Şimdi Ara

YZF R1 ALACAĞIM SIFIR MOTOR TAKILDI DİYOR FİYAT YÜKSEK NE FARKEDER ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar motor konusunda yeniyim yzf r1 alacağım sıfır motor takıldı diyor bi avantajı varmı diğer parçalarda sorun çıkma ihtimali olabilirmi ? 2001 model şu ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sorunsuz-r1-214537944/detay

Lütfen yenisin önce bilmem 125'lik al vb... yorumlar yapmayın sadece sorduğumu yanıtlarsanız sevinirim.

• İntihara meyilliysen buyur kardeş iyi ölümler dilerim :) Kendin söylüyorsun motor tecrübem yok diye sonra kalkmış r1 alıcam diyorsun. Babamın oğlu değilsin buyur nasıl ölmek istiyorsan öyle öl haberlerde görürüz yakın zamanda seni :)

Motora gelicek olursak sıfır motor takıldı demek ilk motoru öldürdüm demektir. Ayrıca 15 yaşında bir motor alınmaz hele HİÇ TECRÜBEN YOKSA. Bu motor çok sık arıza verir sana fiyatı kadar masraf çıkarır benden söylemesi.

quote:

Lütfen yenisin önce bilmem 125'lik al vb... yorumlar yapmayın sadece sorduğumu yanıtlarsanız sevinirim.

Sadece motor olan bir forum sitesinde şu konuyu açmış olsan sana ağır hakaretlerde büyük ithamlarda bulunurlar ben kendimi zor tutuyorum :) Azıcık araştırsanız böyle bir konu açmazdınız. Millet birşey biliyorda düşük cc lerde başlayın diyorlar ama dediğim gibi babamın oğlu değilsin arkandan anca ailen üzülür bizde vah vah yazık olmuş deriz. Bir de sen tecrübesizsin şimdi 1000cc bir motor alıp gidip 100 tl ya kask alır dizlik, dirseklik, sırt koruma, korumalı eldiven, darbeye ateşe sürtünmeye dayanıklı tulum almaz öyle cıbıl cıbıl gezersin. Azıcık aklın varsa dicem ağır mı kaçıcak bilmiyorum ama cidden sinirlendim git bi 125cc bir motor sür biraz tecrübe edin olmadı git 250cc al hiç yoktan iyidir ama 1000cc ne be kardeşim dicek başka birşeyim yok.

Tekrardan ailene baş sağlı sana da iyi ölümler dilerim...

• Helvan cevizli olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınca haber verde bide adını soyadını yaz şuraya arada bir haberlere bakalım trafik kazasına gitmen 1 ay bu motorla neyse fıstıklı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Rigby

Alınca haber verde bide adını soyadını yaz şuraya arada bir haberlere bakalım trafik kazasına gitmen 1 ay bu motorla neyse fıstıklı olsun
    sıfır motor nerde yapılmış öğrenmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

sıfır motor nerde yapılmış öğrenmen lazım.

Alıntıları Göster
    Şimdi sıfır motor takıldı diyor öbürküler 15 yıllık kendi motorları buna göre bi avantajı yokmu yani bu motorun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sifir motor takildiysa faturasini sor. Yada servis adi versin sorgulansin. Motor cesitli problemler verdikten sonra rektefiye ediliyor. Ne kadar basarili oluyor o da muallak.

Guvenilen bir ustaya gostermek lazim.

• 2001 model motor alirsan tamircilerle kanki olursun maasin tamir masraflarina gider yapma kardes etme kardes

• İlk haftada ölmezsen tamirciden çıkmayacağın için ömrünü uzatır, paranın yettiği en yeni motoru almaya çalış. Paranın yettiklerini beğenmiyorsan da biraz daha biriktir. İlla bu motor dersen de nerede yapılmış ve fatura var mı bunlara dikkat et, yazmayın demişsin ama R1 nedir arkadaş :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trolün tekisin uğraşmaya değmez.

