:)
  • piyasadaki arabalardan soruyorsan Focus olabilir.. Biraz daha esnek arabadır..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.