Şimdi Ara

1.25 motorlu 0 araç alagağım ama??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın zamada 1.25 motorlu benzinli bir araç almayı planlıyorum fiesta düşünüyorum nedenine gelince fazla km yapmıyorum sadece hafta sonu ve yaz tatillerinde kullanacağım 1.25 kullanan yada bilenler bu tür araçları öneririsiniz önereceğiniz marka varmı avantaj ve dezavantajlar neler?
    Not:bundan önceki arabam 1991 lpg li Toros tu saygılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asa65 -- 8 Eylül 2009; 22:40:26 >

• vergi avantajı için mi 1.25 istiyorsunuz?

hayırlı günler.
  • LPG'li torostan sonra sizi üzmez 1.2-1.25cc hacimli motorlar. Aşırı ekonomik olmasalar da hem vergide en alt dilimden veririrsiniz. Hem performansı yeyetlidir hem de şehir içinde çok yakmaz.

Seat Ibiza 1.2 veya Fiesta 1.25e ben kefilim. Diğer markaların 1.2-1.25cc hacimli motorları nasıldır bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 8 Eylül 2009; 23:00:12 >
  • benim kulladığım araç 1.25 82 bg fiesta şehir içi gayet yeterli performansı beklentiniz çok fazla değilse yeterli olur

bana göre pek bir dezavantajı yok şuandaki tek dezavantajı benzinin pahalı olması

onun dışında tüketimi düşük vergisi düşük her türlü avantajı var bana göre

performansı bana göre 1.4 e yakın çok düşük değil yokuşlarda çokta sorun olmuyor diğer markaların 1.2 nasıldır bilemem ama fiestanınkini tavsiye ederim
  • Uzun yol yapmayacaksanız şehir içi kullanım için ideal bir araç bence.
  • ben olsam bende bu yonde kullanırıdm tercıhımı....
  • yeni kasa fiesta kullanıcıları ilk vergi indiriminde 1.25 benczinliler nekadardıki şimdi 27.5 civarı yazıyo nette siz kaça almıştınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mk4 kasa fiesta 1.25 sahibiyim ve kesinlikle tvsiye ederim ford 1.25 motorları hakkaten küçüklüğüne göre çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asa65

yeni kasa fiesta kullanıcıları ilk vergi indiriminde 1.25 benczinliler nekadardıki şimdi 27.5 civarı yazıyo nette siz kaça almıştınız?

ben otv ındırımı oncesı aldım aracımı 1.2trend sp'lı 26.750 tl'ye geldı....
  • 1.2 motorlar gayet yeterli bu seçenekte fiesta var fabia var roomster var polo var sanırım yakın bir zamanda poloya 1.2 TSI 105 hp gelicek o uçurur bile onu eğer bütçen yeterse onu al derim
  • symbol 1.2 kullandım bir süre yokuşlarda sorunlu kolay toplayamıyor ve sağlamlığı konusunda da süphelerim var. fordun motorunun iyi olduğunu düşünüyorum.
  • yorumlar için teşekkürler ama çevremdekiler bana 3ooo fazla ver dizel al diyor dizel alırsan istemesende gezersin çok km yaparsın hem 5-6 sene sonra ikinci eli güçlü olur aracının diyorlar işe servisle gidip gelen ve ufak bir şehirde yaşayan bir öğretmen olan ben yine kararsız kaldım kararsızlık ne kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asa65 -- 9 Eylül 2009; 18:17:03 >
  • Fiesta 1.25 2009 model kullanıyorum. Şehir içinde fazlasıyla yeterli. Kırkızı ışıkta kolay kolay kimse arkadan selektör yapamaz. . Ama 5 kişi rampada klima açık biraz zorlanır. Bu da normal. Ben Balıkesir'de şehir içinde 6.4 L/100 km tüketim ortalaması ile geziyorum. Benzin biraz ucuz olsa dizel gibi olacak.
  • quote:

yorumlar için teşekkürler ama çevremdekiler bana 3ooo fazla ver dizel al diyor dizel alırsan istemesende gezersin çok km yaparsın hem 5-6 sene sonra ikinci eli güçlü olur aracının diyorlar işe servisle gidip gelen ve ufak bir şehirde yaşayan bir öğretmen olan ben yine kararsız kaldım kararsızlık ne kötü

eger maddı durumunuzu zorlmayacaksa ben dızel almanızı tavsıye ederım....hem dızel farkını hemde vergı dezavantajı sorun degılse dızel tercıh edın....
  • i20 yide inceleyin isterseniz.1.25 gayet performanslı.
    (Dizelin ikinci elinin daha zor satılacağı görüşündeyim.)
  • 1,4 tdci fiesta sahibi olmuş bir kullanıcısı olarak, dizele hiç bulaşmayın, çünki zaten az km yapacaksınız, alın 1,2 yi gönlünüze göre binin....
    zaten h.sonları pikniğe falan gidip yılda bir uzun yol yapacaksınız tahmin ediyorum bu nedenle vereceğiniz 3000 tl fark ile alacağınız 910lt benzin sizi yaklaşık 14000km götürür buda sizin bir-iki senelik yakıtınızı karşılar sanırım..

quote:

yorumlar için teşekkürler ama çevremdekiler bana 3ooo fazla ver dizel al diyor dizel alırsan istemesende gezersin çok km yaparsın hem 5-6 sene sonra ikinci eli güçlü olur aracının diyorlar işe servisle gidip gelen ve ufak bir şehirde yaşayan bir öğretmen olan ben yine kararsız kaldım kararsızlık ne kötü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.