Şimdi Ara

Şuan sıfır araba bulunabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Direk konuya gireyim 2010 1.4 dizel fiesta var onu satıp daha üst model bir araç almayı düşünüyorum. Üzerine 200 civarı eklersem 2020 clio'lar var benzinli; fakat 300 civarı eklersem sıfır clio ve egea (hatchback alacağım) ya param yetiyor.

Asıl soru şu an bayiye gitsem araba bulabilir miyim?

• Ben de merak ediyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kac para verdiginizle dogru orantili olarak degisir, liste fiyatina bulamazsiniz.

• Liste fiyatına bulamazsınız. Üstüne 100 bin tl daha eklerseniz bulma şansınız artar. Fakat yine bekleyip gelecek zamlardan etkilenebilirsiniz.
  • cupra leon var şuan bazı bayilerde. hatta önümüzdeki aylarda da gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 20 Mayıs 2023; 21:16:47 >
  • satış temsilcilerinin çorba parasını (!) verirsen eğer, bulaiblirsin. yoksa imkansız gibi bir şey.

• valla bende merak ediyorum bayide sıfır araç varmıdır acaba ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 150 bin liraya cam filmi ve seramik yaptırırsan her bayide araba var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Cupra bakıyorum ama hiçbir bayi de bulamadım. Bazı bayiler binlerce kişinin sırada beklediğini söylüyor ve listeye kayıt bile yapmıyor.

• Seçim sonuna kadar tüm reyonlarımız kapalıdır ve satış yapılmamaktadır :)

• araba her zaman bulunuyor. Soru liste fiyatından araba bulunabiliyor mu ise hayır

• Liste fiyatı üzerine marka-modele göre %10-15 koyup alabilirsiniz.

• hayır

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

RÜŞVET mi verecez ???

• Yorumlara bakılırsa RÜŞVET normalleşmiş maalesef...

• 7805 7 kullanıcısına yanıt

hayır canım rüşvet değil, gariban satış temsilci kardeşlerimiz için çorba parası vereceksin. adamlar bir çorba içmesinler mi?

• Ankara'da araçların liste fiyatının üzerinde ödeme talep eden bir otomotiv bayi ile Bursa ve Adana'da müşterilerini aksesuar almaya zorladığı tespit edilen otomotiv bayilerine toplam 17 milyon 834 bin 400 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• selamivural kullanıcısına yanıt

en azından bir adım atılmış ama milleti 2-3 yıldır soydular-soğana çevirdiler; bir ton haksız kazanç elde ettiler. onlar yanlarına kar kaldı.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

kim onlar mı gariban gariban dediğin adamlar senden benden zengin dayı sen ne diyon ?????

• Şu kredi faizlerine ve vadeli hesap faizlerine rağmen halen araba bulunmazsa diyecek bir şey kalmıyor artık.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.