Şimdi Ara

0 araçta Karter muhafaza yokmuş..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel Meriva' m için telefonla bugün arayarak, ya indirim yapacaklarını; ya da ücretsiz Kartel muhafaza takabileceklerini söylediler. Kartel muhafazalar hiçbir "standart" değilmiş. Para ile takılıyormuş. Doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazan2 -- 6 Mayıs 2006; 7:24:06 >

• bu kadar önemli bi parça genel olarak çoğu arabalara konmuyo. doğru paralı. hatta eskiden sac dan yapıyolardı artık plastik yapmaya başlamışlar.
  • evet çoğu marka ayrıca satıyor

benim getzde var

ama fataleagle ın dediği gibi sert plastikten
  • Benim astra yada takmak istediler ama kabul etmedim.Ekstra ücret istemişlerdi.
  • Fiyatı konusunda bilginiz var mı acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: alaybaz83

Benim astra yada takmak istediler ama kabul etmedim.Ekstra ücret istemişlerdi.
  • 1,5 sene oldu hatırlamıyorum ama mantıklı birşey olsaydı taktırırdım.Bu arada aracı dağa,taşa vurmuyorsan çok gerekli değil bence.
  • opelin kartel korumaları hediye olarak veriliyor bayisine göre..
    fiyatı ise 100lira civarlarında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karter Muhafazası Gerekli mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stilo nunkine 200 küsür demişlerdi bide plastik ba.ını alırımm
  • 100 MİLYONA SERVİSDE ASTRAMA TAKTIRDIM. PLASTİK DEĞİL, METAL
  • ewet ben de taktırdım 100 ytl astraya
  • ne kadar indirim yapacaklarına bağlı arkadaş sanayiden fabianınkini 60-70 arası bi rakama almıştı. bildiğin teneke işte para deil aslında ama karter muhafazası denince değere biniyo.
  • İbizaya 140 a taktırdık orj. çelik kartel
  • bu olay megane 2 lerde de var yani taktirmak gerekir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alabora_

bu olay megane 2 lerde de var yani taktirmak gerekir mi?

bunca zamandır araç kullandım,taşlı çakıllı yollarda birkere bile sorun yaşamadım.yaşayanını da duymadım.

markalar bundan da kar amacı güdüyorlar..

bence gerek yok....
  • geçen yaz corsaya 140 milyon civarına takılmıştı...
  • ya arabanın genelde şehir içinde altının motor aksamını vurmak kolay iş değil çünkü tümseklerde falan tekerleklerle beraber yükseliyor ortalarını vuruyorsun genelde ama kafadan kaldırıma falan çıkarsan şanzumanı kesin eline alırsın motora katalitikconvertöre zarar verirsin. ne gerek var 60-70 lira için risk almaya ne gerek var git dışarda taktır. paslanmaz çelik sacın orjinaline bakıp saçlarını mı tarayacaksın kımıl kımıl ... lafım sana deil loop
  • quote:

Orjinalden alıntı: electro_g

ya arabanın genelde şehir içinde altının motor aksamını vurmak kolay iş değil çünkü tümseklerde falan tekerleklerle beraber yükseliyor ortalarını vuruyorsun genelde ama kafadan kaldırıma falan çıkarsan şanzumanı kesin eline alırsın motora katalitikconvertöre zarar verirsin. ne gerek var 60-70 lira için risk almaya ne gerek var git dışarda taktır. paslanmaz çelik sacın orjinaline bakıp saçlarını mı tarayacaksın kımıl kımıl ... lafım sana deil loop

Yok dostum benim için problem yok.Araba şimdi yeni ya orj olsun istiorz her şeyi.Yoksa işim olmaz

• emre.

TARTIRMAYACAK ARKADAŞLARA KEFİL OLUR MUSUN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

emre.

bu anlamsız ve gereksiz bir soru.

ben kendi fikrimi ve başımdan geçeni söyledim.

isteyen istediğini yapsın.ben kefil olsam ne olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

emre.

Evet emre. abi bende taktırmıcam bişe olursa rahatsız ederim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.