• Konuya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

Konuya bak
    troll was here
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

troll was here

Alıntıları Göster
    Saçmalık.

donanımhaber forum
    1999-2003 MODEL 1000cc MOTOR ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM ? » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_106126898/f_//tm.htm#106126898

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Saçmalık.

donanımhaber forum
    1999-2003 MODEL 1000cc MOTOR ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM ? » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_106126898/f_//tm.htm#106126898

Alıntıları Göster
    hocam mt-125 ile başladım valla hiçte öyle ezikleyen olmadı hatta 600cc lik motorların yanında gelip benim motor hakkıda bir sürü soru soruyorlar anladığım kadarıyla görüntü vs olsun diye heveslisin ayrıca benim motor bile 7-8 saniyede 100 diyor bu almaya heveslendiğin motorlar gazı biraz açtımı ilk 3-4 saniyede 100 km diyor al bir 250cc bak keyfine alışana kadar başka motor sürmeye vaktin ve canın olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

hocam mt-125 ile başladım valla hiçte öyle ezikleyen olmadı hatta 600cc lik motorların yanında gelip benim motor hakkıda bir sürü soru soruyorlar anladığım kadarıyla görüntü vs olsun diye heveslisin ayrıca benim motor bile 7-8 saniyede 100 diyor bu almaya heveslendiğin motorlar gazı biraz açtımı ilk 3-4 saniyede 100 km diyor al bir 250cc bak keyfine alışana kadar başka motor sürmeye vaktin ve canın olsun.

Alıntıları Göster
    Trolldür troll gerçek olsa duramazsın
  • 1 hafta sonra sikilirsin bundan. Hayabusa al omurluk olsun. 2 hafta binersin

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

1 hafta sonra sikilirsin bundan. Hayabusa al omurluk olsun. 2 hafta binersin
    Adrenalin nedir bilirmisin kardeş ? : D 1000lik gibi muhteşem makineler varken gidipte siz 250cc binermisiniz tecrübeniz olmasa bile. Tecrübeniz olmasa dediğim sıfırdan başlayan insan olarak algılamayın maymun değiliz bunu bu kadar zor öğrenelim kaldıki maymun bile bizden yetenekli : D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Tahir

Adrenalin nedir bilirmisin kardeş ? : D 1000lik gibi muhteşem makineler varken gidipte siz 250cc binermisiniz tecrübeniz olmasa bile. Tecrübeniz olmasa dediğim sıfırdan başlayan insan olarak algılamayın maymun değiliz bunu bu kadar zor öğrenelim kaldıki maymun bile bizden yetenekli : D

Adrenalin ne bilmiyoruz kardes, senin adrenalin asfalta sacildiginda haber verde bakalim adrenalin ne renkmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: qaniX

İntihara meyilliysen buyur kardeş iyi ölümler dilerim :) Kendin söylüyorsun motor tecrübem yok diye sonra kalkmış r1 alıcam diyorsun. Babamın oğlu değilsin buyur nasıl ölmek istiyorsan öyle öl haberlerde görürüz yakın zamanda seni :)

Motora gelicek olursak sıfır motor takıldı demek ilk motoru öldürdüm demektir. Ayrıca 15 yaşında bir motor alınmaz hele HİÇ TECRÜBEN YOKSA. Bu motor çok sık arıza verir sana fiyatı kadar masraf çıkarır benden söylemesi.

quote:

Sadece motor olan bir forum sitesinde şu konuyu açmış olsan sana ağır hakaretlerde büyük ithamlarda bulunurlar ben kendimi zor tutuyorum :) Azıcık araştırsanız böyle bir konu açmazdınız. Millet birşey biliyorda düşük cc lerde başlayın diyorlar ama dediğim gibi babamın oğlu değilsin arkandan anca ailen üzülür bizde vah vah yazık olmuş deriz. Bir de sen tecrübesizsin şimdi 1000cc bir motor alıp gidip 100 tl ya kask alır dizlik, dirseklik, sırt koruma, korumalı eldiven, darbeye ateşe sürtünmeye dayanıklı tulum almaz öyle cıbıl cıbıl gezersin. Azıcık aklın varsa dicem ağır mı kaçıcak bilmiyorum ama cidden sinirlendim git bi 125cc bir motor sür biraz tecrübe edin olmadı git 250cc al hiç yoktan iyidir ama 1000cc ne be kardeşim dicek başka birşeyim yok.

Tekrardan ailene baş sağlı sana da iyi ölümler dilerim...

son cümle çok iyi olmuş benimde motor sevgim var hiç kullanmadım izleyici takılıyorum, bakalım ne zaman sürmek nasip olucak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.