Şimdi Ara

Yurtdışına Atılan Kısa Mesaj (facetime,iMessage) SORUNU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
14.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Faturasını ödediğim kız kardeşimin Vodafone adlı illet operatörünü Turkcelle zor bela taşıdık. iphone 5 kullanıyor. Hat ficetime ve imessage adlı uygulama sebebiyle yurt dışına mesaj göndermiş. Müşteri hizmetlerini aradım akıllı fatura aboneliği satın alın diyor.

Bu sorunu yaşayan ve çözümünde yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

• Boyle bir sorun bulunmamakta olup, sadece sim kartı ilk taktığınızda bir defaya mahsus tüm iOS uygulamaları için bir sms gitmektedir, hobi olarak sürekli sim kart değiştirmiyorsanız yapmanız gereken bir sorun sıkıntı çözüm bulunmamaktadır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Boyle bir sorun bulunmamakta olup, sadece sim kartı ilk taktığınızda bir defaya mahsus tüm iOS uygulamaları için bir sms gitmektedir, hobi olarak sürekli sim kart değiştirmiyorsanız yapmanız gereken bir sorun sıkıntı çözüm bulunmamaktadır
    Faturalı kullanıyoruz bir yıldan önce değiştirmemiz mümkün değil.
  • FaceTime etkinleştirmiş işte daha yollama zaten ekranda çıkıyor. Siz gönder demişsiniz birdaha yollamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah ona basan ben olsam kız kardeşim de şehir dışında birde anlasa, anlatabilsem.

• Bir defaya mahsus bir lira civarı fiyatla atılan bir sms den bahsediyoruz

• Şikayetler de okudum her ay 70 TL yansıtılanlarvarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 22 Aralık 2019; 10:28:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel tutara baktım bu 3. defa olmuş. Vodafone geçsem acaba ne kadar iptal bedeli öderim.
  • Uçak moduna alıp çıkınca da geliyor benim karşıma, gönderme diyorum geciyorum.

• daha önce de belirtildiği üzere böyle kronik bir sorun bulunmamaktadır, hattınız ne olursa olsun eğer cihaz mesaj atmaya çalışıyorsa aynı durumu yaşayacaksınız, bir defaya mahsus imsg ve facetime düzgün aktive etmeniz durumunda bir daha mesaj gönderimi gerçekleşmiyor, eğer aktive etmeye yönelik gerekli işlemi yapıpta aktive edemiyorsanızi apple hesabınız ile ilgili bir sorun olabilir, yada aynı bilgiler ile iki cihazda birden oturum açmış olabilirsiniz, bahsettiğiniz sorun kendi hatanız kaynaklı olup, nasıl yarattığınızı tam bilmediğimiz için net bir tavsiye veremeyeceğimiz bir konudur.

ios ile ilgili forumları okuyup çözebilir, yada imsg ve facetime i komple kapatarak kurtulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 25 Aralık 2019; 8:23:51 >
  • Ailemi Vodaofene rezilliğinden kurtardım derken bu çıktı. Arkadaş 5 TL yansıtıldığını tekrarı olmadığını belirtti. Şikayetlerde her yansıtıldığını okudum. İkinci ayda olursa akıllı fatura aboneliği alacağım.

• Arkadaşında dediği gibi iOS işletim sistemine sahip iPhone'lar her sim kart değişiminde yurtdışına sms atar, bu iPhone'larda olan bir şey, bu kullanıcı olarak müdahale edemezsiniz.

Ayrıca Türkiye Avrupa bölgesine dahil olduğu için bahsettiğiniz sms'ler uluslararası kodu 44 olan İngiltere'ye gönderiliyor.
  • Bir yerde durması lazım

• Ayarlardan eğer kullanmıyorsanız FaceTime ve iMessage ı kapatabilirsiniz

• Bana da 14,53 TL yansımış faturaya.
    Telefonu her açtığımda beni üyarıyordu ücret kesilebilir diye kabul, bende hep evet basıyordum. Genel bişey olmuyordu ama herhalde güncellemeden sonra değiştirmişler. Hayır basarsam değişirim bişey bilmiyorum.
    Son çare Apple müşteri hizmetleri aramak olacak.

• Düzgün aktivite edememişsiniz demek, normalde her sim kart değişiminde bir tane sms atar, aktive etmezseniz imsg, facetime ve güvenlik ile ilgi bir cok hizmetten mahrum kalırsınız.

• Bazı iPhone'larda kronik sorun var. Bunu aktif etsen bile bu aktifleştirme uyarı mesajı bazı zamanlarda sürekli ekrana geliyor. Neden kaynaklandığını bilmiyorum? iOS hatası da olabilir ya da hattan da kaynaklanabilir.

Önceden iPhone 5s kullanırdım. Bu uyarı iMessage ve FaceTime aktif olsa bile habire karşıma çıkardı.

https://forum.donanimhaber.com/surekli-gelen-imessage-etkinlestirme-uyarisi--82744411-4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 28 Ocak 2020; 1:22:7 >
  • Yurtdışına Atılan Kısa Mesaj (facetime,iMessage) SORUNU.

Uçak modundan her çıktığımda bu mesaj geliyor.
    Son güncellemeden önce yoktu bu sorun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.