Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Formu ilk defa konu açmak için kullanıyorum, bir yanlışım olursa şimdiden kusura bakmayın. Öncelikle konuyu çok defa araştırdım ve bir sonuca varamadım, arabayı uçurumdan yuvarlama noktasına geldim. Bu yüzden sizlere danışmak istedim. Lafı çok dolandırmayacağım... 1.4 TDCİ 230 Bin Km'de 2010 model Ford Fiesta aracım son 2 aydır motor soğukken marşa bastığımda mahalleyi duman altı yapıyor, 2000 devir ve altında tekleme yapıyor, özellikle soğukken enjektör şakırdaması yapıyor, yakıt sarfiyatında da artış mevcut 7,8 Litre civarlarında yakıyor şehirdışı. Konuyla ilgili daha önce aldığım aksiyonlar;
Sonuç olarak ben tekrar enjektörlerden şüphelendim ve enjektörleri tamir eden ustama gittim, 2 gün inceledi ve telefonla arayarak "Conta yanık dedi". Araçta çekiş düşüklüğü, yağ eksiltme, su eksiltme kesinlikle yok. Conta testi de 2 kere yapıldı fakat en ufak bir renk değişimi bile olmadı cihazda. Sanırım enjektörcü seçimimi yanlış yaptım. Sizin önerileriniz nelerdir ? Saygılarımla... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Kasım 2024; 1:28:26 > |
Bildirim