< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F54F98451 -- 16 Eylül 2018; 2:39:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F54F98451 -- 16 Eylül 2018; 2:39:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin yuksek kapasiteli beynini yazdigin mesajda gorduk. Beni alintilamzsan sevinirim.
|
böyle uzun yazıları görüp hep okusam vakit kaybı olur diyorum, yine aklımı dinlemeyip okuma hatasına girdim. sayın mantığım yine haklı çıktın.
yarım yamalak doğru yanlış evrimsel biyoloji hakkında bilgi vermişsin herkesin bileceği şeyler hakkında aslında buradan da vurmak lazım ama neyse. evrimsel biyolojiden evolutionary pschology'den bahsederken aile ile bağlantı kurmak? neden bahsettiğinin farkında mısın? aile insan hayatının eski evrelerinde var mı yoksa medeniyetle mi oluşturuldu yapay şekilde? bu konuda iyi kötü doğru yanlış olmaz. çakmak bir ihtiyaçtır. bunun için yaratıldık. kimisi bunu ahlaken reddeder sadece aile kurumu içinde yapar; kimisi de hedonizmin doruklarını yaşar. buna kimse doğru yanlış diyemez hele hele 21. yy'da. aşkın amacı iyi bir birey meyadana getirmek felan da değildir saçmalamanın luzumu yok. eşleşirsin meydana offspring çıkar. bunların bir kısmı elenir bir kısmı eşleşme zincirini devam ettirerek genleri kuşaklara aktarır. sen uğraşırsın özenle 1 adet "birey" yetiştirirsin ama bir bakarsın o birey kaldırımda yürürken ortadoğulu arabasıyla ezmiş öldürmüştür. ama bir başkası 5 çocuk yetiştirir hiç dikkat etmez aile kurumuna sağda solda cinsel ilişkiye girer, çocukları salar sokağa parka dilendirir vs. onların bir kısmı ölür bir kısmı hayatta kalır. hayatta kalanlar da 5 çocuk yapar böyle devam eder. şimdi kim başarılı oldu? doğa senin ahlakına, birey olup olmadığına, yüksek zekâna bakmaz, ezer geçer. |
kör topala demiş ki nasıl gidiyor.
topal da köre demiş; gördüğün gibi. |
değerlerin beni ilgilendirmez
|
Daha bugün haberlerde imam ve erkek kardeşi, kız kardeşlerine tecavüz edip çocuk bile aldırmışlar.
Din vakıflarında erkek çocuklarına yapılan istismarlar hep haberlerde zaten. Dindarım diye geçinenlerin vatandaşın kul hakkına acımadan çatır çatır girdiğine her dakika şahitiz. Sen neyden bahsediyosun ya? |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|