Şimdi Ara

0 OPEL ASTRA ALDIĞIM İÇİN ASLANIMI SATIYORUM 96 MODEL 520İA ORJİNAL BEYAZ DEĞİŞEN YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SIFIR ARAÇ ALDIĞIM İÇİN SEVEREK BİNDİĞİM 520İA ARACIMI MALESEF SATIYORUM 4 AYDIR BİNİYORUM MOTORUNA ŞANZUMANA KEFİLİM DİLEDİĞİNİZ YERE GÖSTEREBİLİRSİNİZ ARAÇ ŞUAN 295 BİNDE 40 BİN KM ÖNCE MOTOR SIFIRLANMIŞ.DEDİĞİM GİBİ COMPİTESTTE %95 İN ALTINDA ÇIKMAZ ARAÇTA LPG MEVCUT MUAYENE 2015 E KADAR VAR M TEKNİK TAMPONLAR FARLAR STOPLAR MEVCUT DILEYENE ORJINALLERİNİ DE YANINDA VERİRİM ÜZERİNDE DOUBLE DİN TEYP MEVCUT NAVİ DVD USB ÖZELLİKLİ ORJİNAL KASET ÇALARIDA ELİMDE ONUDA VERİCEM KAPORTADA DEĞİŞEN YOK 3-4 PARÇA BOYA ÇIKABİLİR TÜM ETİKETLERİ ÜZERİNDE TEK KUSURU SUNROOF ARIZALI ONUN ICINDE 150 200 LİRA GİBİ Bİ MASRAF DEDİLER FAKAT ARACIN 2 GÜN KALMASI GEREKİYOMUŞ MASLAK SUNROOF CENTERDE FİYATIM 25 BİN AMA CİDDİ ALICIYA İKRAMIM OLUR ALAN ARKADAŞA TÜM BAKIMLARINI YAPTIRIP VERİCEM YANİ 10BİN KM YAĞ BAKIMI GİBİ Bİ MASRAFI OLMICAK ONUN HARİCİNDE BALATALAR İYİ DURUMDA AMA BEN ARKAMDAN LAF ETTİRMEM ALDIĞIM PARANIN HAKKINI VERİRİM GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE BALATALARINI FİLİTRELERİNİ YAĞINI SUYUNU HERŞEYİNİ DEĞİŞTİRİP VERİCEM ALAN ARKADAŞA HAYIRLI UĞURLU OLSUN DİLEYEN GÜNÜN İSTEDİĞİ SAATİ ARACI İZMİTTE GÖREBİLİR TEL: 537 480 03 00 sahibinden.com linkihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-520ia-m-technic-orjinal-beyaz-degisen-yok-161364949/detay/

• Helal olsun hocam, hayırlı satışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun ustam. Ancak benden bir tavsiye ilanı bi elden geçirin. Özellikleri ve istediğinizi daha anlaşılır bi şekilde yazarsanız daha iyi olur. Okurken gözlerim felç oldu resmen. Bi paragraf falan olaydı bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.