Şimdi Ara

1.0 hibrit golfler neden pahalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 motor sıfır golf 1300 e bırakılırken ikinci el 2021 model hibrit golfler daha pahalı hemde 1.0 motor yuhhh

• otomatik ,senin dediğin 1.5 tsi manuel

• helsloot kullanıcısına yanıt

ne otomatikmiş arkadaş manuel araçların seviyesi bu kadar düştü mü 2.0 motor olsa kimsenin umurunda olmayacak

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Artık ülkemizde de dünyada da satılan araçların çok büyük bir kısmı otomatik. Bir kere otomatik rahatlığına alışan insan bir daha zaten manuel istemiyor. Ben 6-7 sene önce burada yazıyordum manuel artık almayın ileride bitecek kimse istemeyecek diye ona geldi. Günümüzde artan nüfusun getirdiği yoğun trafiklerde otomatik vites bir araçta olmazsa olmaz unsur. Manuel golfe kampanya yapmış da kim niye alacak, onun için kampanya yapıyor zaten. Manuel vites ve atmosferik motor devri çoktan bitti.

• 1.0 daha iyi motor.

• -Hardwell- - kullanıcısına yanıt
    Nesi daha iyi?
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

68 mesajı var 10 yıldan fazladır üye

eminim 3 silindir motor olduğunu bilmiyordur

1.0 hibrit golfler neden pahalı 

• 1.5 otomatik ile kıyaslamak gerekiyor.

Ben araba bakarken manuellere göz ucuyla bile bakmam.

• Bütün golfler fahiş derecede pahalı, almayın aldırmayın, segmentinde onun verdiklerini ve hatta veremediklerini çok daha uygun fiyatlara veren fiyat performans araçları var,

zaten vw nin fabrika kapatması gündemde, bundan sonra vw almak risktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 27 Kasım 2024; 16:24:55 >
  • Bende ilanalara bakarken önce manuel seçeneğini tıklarım, aracı başkası için değil, kendi ihtiyaçlarım için alıyorum, başkasının ne kullandığı beni ilgilendirmez, bence sizde başkasının değil kendi ihtiyacınıza göre araç seçimi yapın,1.0 hibrit golfler neden pahalı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 27 Kasım 2024; 18:33:9 >
    Manuel aracın otomatik araç kadar hem sıfır hem 2.el de talep görmemesinin sonucudur.
  • 1.0 hibrit golfler neden pahalı

Almanya ülkesinde ki fiyatlara bak ülkemizde ki fiyatlara ..!

Neyi tartışıyorsunuz ..!

Ülkemizde veri sistemi düzelmedikçe s0 yada 2. el otomobiller ederin üstünde satılmaya devam edecek.

• Golf mü kaldı ya, piyasada bir tane yeni kasası yok. Full paketlerine istenen paralar zaten komedi, millet gidip D segment SUV alıyor o paralara.

İç tasarımı Taliant'dan hallice, dıştan ön tasarım ablak basık surat.

• bamorex kullanıcısına yanıt

80 gram etin 450-500TL'ye yani asgari ücretlinin 12 saatlik iş gücüne karşılık 80 gram et döner kazandığı ülkede, araba en son konuşulacak konu aslında.

Almanya'da günlük 12 saat toplamda günlük 66 Euro'ya bir Almanı çalıştırıp üstüne 80 gram et döneri 65 Euro'ya satsan, Almanlar o ülkeyi yıkar 1945'den beter hale sokar.

3 silindir manuel vites gibi konforumu bozamaz benim. manuel olacaksa polo'yu bile tercih ederim golf yerine. manuel vites tam bir konfor katili.

• Buradaki genellemelere bayılıyorum. 4 silindir TSI DSG C sınıfı araçtan inip B sınıfı 3 silindir 1.0 atmosferik manuel araca geçtim, o bahsedilen konfor kaybını da yaşamadım. Otomatik vites olayını da tamamen balon görüyorum, önden söyleyeyim, İstanbul’da çalışıyor ve araç kullanımımın yarısını trafikte geçiriyorum.

İhtiyaca yönelik her türlü araca binilir. Şahsen başkasının nasıl kullandığını bilmediğim bir araç alacağıma 1.5 TSI Manuel Golf’ü kesinlikle tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 28 Kasım 2024; 13:32:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.