< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 2 Ağustos 2019; 12:57:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 2 Ağustos 2019; 12:57:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kim ne derse desin arkadaş bu Tsi başarılı bir motor. Gaza az basınca az yakan ama canın istediğinde topuklayabildiğin bir makine. 1.6 cdti opel astra vardı sattım.2 gündür emanet tüplü 4 ileri otomatik focus la eziyet çekiyorum resmen. Bu şekilde ekonomi yapmaktansa tsi ile 7 litre benzin yakarım daha iyi.
|
Tam tersi. B sinifi dizel alacagim paraya C sinifi benzinli arac aldim ben. Dizel C sinifi arac icin bunun uzerine en az 5-10 bin koymak gerekiyordu.
|
Benzinli bir arac. Güçlü. Çekişi guzel. Karma 6.5 yakmış. Troller hala çok diyor.
Ben 73 bine style fabia 1.0 dsg aldığımda 5 bin altına sadece stepway otomatik ve 2 bin üstüne bomboş yarış otomatik vardı. Golf unde cok uyguna satıldığı dönemler oldu. Vag da her donem bazı modeller çok uyguna veriliyor. Elde parası olup takip edenler uygun fiyata alabilir. |
Kesinlikle yazdiklarimi okumuyorsun. Kasarak kullanarak veri de var orda kasmadan kullanarak da. Performanslisini da izah ettim. Resmen ne anlatirsan anlat dunya duzdur diyen dayi gibisin. Saygilar hocam, aynen boyle devam
|
Ben de son 1.5 yıldır aynı kombinasyonlu 2017 model bluemotion hetta kullanıyorum .Araç şirket aracı , yani övmeme&yermeme pek gerek yok. Ankara gibi bir şehirde 1.4 tsi ile 8in üstünü görüyorsanız bence ya kullanımda ya aracta sorun vardır.
Kıaaca ozetleyecek olursam 1.4 tsi dsg ; Sakin sehir-ankara -35-45 km ortalama ile 6.5-7 Sehir dısı 110-120 (otoban ankara-ist gibi) 5.5-6 Yogun istanbul kopru trafıgı 9-11 arası yakar. Ben 11 in üstünde yakıyorum demeniz için ortalama hızınızın 10kmh altı veya 150 kmh üstü olması lazım. |
Yaksın kardeş. 1.2 aldınmı seneye 2 depo bedava benzin ile başlıyorsun MTV farkından dolayı. Yani senede 50.000 km. yapmıyorsan her şekilde toplam işletme maliyetinde 1.0 / 1.2 TSİ lar 1.4 / 1.5 TSİ lara göre daha avantajlıdır.
|
Zannetmiyorum üstad. Bende 1.2 tsi manuel var. Şehir içi 6,2 gösterdi yakıt alımdan beri. Depo fulledim baktım ki 6,8 yakmış. Yani kimbehicay’in dediği kadar var mı bilmiyorum ama reel tüketim az biraz daha çok yol bilgisayarından
|
Sakin surus oldugunu belirtmeme ragmen israrla 4.2ye takilmissiniz :) normal suruste 300 kusur kmlik uzun yol verisi de mevcut 5.6 litre seklinde
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 1 Ağustos 2019; 15:18:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 1 Ağustos 2019; 15:27:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 1 Ağustos 2019; 15:37:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 1 Ağustos 2019; 15:43:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |