Şimdi Ara

Zaman Denemesi Bayilere Gelmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kipa,Migros,Tansaş ve yakın çevremdeki tüm gazete satan yerlere bakmama rağmen hiç bir yerde bulamadım Zaman denemelerini. Acaba bayilere gelmiyor mu? Yani illa abone mi olmak gerekiyor ? Hayır kırsal bir yer de değil İzmir de aranıyorum ama hiç bir yerde yok. Bilgisi olan var mı acaba.

• Gelmiyor çok araman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geliyor fakat çok az geliyor gazete sayısından az gönderiyorlar sabah erkenden gidersen belki bulabilirsin.gazete bayilerinde bulabilirsin büyük marketlere gelmez
  • Cevaplar için teşekkür ederim öncelikle. Dediğiniz gibi bende erkenden bitebilir düşüncesiyle sabahtan gittim ama yoktu hiç bir yerde.
    Ayrıca bugün binadan çıkarken bina kapısında zaman gazetesini gördüm.Yani oturduğumuz apartmanda birkaç kişi zaman gazetesine abone sanırım.Ama içlerinde Deneme eki yoktu. Ben bu abone olan vatandaşlarla irtibata geçip onlardan Zaman gazetesini arayıp Denemeyi de almalarını rica etsem onlara bir ek ücret yansır mı?
  • tam bilmiyorum ama galiba 1 yillik abone olma zorunlulugu var o sekilde olursa ek ucret odemiyosun aksi takdirde oduyosun ama ek ucret ne kadar onu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ösym den hala ses yok mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.