Şimdi Ara

1.4 Yarı Otomatik 2015 Model Corsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şanzıman sıkıntısı var mıdır ? Kronik sorunları var mıdır ? Genel olarak artısı eksisi nelerdir ? Yardımcı olursanız sevinirim bu model bir araca yarin bakacağım.

• +
  • bir karisiklik var 1.4 ler tam otomatik 1.2 ler ve 1.3 ler easytronic yani yari otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

bir karisiklik var 1.4 ler tam otomatik 1.2 ler ve 1.3 ler easytronic yani yari otomatik
    Araç bakarken birkaç ilanda denk gelmiştim, manuel müdahaleye izin veriyor diye tam otomatiğe yarı otomatik yazanlar vardı. Öyle bir durum olabilir. (mi)
  • 1.4'ler tam otomatik easytronic yok. easytronic yarı otomatik dizellerde mevcut...
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    dogrudur millet daha malini bilmiyor hocam konuya bakinca anlasiliyor ki Alici bile uyanmamiş mevzuya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Temmuz 2018; 19:40:32 >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Araç hakkinda bir yorumunuz var mı peki ? 57 58 e alinsa memnun eder mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa 1.4 otomatik nasıldır?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 57 ye temiz otomatik olmanız biraz zor olur.

Yakıt olarak sınıfındaki diğer araçlara göre fazla yakıyor

Can yakacak bir kusuru yok sonuçta 2007 den beri aynı kasayı kullanıyorlar

Kolay kolay masraf çıkarmaz. Bu paralara alınacak en yeni en temiz araçlardan biridir

• Köppek gibi yakar istanbul trafiğinde 12-13 litre yakar, lpgye uyumlu degildir, parçası pahalıdır, egr valfi iki senede bir bozulur.

• aceryeni A kullanıcısına yanıt
    Hocam hatasız boyasız bir adet buldum. Baz paket tabii ki. Yeni kasa ama kullanan bir arkadasim ankarada 7 litre yakıyorum dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de aracın piyasasi nedir tutuluyor mu onuda gözlemleyemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABDT

Hocam hatasız boyasız bir adet buldum. Baz paket tabii ki. Yeni kasa ama kullanan bir arkadasim ankarada 7 litre yakıyorum dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de aracın piyasasi nedir tutuluyor mu onuda gözlemleyemedim.
    Bu aracın 7 litre yakabileceği tek ihtimal;

Eskişehir yolunun bomboş olduğu saatlerde 70-80km ile yokuş bile tırmanmadan hiç durmadan yavaşlamadan hızlanmadan ilerlemek.

• yeni kasadan bahsediyorsunuz değil mi ? bu fiyata daha az yakan yüksek model bir araç var mı ? b segmenti bakıyorum düşük model bir araç istemiyorum. Dün fiesta sordum burda parayı sokağa at yak daha iyi dediler. Bunu sordum keza öyle. Ne almalı bu fiyata ?
  • quote:

yeni kasadan bahsediyorsunuz değil mi ? bu fiyata daha az yakan yüksek model bir araç var mı ? b segmenti bakıyorum düşük model bir araç istemiyorum. Dün fiesta sordum burda parayı sokağa at yak daha iyi dediler. Bunu sordum keza öyle. Ne almalı bu fiyata ?
    Bütçeniz ne kadar bilmiyorum, forddan pek anlamam.

• Ankara'da 7lt yakan tek araba 0.9 tce cliom

• quote:

Araç hakkinda bir yorumunuz var mı peki ? 57 58 e alinsa memnun eder mi ?
    Otomatik Fiesta aracımı almadan önce corsalara bakmıştım. İç genişliği sınıf standartlarında, bagajı yine aynı şekilde. Yakıtı üzer, bu sınıftaki atmosferik ve tam otomatik araçların neredeyse hemen hepsi yakıtı içiyor. (İ20, Fiesta, Corsa) Ankara içinde 11-12 lt ler gayet normal bu araçlar için. Bir önceki tam otomatik fiestam 11,5 lt, şu anki tam otomatik egeam 11 lt yakıyor Ankara içinde. Ortalama hızım 20-22 km civarlarında görüyorum baktığımda. Bir yakınımda İ20 var 12 lt yakıyor yine Ankara trafiği ve sabah-akşam işe gidiş-dönüş şeklinde.

Yakıtı ve performansını dert etmesseniz, otomatiği ve genel itibariyle sorunsuz bir araçtır. Alınır, binilir.
  • kasa 2006 'dan beri aynı, şanzımanın yakıt tüketimi biraz fazla ama geçişleri filan güzel bence. Kullanımı kolay ve keyifli bir araç . İç mekanı da gayet geniş. Donanımı yetersiz diyebilirim. Kolçak yok mesela, arka camlar manuel vs. Yine de alınca sizi memnun edecektir
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Bu konuda Bahsedilen araç 2015 model yani son çıkan E kasadan bahsediyor.daha çok opel adama benziyor bu kasa.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    evet, alt yapısı , şasisi 2006 yılından kalma olan kasa. Son kasa diye geçse de aslında sadece 1-2 makyaj var.
  • 1.2 benzinlilerde Easytronic var.
  • Hocam 1.2 2017 kasa 70hp baslangic paket corsam var. Benzini diger siniflarina gore fazla ama oyle abartilcak kadar degil. Bana cok yakisikli geliyor kuantum grisi rengiyle. Belkide kargaya yavrusu sahin hesabi. Ben cok memnunum ve arac gidiyorda. Sehir icinde gayet yeterli gelecektir. Soylendigi gibi diger baslangic paket araclara gore donanimi elektronik olarak eksik. Yol bilgisayari ise yarar sadece lastik basinci ve yag oranini gosteriyor. Teyp desen kirmizi yazili eski bir teyp. Ama ses sistemi fazla iyi. Donanimli paket gibi. On konsol cift renk ve ustu yumusak plastik. Arka on kapi taraflari piano black falan. Bence ucuz ve alinabilir bir araba tabsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.